- 27 Kasım 2015
- 153
- 49
- 36
EVET CNM 10,GÜNÜ TRANSFERİMİN AMA SADECE PROGESTRON İĞNEM WAR HERGÜN BİRDE FOLİK ASİTSenin transferin oldu mu ki canım.. .o jelleri felan transferden sonra kullanıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET CNM 10,GÜNÜ TRANSFERİMİN AMA SADECE PROGESTRON İĞNEM WAR HERGÜN BİRDE FOLİK ASİTSenin transferin oldu mu ki canım.. .o jelleri felan transferden sonra kullanıyorsun
Artık umudum yok diyenlere kızabilirim sanirim kiz beni gözünün önüne getir bende hep umutsuzdum ama rabbime binlerce şükürler olsun iyi geldi inşallah devamıda iyi gelir...rabbim seninde bekleyen bütün arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün insallahaynen cnm inşallahh inşallah 11,günü işte yarın akşam 8,00 gibi baktırıcaz kanda allahımm kurban olduğummm haYIRLI SAĞLIKLI SIHATLİ BİR EVLATTT İNŞALLAH UMUDUM YOK NE YALAN SÖYLİİM AMAA YİNEDE UMUT FAKİRİN EKMEĞİ
Sana progestanin ignesi bizede jeli verilmiş canim sonuçta progestan alıyoruz vücudaEVET CNM 10,GÜNÜ TRANSFERİMİN AMA SADECE PROGESTRON İĞNEM WAR HERGÜN BİRDE FOLİK ASİT
Ohhh hadi bakalim hayirli haberlerle inşallah canımValla ben dayanamayıp gideceğim :) doktorum pazartesine randevu verdi
Iyide canım zaten dondurulmuş embriyodada normal transferde de adetin ikinci günü gidiyorsun ve tahmini 15 yada 20.gune transferin oluyor yani son adet tarihin baz alınıyor...bana doktorum öyle dedison adet tarihi düzensiz adet gören için bence hatalı olur.
kadın doğumcu arkadaşımla oturup hesapladık.
MEsala 5. gün embiyorsuydu benim.
Normal süreçte
10 gün yumurta oluşuncaya kadar geçen zaman. yumruta oluşup döllendi 5.gün embiyorsu olduğu için 5 günde oradan geldi.
Transfer tarihiminden 15 gün önceyi hesaplıyorum ilk adet tarihimi.
Ortalama birşey aslında.
hımmm yaa şimdi anladım normal yanı benım iğne tek olması vitamıne ihtiycaım yoktu zaten folik asit ve iğne ohh ya içim rahatladı bir sürü ilaç isimi yazmışlar 1 kaç sayfa önce de şaşırdım herhalde onlarda vitamin demir falanSana progestanin ignesi bizede jeli verilmiş canim sonuçta progestan alıyoruz vücuda
Benimki doktorunun reçetesini getir o şekilde yazarım dediSorma canım saate bakıp duruyorum. İnşallah ilaçlar fayda ediyordur da boşuna kullanmış olmam.
Yaa ne güzel benim aile hekimim yazmadı. Hep özel aldım ilaçlarımı. Ben de dikkat ediyorum saati saatine kullanayım diye. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.
Bu arada ben bir sürü ilaç kullanıyorum. Climara forte bant, crinone jel, duphaston, clexane 0.6 iğne, folik asit, d vitamini, estrofem. pontik e baksanaSana progestanin ignesi bizede jeli verilmiş canim sonuçta progestan alıyoruz vücuda
Herkesin ihtiyacı hormon durumu farklı canım doktoruna güven senin için ikisi yeterli demekki bizde farklı olanlar ya kan sulandırıcı yada vitaminkızlar bişi sorcam ben tüp bebek tedavisine başlarken gonol f ve merinol gibi ıkı iğne vuruldum hergün daha sonra 3,ipne eklendi çatlama erken olmasın dıye sonrea 2 adet çatlatma iğnesi vuruldum sonra opu yapıldıı eretesi gün prosgrton iğnes 100 ml başladım birde foilk asit 1 aydır siz çeşit çeşit ilaç jel alıyorsunuz benım doktorum opu dan sonra prosgrton a başladım hergün o war birde folik asit kafam karıştı
Ben sabah kan verdim ama aile hekimliği olduğu için sonucun yarın çıkar dedilerKizlar bugün testi olan var mi
Adetin iikinci günü gidiyorsun ilaca basliyor canim ve benim transferde 17.gun olmustuMerhaba arkadaşlar. Donmuşş embriyo transferi herşey yolunda giderse reglin kaçıncı günü oluyor ??
Şuan estrofem ve folic kullanıyorum balım 17sinde başladım..15 inde regl olmuştum. 1ocak oluyo eğer 17 günde olursamAdetin iikinci günü gidiyorsun ilaca basliyor canim ve benim transferde 17.gun olmustu
Yumurtlama gününden birkaç gün sonra cnm :)Merhaba arkadaşlar. Donmuşş embriyo transferi herşey yolunda giderse reglin kaçıncı günü oluyor ??
Yeni yılın ilk günlerine denk geliyor bakalım kuzumay inşallah pozitifi görebilirim hayırlısıylaYumurtlama gününden birkaç gün sonra cnm :)