- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 35
Vajinal jel kullaniyorumCanim bencede doktoruna haber ver ama bak vajinadan jel kullaniyrmusun belki onun tortusu gelmişte olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinal jel kullaniyorumCanim bencede doktoruna haber ver ama bak vajinadan jel kullaniyrmusun belki onun tortusu gelmişte olabilir
Doktorunu aradınmı???Vajinal jel kullaniyorum
Vajinal jel kullaniyorum
Az once tuvalete gittim pembe ama az gelmis yerlesme kanamasi nasil oluyo ki biliyormusunDevami gelmiyorsa bence kotu birsey degildir tatlim. Uzan canim kendini yorma ve stress yapma
Mesaj attim olabilir endiselenme demisDoktorunu aradınmı???
Az once tuvalete gittim pembe ama az gelmis yerlesme kanamasi nasil oluyo ki biliyormusun
Canim ne zaman keseyi gormeye gidecekksin tahlilden sonra hangi ilaclari kullaniyosunBugun booooom bos bir gun geçirdim. Iste çok az calistim. Faydali tek sey okumadim. Eve geldim kanepeden kalkmadim. Yemegi esim yaptı . Jeli bile yapip geri yattim. Tv izlemekle geçti. Peeef beklemek gıcık birsey.
Canim ne zaman keseyi gormeye gidecekksin tahlilden sonra hangi ilaclari kullaniyosun
25 aralik test gunu senin icin 29 aralik transferin kacinci gunu oluyor
Canım Benim de hem kese hem kalp atışı için 29 Aralık Cuma Saat 13:00 a randevu verdiler :)) İnşallah sağsalim görür duyarız susamları23. Günü tatlim normalde kac gun sonra gorulur ki acaba kalp atisi ve kese
Canim banada 2 hafta sonra gel dediler ama muhtemelen yarınki testten sonra tam gitmem gereken gunumu söyleyecektir...2 hafta sonraya bende duyabilir mıyım kalp atışınıCrinone jeli ve estofermi kullanmaya devam ediyorum tatlim. Folic ve demir ilaci aliyorum.
29 aralik cuma gideceğim. Hem kalp atisi hem de kese gormeye. Tabu baska doktordan randevu alip kese icin erken gidebilirim gibi :)
Senin gunun ne zaman tatlim
5. haftada kese 6. hafta sonunda kalkp atışı duyuluyor diyorlarCanim banada 2 hafta sonra gel dediler ama muhtemelen yarınki testten sonra tam gitmem gereken gunumu söyleyecektir...2 hafta sonraya bende duyabilir mıyım kalp atışını
Hmm benim duyulmaz herhalde o zamana yaa neyse sağlıklı olsun (lar)da )5. haftada kese 6. hafta sonunda kalkp atışı duyuluyor diyorlar
Cnm kaçıncı gün kan değerin ne çıkmıştı ki senin ikiz olabilirler diye düşünüyorsun :) ayni düşünce bendede vardaHmm benim duyulmaz herhalde o zamana yaa neyse sağlıklı olsun (lar)da )