izmirtupbebek
DOĞRU ADRESTE ÇOCUK SAHİBİ OLMAK ARTIK HAYALDEĞİL.
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 2 Aralık 2017
- 1
- 0
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benimde 1 ocak 2 tane 5.gün embriyosu aynı gün yapcaz sizinle.Transfer ne zaman oldu sizinBenim test günümde 1 Ocak. 2 tane 5. gun embriyo transferim oldu. İnşallah pozitifi görürüm.
Canim dondururken 3. Gunmu dondurdulardiHayır geçen ay toplandı donduruldu. Yapılan araştırmalarda dondorulmuş embriyolarda başarı oranı daha fazla
Benim 4. Gün. Embriyosu dün test yaptım 10. Gün çok şükür tutmuş 125 değerim yarın de tekrar baktıracamKizlar yarin ne olur bilmem ama kasiklarim ve belim agriyo ama cok sukur kanama bi daha olmadi 4. Gun embriyosu tutanlari duydunuzmu
Hayır 4. Gün doldurulduCanim dondururken 3. Gunmu dondurdulardi
Insallah guzel olur yarin hepimiz icin iyi bi gun olurBenim 4. Gün. Embriyosu dün test yaptım 10. Gün çok şükür tutmuş 125 değerim yarın de tekrar baktıracam
İnşallah güzel olurInsallah guzel olur yarin hepimiz icin iyi bi gun olur
Benim 4. Gün. Embriyosu dün test yaptım 10. Gün çok şükür tutmuş 125 değerim yarın de tekrar baktıracam
Canım acilde kan ver bence. İğne yazar doktor ona göre. Böyle durumlarda iğne veriliyor ya. Çok geçmiş olsun.Kizlar cok uzgunum yarin test gunumdu ama yaptiramadan kanama basladi napicam ben idrar testi bile yaptirmamistim hic
Canm ne ignesi yazarki sabah test gunumduCanım acilde kan ver bence. İğne yazar doktor ona göre. Böyle durumlarda iğne veriliyor ya. Çok geçmiş olsun.
Ben 9. Günde evde test yaptım 10. Günde kan verdimSen evde test yapmış mıydın peki yoksa direkt kana mı gittin?
Ayy nasıl nett şunu görmek ne kadar güzel yaa tebriklerrrrBen 9. Günde evde test yaptım 10. Günde kan verdim
Teşekkür ederim inşallah devamı gelirAyy nasıl nett şunu görmek ne kadar güzel yaa tebriklerrrr
Canm ne ignesi yazarki sabah test gunumdu
Ben 9. Günde evde test yaptım 10. Günde kan verdim
Bildiğimiz kıpkırmızı mı canım? Ulaşabileceğin bir doktorun varsa hemen arasan güzel olur aslında, atkadaşların deiği gibi test akabinde iğne veriyorlar böyle durumlarda. Eğer yapabilcek birşeyim yok diyorsan da yarına kadar kalkmadan elinden geldiğince yatmaya çalış canım. Yolunda gitsn inşallah herşey..Canm ne ignesi yazarki sabah test gunumdu
Hemen doktora git iğne verir kesilir kanamaKizlar cok uzgunum yarin test gunumdu ama yaptiramadan kanama basladi napicam ben idrar testi bile yaptirmamistim hic
proluton iğnenin adı canım kanamayı kesiyo ya da azaltıyor eğer gebelik varsaCanm ne ignesi yazarki sabah test gunumdu
Sen naptin tatlim yarin mi gideceksin testeproluton iğnenin adı canım kanamayı kesiyo ya da azaltıyor eğer gebelik varsa