Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2017 Aralık Ayında Transfer Yaptıranlar Buraya
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
Arkadaşlar bişey sorucam, benim transferimin 12. günü yani tahlil günüm cumartesiye geliyor. Cuma akşamı yani 11. günde kan tahlili yaptırsam çıkar mı sizce?
Cikar tabiki tatlim. 10 gunden sonra kanda belli olur
- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
kan değerlerim çok iyidi ben sadece progesteron kullanıyorum canım
suyu ve kahveyi liste verdiler orda yazıyor canım bende içmeye çalışıyorum
ama malum kış ve pek içemiyoruz:)
Ne listesi verdiler canim sana?
- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
Bende acele edip 1gece once yaptirmistim cikti canim ama zorlugu su tahlili tekrarlamak zorunda kalirsan ayni saatlerde yaptirmani istiyorlar yani 2.yide 2gun sonra gece vermen gerekiyorArkadaşlar bişey sorucam, benim transferimin 12. günü yani tahlil günüm cumartesiye geliyor. Cuma akşamı yani 11. günde kan tahlili yaptırsam çıkar mı sizce?
- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
yapmamam gereken şeyler yazıyor canımNe listesi verdiler canim sana?
sigara alkol sauna vs. bu tür şeyler
bende de adet olacak gibi arada bi sancı giriyor canım hatta girmeyince korkuyorum
sancılar tutunma alameti
bende bide aşırı iştah var yiyorum doymuyorum inş iyiye işarettir
- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Bende acele edip 1gece once yaptirmistim cikti canim ama zorlugu su tahlili tekrarlamak zorunda kalirsan ayni saatlerde yaptirmani istiyorlar yani 2.yide 2gun sonra gece vermen gerekiyor
Arkadaşlar bişey sorucam, benim transferimin 12. günü yani tahlil günüm cumartesiye geliyor. Cuma akşamı yani 11. günde kan tahlili yaptırsam çıkar mı sizce?
idrar testi de çıkar canım transfer +10 da felan
- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Daha ben birinci gundeyim beklemek çok zor arkadaslar
bi kaç güne daha çabuk geçmeye başlar tatlım canını sıkma bebise zarar gelmesin:)
- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
yapmamam gereken şeyler yazıyor canım
sigara alkol sauna vs. bu tür şeyler
bende de adet olacak gibi arada bi sancı giriyor canım hatta girmeyince korkuyorum
sancılar tutunma alameti
bende bide aşırı iştah var yiyorum doymuyorum inş iyiye işarettir
Inşallah canim bende cok yiyorum. Stressten değildir insallah :)
Listeni tam olrak bizimle de paylasir misin brnim doktor. Sadece cinsel iliski yasak dedi :/ ilk denemem de havuza da girdim. 27 derece.
- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Inşallah canim bende cok yiyorum. Stressten değildir insallah :)
Listeni tam olrak bizimle de paylasir misin brnim doktor. Sadece cinsel iliski yasak dedi :/ ilk denemem de havuza da girdim. 27 derece.
tabiki ben sana yazarım canım.
ben yurtdışındayım liste Almanca ama hemen yazıyorum
kesinlikle yasak olanlar
1. Stres
2. Ağır kaldırmak
3. Havuz, Sauna, Solaryum
4. Küvet Banyosu ( sadece dus )
5. Alkol ve Nikotin
6. Çiğ Balik, Et, Denizkabugu ve Yumurta
7. Ağır spor
az alına bilecek şeyler
1. Tonbalığı Deniz Ürünleri
2. Kofein 2-3 Fincan Kahve yada 5 Bardak siyah çay
- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
Teşekkürler tatlim ilkinde dayanamadim havuza girdim birde hergun sicak dus alıyordum .tabiki hayirlisi olmuştur ama uyarmadılar havuz icin sadece enfeksiyon riski icin onermiyoruz demislerdi.tabiki ben sana yazarım canım.
kesinlikle yasak olanlar
1. Stres
2. Ağır kaldırmak
5. Alkol ve Nikotin
7. Ağır spor
az alına bilecek şeyler
Toksoplazma bakterisine de baktirdim ben kızlar
Sokak kedisiyle iletisimdeyseniz ya da disarda cok yemek yiyorsaniz danışın bir doktorunuza.
- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
D Dumanikara
canım bize doktor ilişki serbest dedi hatta iyi geldiğine dair araştırmalar olduğunu söyledi tabi her durum farklidir kisiden kisiye degisir
canım bize doktor ilişki serbest dedi hatta iyi geldiğine dair araştırmalar olduğunu söyledi tabi her durum farklidir kisiden kisiye degisir
- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
Yaa cok ilginç bizim ozel liste degil. Herkrse verdikkeri cikti da yazıyor.D Dumanikara
Hayirlisi olsun hakkimizda sonunda mutlu oluruz insallah
- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Yaa cok ilginç bizim ozel liste degil. Herkrse verdikkeri cikti da yazıyor.
Hayirlisi olsun hakkimizda sonunda mutlu oluruz insallah
inşallah canım yaaa senin yaşın kaç???
- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
inşallah canım yaaa senin yaşın kaç???
32 tatlim
- 6 Haziran 2017
- 214
- 113
- 53
- 37
tabiki ben sana yazarım canım.
kesinlikle yasak olanlar
1. Stres
2. Ağır kaldırmak
5. Alkol ve Nikotin
7. Ağır spor
az alına bilecek şeyler
et yumurta neden yasak
onu anlayamadım
bana özel bir liste vermedi ağır iş yapma dedi ağır kaldırma yasak deterjandan kimyasaldan uzak dur dedi ben transferden sonra yumuşatıcıyı falan hep bıraktım parfümler falan hiç kullanmıyorum
- 3 Mart 2017
- 1.409
- 2.326
- 133
- 31
Merhaba kızlar. Ben de 30 Aralık'ta transferimi oldum bugün 11. Gün. Bugün gidip tüp bebek merkezinde kan vermeyi düşünüyorum. Normalde salı dediler ama bugün de çıkar diye düşünüyorum. Belirti olarak bende çok şiddetli bel ağrısı, göğüs ağrısı, baş dönmeleri, aşırı gaz ve şişkinlik var. O kadar çok ilaç kullanıyoruz ki ilacın mı etkisi başka bir şeyin mi kestiremiyorum . Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah
- 6 Haziran 2017
- 214
- 113
- 53
- 37
kasımda yaptırdınız sanırım :)Merhaba kızlar. Ben de 30 Aralık'ta transferimi oldum bugün 11. Gün. Bugün gidip tüp bebek merkezinde kan vermeyi düşünüyorum. Normalde salı dediler ama bugün de çıkar diye düşünüyorum. Belirti olarak bende çok şiddetli bel ağrısı, göğüs ağrısı, baş dönmeleri, aşırı gaz ve şişkinlik var. O kadar çok ilaç kullanıyoruz ki ilacın mı etkisi başka bir şeyin mi kestiremiyorum . Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah
hayırlısıyla sonucunuzu alın güzel sonuçlarınızı bekliyoruz Rabbim sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin hepimizede inşaAllah
- 6 Haziran 2017
- 214
- 113
- 53
- 37
Merhaba hanımlar buarada hangi il ve hangi doktora gidiyorsunuz ve memnunmusunuz buradan bunlarıda yazalımda yeni başlayacak olanlara yardımcı oluruz belki
Ben Malatya'dayım
Doktorum Deniz Han Deniz Doğu fertil tüp bebek merkezinde yaptırıyorum
Doktorumdanda merkezdeki çalışanlardanda çok memnunum çok ilgililer istediğim zaman doktorumu arayıp aklıma takılanları sorabiliyorum
Ya sizler
Ben Malatya'dayım
Doktorum Deniz Han Deniz Doğu fertil tüp bebek merkezinde yaptırıyorum
Doktorumdanda merkezdeki çalışanlardanda çok memnunum çok ilgililer istediğim zaman doktorumu arayıp aklıma takılanları sorabiliyorum
Ya sizler