2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

evet hatırlıyorum:)) siz de güle güle kullanın inşallah:)

Gelinlik netten bakiyorum ama daha karar veremedim hergun fikrim degisiyor kapali oldugum icin tesettur olacak gelinliklere baktikca heyecanlaniyorumm
Tesettür. İçin de çok güzel gelinlikler var :) bende çok heyecanlanıyorum. O gün bir tane denedim ilk defa o kadar güzel bir duygu ki. Nişanlımın bana öyle baktığını hiç hatırlamıyorum   çok güzeldi

Güzel canım klasik bir model , ama dediğim gibi ben beyaz altından yanayım

İnşallah canım sağol
Hımmmm peki canım :) alyansımı çok seviyorum ilk alyans kıymetli oluyor ama çabuk mu sıkılıyorum yaaaa evlenince napcam ben herşeyi e bu kadar çabuk sıkılırsam

Benim alyansım iki renk nişanlımınkinde de ortadaki taşlar yok aynısı tektaşımla normalde takmıyorum tektaşım eğimli olduğu için ama görmen için iki halini de atıyorm
P Pamukpremsesss

Eklentiler

• image.jpeg
    27,3 KB · Görüntüleme: 24
  • image.jpeg
    27,3 KB · Görüntüleme: 23
Benim alyansım iki renk nişanlımınkinde de ortadaki taşlar yok aynısı tektaşımla normalde takmıyorum tektaşım eğimli olduğu için ama görmen için iki halini de atıyorm
P Pamukpremsesss
alyanslarımız benziyor. Benimki de öyle eğimli değil tek taşım düz canım. Alyansla takıyorum. Ama senin ayrı ayrı güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…