Allah yardimcin olsun.Merhaba canlar. Bugün sabah şiddetli kanamayla uyandım ardından ağrı da başladı. Hemen özel hastaneye geldim hani dün bana iğne yapalım diyen doktora. İki seçenek önerdi ya iğne ya ameliyat. Ben kanamam çok olduğu için ameliyat istedim. İğnenin yan etkisini çok daha fazla hissediyorum ve tekrar dış gebelik yaşamam çok yüksek olduğundan Laparoskopi oldum iki tüpümü de aldı. Artık dış gebelik falan olmaz dedi. Şükür atlattım bu durumu sanırım. Tüp bebek doktorum ameliyat olma dedi iğne olmamı önerdi. Benim yatışım yapılmıştı zaten geri dönmek istemedim. Paçalarımdan kan aktı resmen iğne çözüm değildi bana göre. Artık en az 1 yıl ara vereceğim. Çalışıp borcları ödemek istiyorum ve kendimî de toparlamış olurum hem. Pozitîf alanları tebrik ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun.
Allah im insallah kendiliginden olmasini nasip etsin. Git calis kafanu toparla hic birsey icin gec degil tatlim. Allah buyuktur. Bazen sifirdan baslamak hayata seni daha guclu yapacaktir eminim. Yilmak yok hersey Allah tan.. Rabbim hakkinda neyse hayirlisi onu nasip etsin..Merhaba canlar. Bugün sabah şiddetli kanamayla uyandım ardından ağrı da başladı. Hemen özel hastaneye geldim hani dün bana iğne yapalım diyen doktora. İki seçenek önerdi ya iğne ya ameliyat. Ben kanamam çok olduğu için ameliyat istedim. İğnenin yan etkisini çok daha fazla hissediyorum ve tekrar dış gebelik yaşamam çok yüksek olduğundan Laparoskopi oldum iki tüpümü de aldı. Artık dış gebelik falan olmaz dedi. Şükür atlattım bu durumu sanırım. Tüp bebek doktorum ameliyat olma dedi iğne olmamı önerdi. Benim yatışım yapılmıştı zaten geri dönmek istemedim. Paçalarımdan kan aktı resmen iğne çözüm değildi bana göre. Artık en az 1 yıl ara vereceğim. Çalışıp borcları ödemek istiyorum ve kendimî de toparlamış olurum hem. Pozitîf alanları tebrik ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun.
Aklımdan geçtin!!! Bende de pozitifi gördükten sonra kahverengilik tekrar başladı bugün kırmızı geldi. Yarın doktora gidicem!! Benimki de 5 hafta oldu bugün.Kanamam basladi kizlar hastanedeyim normalde 5 haftalik ama kese 4 haftalikmis.. doktoruma sordum 4 haftalik normal dedi. Simdi kan uyuzmazligi icin igne vurcaklarmis . Birde.proluton vurulcam dua edin
Insallah yaa Allah yardimcimiz olsunAkl
Aklımdan geçtin!!! Bende de pozitifi gördükten sonra kahverengilik tekrar başladı bugün kırmızı geldi. Yarın doktora gidicem!! Benimki de 5 hafta oldu bugün.
Allah yardımcın olsun, üzmesin seni!
Ağrıyla mı geldi kırmızı?Insallah yaa Allah yardimcimiz olsun
Simdilik yok cnm agrim kanamada en baktgmda yoktu cok az gelms kahverengiye doncek gibiAğrıyla mı geldi kırmızı?
Aman aman iyi böyle geçsin inşallahSimdilik yok cnm agrim kanamada en baktgmda yoktu cok az gelms kahverengiye doncek gibi
Insallah ya bebegimi de gorseydm.iyidiAman aman iyi böyle geçsin inşallah
Insallah ya bebegimi de gorseydm.iyidi
Insallah cnm bnm yaAllah yardimcim olsun tatlim dualarimiz seninle . Bebisin kendini gosterir insallah en yakin zamanda
İnşallah çabucak toparlanirsin. Bebeğini de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Kanamam basladi kizlar hastanedeyim normalde 5 haftalik ama kese 4 haftalikmis.. doktoruma sordum 4 haftalik normal dedi. Simdi kan uyuzmazligi icin igne vurcaklarmis . Birde.proluton vurulcam dua edin
Insallah cnm ya Allah razi olsunİnşallah çabucak toparlanirsin. Bebeğini de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Mrb lar benim 9. Cu tüp bebek denemem bugün 11. Ci günümm sonucum 252 çıktı sizce normalmi allah hepimizin bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 8 kere negatifi gören biri olarak inşallah doğru sonuçturt düşmez yükselir
Hayirli olsun canim belirtilerin neler oldu?Mrb lar benim 9. Cu tüp bebek denemem bugün 11. Ci günümm sonucum 252 çıktı sizce normalmi allah hepimizin bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 8 kere negatifi gören biri olarak inşallah doğru sonuçturt düşmez yükselir
Canım test yaptırdım 14 gun 201.87 cıktı.@Pontik123 Öncelikle geçmiş olsun. Bizlerin yaşadığı bu süreç zaten zor. Senin üstüne yaşadıkların çok çok zor. Rabbim borçları ödeme kolaylığı versin. İnşallah bir sonraki denemende son derece sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Kendine dikkat et.
Hayırlı uğurlu olsun insKızlar 12.gun degerım 73.10 14.gun 201.87 cıktı doktor 12 gun sora ulturosana cagırdı
Tesejkur ederım canım darısı ısteyen herkesın basına...Hayırlı uğurlu olsun ins