- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.501
Yarın mı düğün
yok sözüme 17 gün falan kaldı da nasipse onu diyorumaçıkla bakalım @pembebogurtlen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın mı düğün
yok sözüme 17 gün falan kaldı da nasipse onu diyorumaçıkla bakalım @pembebogurtlen
Hımmmm anladım canım hayırlı olsun
yok sözüme 17 gün falan kaldı da nasipse onu diyorum
Evet canım ben birlikte takmıyorum zaten geneldealyanslarımız benziyor. Benimki de öyle eğimli değil tek taşım düz canım. Alyansla takıyorum. Ama senin ayrı ayrı güzel olur
Aaazzcııkkk kaldıı sabrettson 1 demek istiyorum artık
Kızlar biz elektrikli süpürgeyi beyaz eşya ile almayı düşünüyoruz. Bana şöyle uygun güzel bir elektrikli süpürge söyler misiniz. 1000 lira olmasın
Canım markası ne :)Canım bende henüz almadım ama düşündüğüm elektrikli süpürgenin modelini yazıyım bak netten .
200 Watt -Nakit fiyatı : 450 TL Kredi kartlı : 575 TL idi . 2 hafta önce baktım en son bakarsın
Canım markası ne :)
Bunun daha incesini görmüştüm nette o daha hoşuma gitmişti,kalın geldi bu biraz ben de alsam klasik alyans alırımBundan istiyorum yaa bu aralar buna taktım nasıldır sizce kullanan var nı
Baktım canım güzel özellikleri de iyi. Ben beyaz eşyaları da o marka alcam. Elektrikli süpürgeyi de ekleyeyim o zaman.Ayy silmişim yazmıştım aslında Bosch 2000 Watt dicektim
Baktım canım güzel özellikleri de iyi. Ben beyaz eşyaları da o marka alcam. Elektrikli süpürgeyi de ekleyeyim o zaman.
Ben de sizin tavsiyelerinize kulak veryorum :) biraz elimi toprlıyımda ekimden sonra ben de almaya devam edicemm :) OryaBaktım canım güzel özellikleri de iyi. Ben beyaz eşyaları da o marka alcam. Elektrikli süpürgeyi de ekleyeyim o zaman.
Benimde biraz toparlanmam lazım baya masraf oluyorBen de sizin tavsiyelerinize kulak veryorum :) biraz elimi toprlıyımda ekimden sonra ben de almaya devam edicemm :) Orya
Ben de bi iki ay ara verip öyle devam edeym dedim işte :)Benimde biraz toparlanmam lazım baya masraf oluyor
Ahh canım zaten borç harç içine girdik aileler ne kadar yardım da etse borç içindeyiz..........Ben de bi iki ay ara verip öyle devam edeym dedim işte :)
Öyle canım malesef zor bu işler :)bAhh canım zaten borç harç içine girdik aileler ne kadar yardım da etse borç içindeyiz..........
Ben iyiym canm uyuycam valla şimdi sen napıyosunKızlar napıyosunuzzzz
Hepimiz seninle beraber şafak sayıyoruzson 16
şafak günlüğü yapacam burayı
Ben de sizin tavsiyelerinize kulak veryorum :) biraz elimi toprlıyımda ekimden sonra ben de almaya devam edicemm :) Orya
son 16
şafak günlüğü yapacam burayı
Hepimiz seninle beraber şafak sayıyoruz
günaydın genşler
16 Bursa
Herkese günaydııınn