Ohh ne iyi yapmışsın:)Kizlar ben dayanamadim yine devlet doktoruna gittim. Ilac yazdirmaya keseye bakar misiniz dedim.
Bakti ve kesecik olusmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh ne iyi yapmışsın:)Kizlar ben dayanamadim yine devlet doktoruna gittim. Ilac yazdirmaya keseye bakar misiniz dedim.
Bakti ve kesecik olusmus
Canim bugun transferin kacinci gunuKizlar ben dayanamadim yine devlet doktoruna gittim. Ilac yazdirmaya keseye bakar misiniz dedim.
Bakti ve kesecik olusmus
Canım çoğul gebelik mi bilgin var mıBenimde 8.gün değerim 435,64 tü 10.gün değerim 1461,32
10 gün sonrada kontrolüm var merkezim tekrarlamana gerek yok artık dedi :))
Kaç tane transfer edildi cnm sana?Benimde 8.gün değerim 435,64 tü 10.gün değerim 1461,32
10 gün sonrada kontrolüm var merkezim tekrarlamana gerek yok artık dedi :))
Canım neden olumsuz düşünüyorsun? Bence bu ruh halinden çık .Kızlar 12. Gün değerim 18,96 çıktı sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum. Hemşirem 2 gün sonra tekrarla testi dedi ama yükseleceğini sanmıyorum. 4. Denemem ve ilk defa 1 den büyük bir değer gördüm o da kimyasal. Nasip artık
Canım çoğul gebelik mi bilgin var mı
Kaç tane transfer edildi cnm sana?
Maşallah valla2 tane canım
Canim Hayırugurlu olsun gözün aydın tebrik ederimKıZlar cuma günü test günüm dayanamadım test yaptım evdeee çiftt çizgiiiiiiiii :)))))))))
Canım neden olumsuz düşünüyorsun? Bence bu ruh halinden çık .
Ayy ne güzel isteyen herkese Çifter Çifter versin Allah tabi babadaSanırım ikiside bende :))
Hadi gözünüz aydın :)KıZlar cuma günü test günüm dayanamadım test yaptım evdeee çiftt çizgiiiiiiiii :)))))))))
KıZlar cuma günü test günüm dayanamadım test yaptım evdeee çiftt çizgiiiiiiiii :)))))))))
Cnm dur hele iki gün sonra ver bir de kan..10. Gün Dr kan değerim 15.96 idi o yüzden çok umudum yok açıkcası ama Rabbimden ümit kesmiyorum ama nasip
Hayırlı olsun canım rabbim devamını getirtsin inşalalh gözün aydinKıZlar cuma günü test günüm dayanamadım test yaptım evdeee çiftt çizgiiiiiiiii :)))))))))
Transferim 6 aralikta oldu . 14. Gun bugun tatlimCanim bugun transferin kacinci gunu
İki tane oldu çok tesekkür ederim allahh tamamına erdirsin inşallahCanim Hayırugurlu olsun gözün aydın tebrik ederim
Kaç emriyo transferi oldu size