- 16 Aralık 2017
- 207
- 189
Film izle baya vakit geçirtiyo :)Son 2 günüm test için zaman geçmiyo aklımdan çıkmıyo unutamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Film izle baya vakit geçirtiyo :)Son 2 günüm test için zaman geçmiyo aklımdan çıkmıyo unutamıyorum
Hadi hayirli olsun canim inşallah güzel haberlerini alırız kac tane var dondurulmuş ve kaçıncı denemen olacak....dondurulmus transferi çok rahat oluyorŞuan estrofem ve folic kullanıyorum balım 17sinde başladım..15 inde regl olmuştum. 1ocak oluyo eğer 17 günde olursam
Çalıştığın halde mi zaman geçiremiyorsun canim...sabret az kaldiÇalışıyorum film izlemeye pek vaktim yok aslında evde olsaydım fulll uyurdum ama maalesef
Göreceksin İnan banaYeni yılın ilk günlerine denk geliyor bakalım kuzumay inşallah pozitifi görebilirim hayırlısıyla
Evet çalıştığım halde aklımdan çıkmıyoÇalıştığın halde mi zaman geçiremiyorsun canim...sabret az kaldi
Olabilir cnm , olumlu düşün hepKizlar bugun kanamam devam etmedi aceba yerlesme kanamasimidir gercekten
İnşallah İlk denemem canım. Pcos olunca, doktorum opunun olduğu ay yapmadı transferi. 5 tane dondurulmuş embriyom var. Sanırım pozitif senin sonucun balım sağlıkla al kucağına inşallahhHadi hayirli olsun canim inşallah güzel haberlerini alırız kac tane var dondurulmuş ve kaçıncı denemen olacak....dondurulmus transferi çok rahat oluyor
İnşallh canım benim dualarına ihtiyacımız var benim gibi bekleyen herkesin sağlıkla kese görür ve kalp sesini duyarsın sen de inşallah.. Randevun ne zaman kuzum?Göreceksin İnan bana
Amin amin inşallah darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun canim...insallah sendende güzel haber alırız benim 3.denememdi sadece ilki dondundurulmuş deyildiİnşallah İlk denemem canım. Pcos olunca, doktorum opunun olduğu ay yapmadı transferi. 5 tane dondurulmuş embriyom var. Sanırım pozitif senin sonucun balım sağlıkla al kucağına inşallahh
Kız evde olsan inan vakit dahada geçmezdi iste en azından başka şeylerle meşgul oluyorsun....rabbim hayirli haber vermeni nasip etsin inşalalhEvet çalıştığım halde aklımdan çıkmıyo
Hadi geçmiş olsun canim inşallah güzel bir şekilde dollenirler tabiii canim o kadarcık da ağrın olurKızlarrr yumurta işlemim oldu yeni çıktım 9yumurta toplanmış adet sancısı gibi ağrım oldu birde bulantım oldu bende şuan kendimi çooook rahatlamış hissediyorum allahım güzel sonuçlar alırız inşalllah
Transferin kaçıncı gunundesinKizlar bugun kanamam devam etmedi aceba yerlesme kanamasimidir gercekten
Pazartesi kese için var :) tek mi çift mi ona bakacak drİnşallh canım benim dualarına ihtiyacımız var benim gibi bekleyen herkesin sağlıkla kese görür ve kalp sesini duyarsın sen de inşallah.. Randevun ne zaman kuzum?
İnşallah allah herkesede bana da nasip etsinKız evde olsan inan vakit dahada geçmezdi iste en azından başka şeylerle meşgul oluyorsun....rabbim hayirli haber vermeni nasip etsin inşalalh
ben de cumartesi kan vereceğim. 11. günüm oluyo o gün. Normalde 12. gün test günü veriyorlar ama benim kağıdımda 23.12 yazıyo. O zaman yapacağım bakalım. İnşallah güzel haberler veririz canım.Kizlar cts test günüm adeta zaman geçmiyor bu bekleyis ne kadar da zorrr
canım benim bir sürü sorunum var. 4 ay boyunca rahim duvarı kalınlaştırmaya uğraştık bunun için 3 ilaç kullanıyorum. Kan pıhtılaşma sorunum var onun için iğne kullanıyorum.Bu arada ben bir sürü ilaç kullanıyorum. Climara forte bant, crinone jel, duphaston, clexane 0.6 iğne, folik asit, d vitamini, estrofem. pontik e baksana