2017 Aralık Ayında Transfer Yaptıranlar Buraya

Canım yani dış gebelik mi dediler ne oldu da kürtaj falan diyolar doğru düzgün muayene etmeden çok üzgünüm umarım yüzünü güldürecek sonuçlar alırsın
 

Sizin değeriniz 200 lerde çıkmıştı dimi en son şuanda 400lerde dimi yada beni yanlış hatırlıyorum.
Başka doktorlara güvenme canım en doğrusu kendi doktorunun dedigidir.
Neden iğne yapalım diyorlar direk dış gebelikten mi supheleniyorlar bi ağrın sizin varmı nasıl sağlık durumun?
İnşallah hakkında en iyi olan şey olur kuzum.
 
Pontik123 çok üzüldüm. İnsallah dış gebelik felan değildir. Doktorun gelene dek bekle derim. Ama kendine çok dikkat et. Rabbim yardımcın olsun.
 
Merhaba! Canım beni hatırladın mı bilmiyorum bende Zeki hocanın hastasıyım. Son denememde benimde 44 çıkmıştı değerim sonra ki tekrarlarda sabit kaldı 44 te bir hafta ilaçları bıraktım sonra iki ye katlanmaya başladı 204 oldu Zeki hoca dış gebelik olabilir dedi bekleyelim test tarihinden yaklaşık 10 gün sonra kontrole çağırdı gideceğim gün kanamam başladı sonra düşmeye başladı inş seninde ters bir durum Yoktur
 
Cok guzel kizlar herkesi tebrik ederin saglikla kucaginiza almak nasip olur insallah :)
Tesekkur ederım arkadasım ınsallah degerlerımız artar Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasım dusmanımı bıle bu acıyla sınamasın zor bı durum gercekten bayramlara memlekete bıle gıtmek ıstemıorum artık herkes coluguyla cocuguyla ılgılenırken koseye cekılıp aglamak cok zoruma gıdıyo artık gucsuzum gercekten..
 
Canım yani dış gebelik mi dediler ne oldu da kürtaj falan diyolar doğru düzgün muayene etmeden çok üzgünüm umarım yüzünü güldürecek sonuçlar alırsın
Çok teşekkür ederim canım. Yüzümün gülmesi betamın sıfır olmasından geçiyor canım. İnşallah kendiliğinden düşer ama hiç umudum yok. Daha önceki dış gebeliklerimde de düşmemişti çünkü. Doktorları anlamak mümkün değil başından atmak istiyorlar. Kimse riskli hastayla uğraşmak istemiyor. Dış gebelikte olabilir rahim içinde de olabilir diyorlar ama ben biliyorum tüpümde. Ağrım var sağ tarafımda ve daha öncede yaşadığım için çok eminim.

canım değerim 47 ile başladı sonra 191, 202, 289, 402 en son. Dış gebelikten ben eminim ama doktorlar olabilir de olmayabilir de diyorlar. Daha önce 3 kez bu iğneyi olmuştum. Çok yan etkisi var. Beni 1 hafta yatırır evde.

Pontik123 çok üzüldüm. İnsallah dış gebelik felan değildir. Doktorun gelene dek bekle derim. Ama kendine çok dikkat et. Rabbim yardımcın olsun.
Sağ ol canım. En doğrusu doktorumu beklemek ama işte ağrım olunca ve lekelenmelerim var bazen de kanamam oluyor. Bi gidip görüneyim dedim.

Merhaba canım. Hatırladım seni tabi. Keşke seninki gibi olsa ama benim kasık ağrım var ve kanamam oluyor ara ara ve lekenlemem oluyor kahverengi. Kendiliğinden düşmesini çok isterim ya. O iğne mahvediyor beni. Yumurta rezervi için de çok kötü. Zaten kanser hastalarında kullanılan bir ilaç ve benim bu 4. alışım olacak.
 
Canim benim ya ne cok sıkıntı yasamissin. Insallab kolay atlatirsin bu durumu. Allah yardimcin olsun Bir de sen 3 dis gebelik geçirmissin. 4. Su olma ihtimali cok yuksek zaten doktorun bununla igili hic islem yapti mi?
 
Tüplerin alınması çare olmuyor mu bu duruma çok zor Allah yardımcın olsun sağlıklı çocukların olsun inş
 
Snnytb naptın verdınmı kan sonudun ne cıktı merak edıom
Verdim verdim. Çok şükür iki katına çıkmış. 111 olmuş bugün. Doktor sıkıntı yok dedi. Herkeste değişir bu değer diyor. Moralim bayağı düzeldi iki kat artışı görünce. Inşallah senin de iki kat iki kat artar. Sen de rahat ol. Allahın izniyle bebeklerimizi de kucağımiza alacağız.
 
Ayyy tuglerım dıken dıken oldu cok sevındım canım savahtan berı haber veklıorum senden ıcıme su serptın
 
Kızlar ya karnında acayip hareketlenme var tabi ki kalp atışı falan olmaz ama birşeyler dönüyor gibi neden aceba test günüm yarin
 
Merhaba canlar. Bugün sabah şiddetli kanamayla uyandım ardından ağrı da başladı. Hemen özel hastaneye geldim hani dün bana iğne yapalım diyen doktora. İki seçenek önerdi ya iğne ya ameliyat. Ben kanamam çok olduğu için ameliyat istedim. İğnenin yan etkisini çok daha fazla hissediyorum ve tekrar dış gebelik yaşamam çok yüksek olduğundan Laparoskopi oldum iki tüpümü de aldı. Artık dış gebelik falan olmaz dedi. Şükür atlattım bu durumu sanırım. Tüp bebek doktorum ameliyat olma dedi iğne olmamı önerdi. Benim yatışım yapılmıştı zaten geri dönmek istemedim. Paçalarımdan kan aktı resmen iğne çözüm değildi bana göre. Artık en az 1 yıl ara vereceğim. Çalışıp borcları ödemek istiyorum ve kendimî de toparlamış olurum hem. Pozitîf alanları tebrik ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun.
 
Çok geçmiş olsun Allah gönlünüze göre versin sizinde
 
Pontik123 Öncelikle geçmiş olsun. Bizlerin yaşadığı bu süreç zaten zor. Senin üstüne yaşadıkların çok çok zor. Rabbim borçları ödeme kolaylığı versin. İnşallah bir sonraki denemende son derece sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Kendine dikkat et.
 
İki Tüpte hasarlı miydi ko? Dış gebelik bn de bi kere yasadm zor bi şey cidden. Evet ameliyatta hemen bi çözüm genelde iç kanama tekrar falan. Ama 2 sini almasını sen mi istedin yoksa doktor bakıp mi karar verdi. Tabi yine de Allah in izniyle artık böyle durum yasamazsn
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…