2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

aman takma gerçekten de ama sorunları çözmüştünüz ya hani düzelmişti eskisi gibi değildi ne oldu şimdi

Ya bir sorun yok zaten öyle büyütülücek şeyler değil , ev tutuldu gibi bişey davetiye hazırlanıyo hani öyle ertelenicek olmucak gibi bi durum yok çok şükür .. Genelde olur ya herkesin böyle tartışmaları klasik şeyler yani

Neden kötü yapsın canım sen hafif olsun yada ne biliyim pastel tonları olsun dersen ona göre yaparlar. Sakın ben yapıyım beğeniceksiniz demelerine ve bitsin öyle görün demelerine kanma uyarıyım baştan

Neden kötü yapsın canım sen hafif olsun yada ne biliyim pastel tonları olsun dersen ona göre yaparlar. Sakın ben yapıyım beğeniceksiniz demelerine ve bitsin öyle görün demelerine kanma uyarıyım baştan
ay dimi dimi aynen ben zaten göz makyaj modelini göstericem kadına , kuzenimin sözünde de sürekli gözümü açıp kadını durdurup bakmıştım hem kolaylık olur kuaför evin karşısında hemen gider gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…