Slm kizlar benimde bugun transferim oldu bu ikinci denemem insallah kucagima almak nasip olurBakalim artk hayırlısı Allahtan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kizlar benimde bugun transferim oldu bu ikinci denemem insallah kucagima almak nasip olurBakalim artk hayırlısı Allahtan
Az önce aldım haberi çok şükür 360 çıkmış değer 11. Günde. Rabbim devamını da sizlere de bana da nasip etsin inşallah :)
Az önce aldım haberi çok şükür 360 çıkmış değer 11. Günde. Rabbim devamını da sizlere de bana da nasip etsin inşallah :)
3. Denemem de bir sürü belirti yaşamıştım.çok üşüyordum uçuk çıkarmıştım kasıklarımda ara ara batmalarım oluyordu belimde ağrı vardı. Arada kramplar giriyordu gögüslerim şiş ve sertti ama sonuç koskoca sıfır oldu. Bu yüzden belirti aramayın kızlar ben bu sefer hiç.bişeyi belirti olarak saymamaya çalışıyorum.. 12 gün boyunca rapor almıştım işe gitmedim ilk 3 denemede evde sadece aralıklarla kalkıp yürüdüm. Ama olmadı. Bu sefer rapor almadım kendimi yormadan çalışıyorum azcık yürüyüş yapıyorum bakalım inşallah bu sefer olur
Hayirli olsun tatlim insallahh guzel haberlerle devam ederiz buradaSlm kizlar benimde bugun transferim oldu bu ikinci denemem insallah kucagima almak nasip olur
Kızlar bende 8 aralıkta transfer oldum. 4. Denemem inşallah bu sefer son olur... Test tarihim 20 Aralık
Benimde 1 Aralık'ta transferim oldu Salı günü sonuç alacağım bugün 7.günüm :) ilk günler çok iştahlılık hali yaşadım bel agrım hiç gitmedi kasık agrısı ve göğüs hassasiyetim azaldı ama dolgunluluk devam ediyor.Bugün ilk kez baş dönmesi göz kararması yaşadım ondan mı bilmiyorum İnşallah hepimize Rabbim Mucizelerimizi gönderir
İnşallah canım amin ederim tabi ki :)Yaaaaa tebrikler çok sevindim Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasibetsin inşallah, darısı da bize olsun, bizim için dua edin :)
19 aralık benim test canim )Kizlar birbirimizi taniyalim cumartesi burasi cok yogun olacak :)))
16 aralik cumartesi test bekleyenler
Efsa_=5 aralik transfer
Dumanikara=6 aralik transfer
Ondamcz=5 aralik transfer
Helen cleopatra= 5 aralik transfer
Hatice yakup=5 aralik transfer
Muji =4 aralik trans.
Hisira=4 aralik trans.
18 aralik pazarteai test bekleyenler
Mavisaclikiz= 7 aralik trans.
20 aralik carsamba test
Kübra= 8 aralik transfer
Melekk3= 9 aralik transfer
22 aralik cuma test
Mutinyo=11 aralik transfer
Pontik= 12 aralik transfer
Daha sonraki transferler
Mucizeolsakeske 16 aralik transfee
Umudunuyitirmekyok 19 aralik transfer
Bir yanlislik varsa uyarin kizlar
Inşallah canım inşallahSlm kizlar benimde bugun transferim oldu bu ikinci denemem insallah kucagima almak nasip olur
Canım sen nerde tedavi oldun...insallah güzel sonuçlar alırız hepimiz3. Denemem de bir sürü belirti yaşamıştım.çok üşüyordum uçuk çıkarmıştım kasıklarımda ara ara batmalarım oluyordu belimde ağrı vardı. Arada kramplar giriyordu gögüslerim şiş ve sertti ama sonuç koskoca sıfır oldu. Bu yüzden belirti aramayın kızlar ben bu sefer hiç.bişeyi belirti olarak saymamaya çalışıyorum.. 12 gün boyunca rapor almıştım işe gitmedim ilk 3 denemede evde sadece aralıklarla kalkıp yürüdüm. Ama olmadı. Bu sefer rapor almadım kendimi yormadan çalışıyorum azcık yürüyüş yapıyorum bakalım inşallah bu sefer olur
18aralik test gunum insaAllah...teşekkürler liste için canım...insaAllah hepimiz pozitif sonuç alsak ne güzel olur16 aralik cumartesi test bekleyenler
Efsa_=5 aralik transfer
Dumanikara=6 aralik transfer
Ondamcz=5 aralik transfer
Helen cleopatra= 5 aralik transfer
Hatice yakup=5 aralik transfer
Muji =4 aralik trans.
Hisira=4 aralik trans.
18 aralik pazarteai test bekleyenler
Mavisaclikiz= 7 aralik trans.
19 aralik sali test bekleyenler
Umudunuyitirmekyok
20 aralik carsamba test
Kübra= 8 aralik transfer
Melekk3= 9 aralik transfer
22 aralik cuma test
Mutinyo=11 aralik transfer
Pontik= 12 aralik transfer
Daha sonraki transferler
Mucizeolsakeske 16 aralik transfee
Ayyy ne guzel gorduysen kan tahlil sonucunda iyi gelecektir inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız ama ben valla kan tahliline bile ceserat edemiyorum tatlım ya...agrin felan var mi canim seninkan testim benimde 19 aralık tatlım