- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.670
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.481
evet hatırlıyorum:)) siz de güle güle kullanın inşallah:)Merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah
Merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun sizin içinde
Maşallahh sizde hoşgeldiniz :) Amma çok gelin oldu ya ne güzel :)
Hoşgeldin canım inşallahh
Hoşgeldin olur hepsi zamanla zaten bi netleşsin herşey hele son zamanlar uçup gidiyo takvimden :)
Son 17 :) :) :) :)
Hoşgeldin canım Amiiin inşallahh :)
Eveeet Bursa'lı gelinlerden biri benim :) :)
Ben gördüm canım yorumda yapmştm hatta :) Ben başladım ve bitti sayılır sayfam yok ama çünkü çok şey aldık aklımda bile değil :) Güle güle kullan çeyizlerini canım :)
Canım benim tek taşımda alyansımda beyaz altın . Sarı altın pek sevmiyorum o yüzden bunu tercih ettim :) Kuyumcuya gider bakarsın sende
Merhabalar kızlar haftanın ortasındayız inşallah günlerimiz güzel geçer :)
Bundan istiyorum yaa bu aralar buna taktım nasıldır sizce kullanan var nı
evet hatırlıyorum:)) siz de güle güle kullanın inşallah:)
Gelinlik netten bakiyorum ama daha karar veremedim hergun fikrim degisiyor kapali oldugum icin tesettur olacak gelinliklere baktikca heyecanlaniyorummAynı tarih :) gelinlik nasıl düşünüyorsun ben bir tane beğendim onu alcaz sanırım ama foto çwktirmşyorlar
Tesettür. İçin de çok güzel gelinlikler var :) bende çok heyecanlanıyorum. O gün bir tane denedim ilk defa o kadar güzel bir duygu ki. Nişanlımın bana öyle baktığını hiç hatırlamıyorum   çok güzeldiGelinlik netten bakiyorum ama daha karar veremedim hergun fikrim degisiyor kapali oldugum icin tesettur olacak gelinliklere baktikca heyecanlaniyorumm
Benimde fikrim değişiyor bişey danışsam sana canımm kış düğünü ya kolları dantelli yaptırsam nasıl olur senceGelinlik netten bakiyorum ama daha karar veremedim hergun fikrim degisiyor kapali oldugum icin tesettur olacak gelinliklere baktikca heyecanlaniyorumm
Benim alyansim boyle canim benim de beyaz altinKızlar alyanslarınız nasılben diyorum ki düz klasik sarı alyansdan da mı alsam... Çok hoş duruyor kullanan var mı
Canım ablam klasik alyans aldı böyle gayet memnunlarBundan istiyorum yaa bu aralar buna taktım nasıldır sizce kullanan var nı
Hımmmm peki canım :) alyansımı çok seviyorum ilk alyans kıymetli oluyor ama çabuk mu sıkılıyorum yaaaa evlenince napcam ben herşeyi e bu kadar çabuk sıkılırsamGüzel canım klasik bir model , ama dediğim gibi ben beyaz altından yanayım
İnşallah canım sağol
Çok hoş canım Allahım mutlu huzurlu ömür boyu takmanı nasip etsin... Benim alyansım da bu canımmBenim alyansim boyle canim benim de beyaz altin
alyanslarımız benziyor. Benimki de öyle eğimli değil tek taşım düz canım. Alyansla takıyorum. Ama senin ayrı ayrı güzel olurBenim alyansım iki renk nişanlımınkinde de ortadaki taşlar yok aynısı tektaşımla normalde takmıyorum tektaşım eğimli olduğu için ama görmen için iki halini de atıyorm
P Pamukpremsesss
bu şekildeki alyansların daha kullanışlı olduğunu memnun olduklarını söylüyorlarBundan istiyorum yaa bu aralar buna taktım nasıldır sizce kullanan var nı
Bence cok güzel olur dantel kollar cok hosuma gidiyor benim cok kibar duruyorBenimde fikrim değişiyor bişey danışsam sana canımm kış düğünü ya kolları dantelli yaptırsam nasıl olur sence
Hımmmm peki canım :) alyansımı çok seviyorum ilk alyans kıymetli oluyor ama çabuk mu sıkılıyorum yaaaa evlenince napcam ben herşeyi e bu kadar çabuk sıkılırsam
Yarın mı düğünson 1 demek istiyorum artık
Çok güzel bişey ya Allah bozmasın mutluluğumuzu inşallah canımm benimBence cok güzel olur dantel kollar cok hosuma gidiyor benim cok kibar duruyorben de nisanlimin tepkisini cok merak ediyorum beni oyle gorunce o benden heyecanli cunku
Bende öyle duymuştum :) tek taş takmıyorum her zaman... Bu alyans tek taşsız çok güzel duruyorbu şekildeki alyansların daha kullanışlı olduğunu memnun olduklarını söylüyorlar