2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

aynen hele fondöten konusunda bin kere uyarıyorum aman çok çok az olsun diye
eskiden hatırlar mısın kuaförler gelinleri fondöten den zenci ye çeviriyordu :skandal::KK53:

:olamaz::olamaz::olamaz: bilmem miii annemin nişan fotoğrafında gözleri mosmor 3 5 kez silip baştan yapmışlar halam demiş bu renk olsn diğer halam yok diğer renk olmuş . O zaman bişey de denmezmiş :KK70: :KK70: Şimdi valla çok rahatız biz :spor:

:olamaz::olamaz::olamaz: bilmem miii annemin nişan fotoğrafında gözleri mosmor 3 5 kez silip baştan yapmışlar halam demiş bu renk olsn diğer halam yok diğer renk olmuş . O zaman bişey de denmezmiş :KK70: :KK70: Şimdi valla çok rahatız biz :spor:
ay hakikaten özellikle 2000 li yılların gelin resimlerine falan bak makyaj o kadar kötü ki hele türban gelin başı felaket :olamaz::olamaz:
aynen şimdi bize kim karışabilir adamın alnını karışlarım :sinirli::KK45:

iviiittt bu zamanda öyle olmak lazım :cool::-)

benim kv kıyafet diktiriyormuş kendine söz için dedim gelin bile diktirmemiş ne oluyor :duduk::confused:

Hahahahha o senden hevesli zaten bellii :KK45::KK45: Bende düğünden bahsederken çevremdekilere sakın kırık beyaz giymeyin diyorum :confused::KK11::KK11: Giyseler nolcak sanki ama istememm :lülülü:

:KK60::KK60:

16 Bursa :KK75::KK75::KK75: :KK53:

Herkese günaydııınn :spor:

günaydın genşler :ıslık::ıslık:

ahaha evet :confused:

Bilmem gittiler unuttular bizi yazanda yok :KK70: :KK70: tasarimcibayan tasarimcibayan @LilYumiyum Sevcan_34 Sevcan_34

sorma yaa diyorum ki şu söz olayları bitse de gezmeye gitsek hep alışveriş bişeyler bakmaktan daral geldi :KK70:

Ay kızlar maşallah ne çok konuştunuzz.
Biliyosunuz ki benn evlilik iznindeym :KK76: sanki balayındayım:işsiz: evde yatıyorum işte:işsiz:

Heh sırayla şimdi makyaj konusundan bende hiç anlamıyorum abartılı olmasın yeter bana göre. Sözümde ve nikahımda arkadaşım yaptı nişanımda yaptırdım hepsinide beğendim:bicak:
Ayrıca biz de nişanlımla (eşimle) :deli: alışverşlerden o kdr bıkmıştık ki zaten ayda yılda bi görüşüyruz sözdür nişandır koşuşturma içindeydik hep:hamarat: bu hafta rahatız ilk kez hatta nikahtan sonra çıkıp bi parka gidip keyif yaptık valla oooh dedik:KK200: :halay: düğün koşuşturmasından önce tadını çıkarıyoruz valla:eğlence:
Haftasonuda ablamın düğünü var onun koşuşturması var evde bende birazdan çıkıp bizim burdaki kuaförden randevu alıcam kızlar için:deli: bi de bugün nüfus cüzdanımı yeniletip yeni soyismime alışmaya çalışıcam:dua:

Ay kızlar maşallah ne çok konuştunuzz.
Biliyosunuz ki benn evlilik iznindeym :KK76: sanki balayındayım:işsiz: evde yatıyorum işte:işsiz:

Heh sırayla şimdi makyaj konusundan bende hiç anlamıyorum abartılı olmasın yeter bana göre. Sözümde ve nikahımda arkadaşım yaptı nişanımda yaptırdım hepsinide beğendim:bicak:
Ayrıca biz de nişanlımla (eşimle) :deli: alışverşlerden o kdr bıkmıştık ki zaten ayda yılda bi görüşüyruz sözdür nişandır koşuşturma içindeydik hep:hamarat: bu hafta rahatız ilk kez hatta nikahtan sonra çıkıp bi parka gidip keyif yaptık valla oooh dedik:KK200: :halay: düğün koşuşturmasından önce tadını çıkarıyoruz valla:eğlence:
Haftasonuda ablamın düğünü var onun koşuşturması var evde bende birazdan çıkıp bizim burdaki kuaförden randevu alıcam kızlar için:deli: bi de bugün nüfus cüzdanımı yeniletip yeni soyismime alışmaya çalışıcam:dua:

Ohhhh yap bakalım keyiifff bende inşallah bal ayında yapıcam :KK70: :KK70:

Ohhhh yap bakalım keyiifff bende inşallah bal ayında yapıcam :KK70: :KK70:
Ah canım keşke ben de balayı yapsammm:işsiz:
Merhaba canlar, ne zamandır siteye giremiyorum stajyer geldi bilgisayarımda iş yapıyor bazen yazamadım bir türlü :) öpüyorum sizi :)
Canımm yaz burdan unutma bizii:KK49:
Kızlar merhabaa merinos un mobilyası hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba
Malesef ben hiç bilmiyorm:bicak:

Merhaba canlar, ne zamandır siteye giremiyorum stajyer geldi bilgisayarımda iş yapıyor bazen yazamadım bir türlü :) öpüyorum sizi :)

Merhaba canıım ne zaman müsait olursan yaz :KK66: Bende yerime personel alınca yazamıcam size :KK17::KK17:

Kızlar merhabaa merinos un mobilyası hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba

Malesef benimde bilgim yok o_Oo_O

Ah canım keşke ben de balayı yapsammm:işsiz:

Yaparsın yaparsıııınnn :süslü::süslü:

Günaydın herkese Hayırlı Cumalarrr :nazar::nazar::nazar:

Hayırlı cumalar kızlar :) bu mübarek günde Allah dualarımızı duysun hayırlısıyla yuva kuralım... İnşallah amin n... Kızlar ev bulamıyoruz. İkimizde Urfa nın küçük bir ilçesinde yaşıyoruz. Ama ev yok yok yok. Yeni evler yapıldı hepsi mi dolu olur ya. ALLAHIM inşallah ev bulabiliriz. Bize dua edin ev bulalım kızlar

256 sayfa mesaj okuncak giibi değil ama , hey maşallah :KK70: babam verirse biz de 2017 de evlenmeyi düşünüyoruz . Bir selam vereyim de bari sonraaki konuları takip edebileyim istedim. İnşAllah herkesin gönlüne göre verir Allah , herşeyiniz hayırlısıyla kısmet olur :)

X