Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bişey sorucam, benim transferimin 12. günü yani tahlil günüm cumartesiye geliyor. Cuma akşamı yani 11. günde kan tahlili yaptırsam çıkar mı sizce?
kan değerlerim çok iyidi ben sadece progesteron kullanıyorum canım
suyu ve kahveyi liste verdiler orda yazıyor canım bende içmeye çalışıyorum
ama malum kış ve pek içemiyoruz:)
Bende acele edip 1gece once yaptirmistim cikti canim ama zorlugu su tahlili tekrarlamak zorunda kalirsan ayni saatlerde yaptirmani istiyorlar yani 2.yide 2gun sonra gece vermen gerekiyorArkadaşlar bişey sorucam, benim transferimin 12. günü yani tahlil günüm cumartesiye geliyor. Cuma akşamı yani 11. günde kan tahlili yaptırsam çıkar mı sizce?
yapmamam gereken şeyler yazıyor canımNe listesi verdiler canim sana?
Bende acele edip 1gece once yaptirmistim cikti canim ama zorlugu su tahlili tekrarlamak zorunda kalirsan ayni saatlerde yaptirmani istiyorlar yani 2.yide 2gun sonra gece vermen gerekiyor
Arkadaşlar bişey sorucam, benim transferimin 12. günü yani tahlil günüm cumartesiye geliyor. Cuma akşamı yani 11. günde kan tahlili yaptırsam çıkar mı sizce?
Daha ben birinci gundeyim beklemek çok zor arkadaslar
yapmamam gereken şeyler yazıyor canım
sigara alkol sauna vs. bu tür şeyler
bende de adet olacak gibi arada bi sancı giriyor canım hatta girmeyince korkuyorum
sancılar tutunma alameti
bende bide aşırı iştah var yiyorum doymuyorum inş iyiye işarettir
Inşallah canim bende cok yiyorum. Stressten değildir insallah :)
Listeni tam olrak bizimle de paylasir misin brnim doktor. Sadece cinsel iliski yasak dedi :/ ilk denemem de havuza da girdim. 27 derece.
Teşekkürler tatlim ilkinde dayanamadim havuza girdim birde hergun sicak dus alıyordum .tabiki hayirlisi olmuştur ama uyarmadılar havuz icin sadece enfeksiyon riski icin onermiyoruz demislerdi.tabiki ben sana yazarım canım.
ben yurtdışındayım liste Almanca ama hemen yazıyorum
kesinlikle yasak olanlar
1. Stres
2. Ağır kaldırmak
3. Havuz, Sauna, Solaryum
4. Küvet Banyosu ( sadece dus )
5. Alkol ve Nikotin
6. Çiğ Balik, Et, Denizkabugu ve Yumurta
7. Ağır spor
az alına bilecek şeyler
1. Tonbalığı Deniz Ürünleri
2. Kofein 2-3 Fincan Kahve yada 5 Bardak siyah çay
Yaa cok ilginç bizim ozel liste degil. Herkrse verdikkeri cikti da yazıyor.D Dumanikara
canım bize doktor ilişki serbest dedi hatta iyi geldiğine dair araştırmalar olduğunu söyledi tabi her durum farklidir kisiden kisiye degisir
Yaa cok ilginç bizim ozel liste degil. Herkrse verdikkeri cikti da yazıyor.
Hayirlisi olsun hakkimizda sonunda mutlu oluruz insallah
inşallah canım yaaa senin yaşın kaç???
tabiki ben sana yazarım canım.
ben yurtdışındayım liste Almanca ama hemen yazıyorum
kesinlikle yasak olanlar
1. Stres
2. Ağır kaldırmak
3. Havuz, Sauna, Solaryum
4. Küvet Banyosu ( sadece dus )
5. Alkol ve Nikotin
6. Çiğ Balik, Et, Denizkabugu ve Yumurta
7. Ağır spor
az alına bilecek şeyler
1. Tonbalığı Deniz Ürünleri
2. Kofein 2-3 Fincan Kahve yada 5 Bardak siyah çay
kasımda yaptırdınız sanırım :)Merhaba kızlar. Ben de 30 Aralık'ta transferimi oldum bugün 11. Gün. Bugün gidip tüp bebek merkezinde kan vermeyi düşünüyorum. Normalde salı dediler ama bugün de çıkar diye düşünüyorum. Belirti olarak bende çok şiddetli bel ağrısı, göğüs ağrısı, baş dönmeleri, aşırı gaz ve şişkinlik var. O kadar çok ilaç kullanıyoruz ki ilacın mı etkisi başka bir şeyin mi kestiremiyorum . Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah