- 28 Ekim 2017
- 315
- 137
Amin amin inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşalalhÇOK SEVİNDİM CNM TEBRİKLER BAK SON SAATLERİM DİYODUN AMA BURDASIN BAK ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASIP ETSİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşalalhÇOK SEVİNDİM CNM TEBRİKLER BAK SON SAATLERİM DİYODUN AMA BURDASIN BAK ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASIP ETSİN
Valla radyasyonda sürekli aklımın bi kosesindeydi canim ama onun verdiği ayrı bi güç vardı sanki...tabi şimdi artık bu saatten sonra koymadan dinleriz ama ınslalah meryem süresini dinlemeye devamtatlım meryem suresi harika birşey ancak telefonu karnından uzak tutmalısın. Ciddi radyasyon yayıyor .
Yok canim hic belirtim yoktu sadece arada bi gece saçlarım çok terliyordu onun dışında birse y olmamıştı ve ben belirti olmuyor diye çok umutsuzdum yaMaşallah çok sevindim
Hiç hissettiğin bir belirtin olmamıştı sanırım dimi seni okuduğum kadarıyla
Rabbim sağlıkla kucağına almanız nasip etsin inş
normalde ctesi günü kese görünmesi için gidecektim ama şimdi böyle bir durum olduKese gorundumu canim kanaman devam ediyormu
Kanamam mı başladı canim...doktorun iğne felan vermedi mi hemennormalde ctesi günü kese görünmesi için gidecektim ama şimdi böyle bir durum oldu
Yok herhangi birşey yapma gel hemen dedi neden olmuş olabilirKanamam mı başladı canim...doktorun iğne felan vermedi mi hemen
Tebrik ederim. MasallahhhhKızlar sonuç 480 ben halen şokum
Canim bak topigin birinde bi abla vardı onunda 3 defa öyle az da değil ağır kanaması olmuştu onada doktoru hemen uzan dinlen demişti o da öyle yaptı ve su an ikizleri 10 aylık kucağında rabbimin izniyle bisey olmaz inşallah bol bol dua et ...gittin mi peki doktorunaYok herhangi birşey yapma gel hemen dedi neden olmuş olabilir
Çok sagol canim rabbim hepimiZin yüzünü güldürsün insallahTebrik ederim. Masallahhhh
Amin amin inşallah canım evet umudum yoktu ah o belirti yokmu hep onun yüzünden umudum yoktu ama binlerce şükürler olsun rabbimeU Umudumuzu yitirmek yok canım değerin çok güzel maşallah hiç umudun yoktu bak. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Darısı başımıza..
İnşallah bekleyen herkes karşılığını alır canım ben yinede kan sonucunu görmeden çok kaptırmak istemiyorum.herşey çok çabuk olsun istiyoruz ama olmuyor o ikinci çizgi hemen çıkmıyor bazen.üzme kendini olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah hepimiz için herşey yolunda gidecek ben öyle inanıyorum.M Mutluhatun canım tebrik ederim. Çok sevindim senin adına inşallah değerin de yüksek çıkar. Bugün ben de yaptım test ama çıkmadı. Benim de 7. günüm. Yarın tekrar yapıdan. İnşallah biz de görürüz o çizgiyi.
Bildiğim kadarıyla olabiliyor canimPeki bişi sorayım 2 embriyodan biri düşmüş oabilirmi
Cnm doktoruna haber ver . Yerleşme kanaması olabilir benceArkadaslar az once lavobaya girdim pembe bi akinti kucuk bi pihti seklinde kan vardi cok korktum
Canim bencede doktoruna haber ver ama bak vajinadan jel kullaniyrmusun belki onun tortusu gelmişte olabilirArkadaslar az once lavobaya girdim pembe bi akinti kucuk bi pihti seklinde kan vardi cok korktum