- 16 Aralık 2017
- 207
- 189
Dünden beri benim sağ kaburgama bıçak sokuluyor gibi ara ara sancı giriyor soğuk aldım herhaldekızlar sizin karburga altında da bazen ağrı oluyormu, sanki hava sıkııyor gibi transferden sonra oldu acaba bebekten dolayı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünden beri benim sağ kaburgama bıçak sokuluyor gibi ara ara sancı giriyor soğuk aldım herhaldekızlar sizin karburga altında da bazen ağrı oluyormu, sanki hava sıkııyor gibi transferden sonra oldu acaba bebekten dolayı mı?
Çok sevindim hiç üzülmezsin inşallah rabbim korusun siziİnşallah devam eder rabbim yavrularımıza kavuştursun bizleri inşallah
Bence kullanılan jel yüzündenselam kızlar
şuan kahve rengi kanama yani akıntı olmuş bende sizde de oldu mu
transferden sonra 8-10 günde duymuştum oluyor diye ama bende şuan 16. gün korktum azcık
Bence kullanılan jel yüzünden
Bayanlar kan verdim bugun doktor bugun verebilirsin dedi normalde cuma günü istemişti Sonuç 2266 11 aralıkta olmuştu transferim iki gün sonra tekrarlancakmışşş şükürlerrrr olsuunnnn
Canım tahriş etmeye başlamıştır jel ondandırbilmiyorum hep beyaz jel akardı şimdi kahve rengi görünce korktum
doktorumu aradım açmadı mesaj attım dönmesini bekliyorum
Canım tahriş etmeye başlamıştır jel ondandır
2 tane embriyo transfer edildioo maşallah baya yüksek çift olabilir mi kaç taneydi transfer?
bence ozaman ikiside tutmuş canimmmmm :)))2 tane embriyo transfer edildi
2 tane embriyo transfer edildi
Kızlar zaman gecmiyo yaa az once uykuya daldim karabasanlar bastı size oldu mu hic bana bikac kez oldu bu sefer sanırim aşırı stresten nasıl rahat olmayı başaracagiz
Yarin 9. Gunun ve test günümbeni hergun basıyor canım
hangi aşamadasın sen
Yarin 9. Gunun ve test günüm
Yok canım az kaldı zatenAmin canım benim inşallahhCumartesi gününden önce kan testi yaptırmayı düşünüyo musun peki balım?
Ay benim oldu canım dün. İki taraflı birde.kızlar sizin karburga altında da bazen ağrı oluyormu, sanki hava sıkııyor gibi transferden sonra oldu acaba bebekten dolayı mı?
Hayırlı olsun canım. Değerin çok iyi maşallah devamı gelir inşallah.Bayanlar kan verdim bugun doktor bugun verebilirsin dedi normalde cuma günü istemişti Sonuç 2266 11 aralıkta olmuştu transferim iki gün sonra tekrarlancakmışşş şükürlerrrr olsuunnnn