- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.601
merhaba canım nasılsın
iyiyim canım sen napıyosun nasılsınmerhaba canım nasılsın
hadi bakalm bize de haber ver
inşallah canım. bizde 4 yıldır beraberiz 4 aydır da nişanlıyız
ben sınava gireceğim sonra başlarız hazırlıklara mayıs haziran da da düğün olur Allahtan bişey çıkmazsaVeririm canım benimm
Maşallah canım ee e nasıl ilerliceksiniz :)
iyiym canım izindeydim döndüm ve resmen sendrom yaşıyorumiyiyim canım sen napıyosun nasılsın
Veririm canım benimm
Maşallah canım ee e nasıl ilerliceksiniz :)
bende sınava hazırlanıyorum kpss ölüyoooooooooooooooomiyiym canım izindeydim döndüm ve resmen sendrom yaşıyorumsen neler yapıyosun bakalım
orya gelin oluyooor sıra bana geliyooor
ben sınava gireceğim sonra başlarız hazırlıklara mayıs haziran da da düğün olur Allahtan bişey çıkmazsa
orya gelin oluyooor sıra bana geliyooor
ayy canım inşallah olurr. önlisanstan mı girceksin ?bende sınava hazırlanıyorum kpss ölüyoooooooooooooooom
Mecbur canım ya anca daha geç olur da daha erken olmaz sanmıyorumAyyy o kadar erteleme sende ya
Ayyyy inşallahh inşallah
Evet canım ya inşallahayy canım inşallah olurr. önlisanstan mı girceksin ?
Mecbur canım ya anca daha geç olur da daha erken olmaz sanmıyorum
inşallah canım bakalım. sizde hazır mı herşeyNeyse hayırlısı diyelim biz :) İnşallah sınavında iyi geçer
inşallah canım bakalım. sizde hazır mı herşey
ay bende okurken aynı şeyi düşündüm Allahtan pek bişey kalmamış kalsa ne olacaktı acabaHazır derken çeyiz olarak pek bi eksiğim kalmadı canım , ev için gerekli olanlar var ne bilim ocak fırın yatak odası halısı perdesi mutfak halı perde vs. banyo takımı ve bornozunu almadım henüz.Onun haricinde çokta bişey yok şuan aklıma gelen.Evimiz tamamıyla bi tutulsun görelim ona göre de kalanları halledicez inşallah ..Bir yandan gelinlik dikiliyor,2.provam için ayakkabı alıcam,balayını ayarlıcaz,davetiyeler basılıcak 1 2 güne,nikah şekerini halletmek lazım ,saç makyaj örnekleri bakıyorum bir yandan bu şekilde ..Allahtan çok eksik yok dedim bak daha neler neler varmış
ay bende okurken aynı şeyi düşündüm Allahtan pek bişey kalmamış kalsa ne olacaktı acaba
zor dimi bu işlerAşk olsun
zor dimi bu işler
Yazın hele hiç çekilmezŞuan rahatlatmak isterdim seni ama istemiyorumÇok zorrrr çooookk
İnşallah gönlüne göre olur. Ben de 2014 önlisansla atandım. 9.5 ay oldu. Darısı sana olsun canımEvet canım ya inşallah
Detaylar bitmiş ama ona bak senHazır derken çeyiz olarak pek bi eksiğim kalmadı canım , ev için gerekli olanlar var ne bilim ocak fırın yatak odası halısı perdesi mutfak halı perde vs. banyo takımı ve bornozunu almadım henüz.Onun haricinde çokta bişey yok şuan aklıma gelen.Evimiz tamamıyla bi tutulsun görelim ona göre de kalanları halledicez inşallah ..Bir yandan gelinlik dikiliyor,2.provam için ayakkabı alıcam,balayını ayarlıcaz,davetiyeler basılıcak 1 2 güne,nikah şekerini halletmek lazım ,saç makyaj örnekleri bakıyorum bir yandan bu şekilde ..Allahtan çok eksik yok dedim bak daha neler neler varmış