• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar Decavit kilo yapiyormu?

Birde babalar gününe ne hediye almayı düşünüyorsunuz??

Ben de ilk defa bu akşam bu saate kadar ayakta kalabildim misafirim vardı. Ama bundan bi hafta önce filan olsa muhtemelen yanlarında uyurdum sanırım gün geçtikçe normale dönüyorum. Bana da sağlık ocağından decavit verdi hemşire ama doktorum 3. Ay başlayacağız dediği için içmeye başlamadım. Cuma randevum var herhalde vitaminlere başlar diye düşünüyorum.

Canım benim doktor kesti onu çok kilo almışsın dedi yapıyormuş :KK43:

Ay çok korkuyorum hamileligimi aşırı kilolu bitirmekten, zayifta degilizki... Hergun almicam ben ozaman yada yarım alırım, sonuçta eskisi gibi değil yemek duzenim çok şükür duzeldi;)

Kızlar Decavit kilo yapiyormu?

Birde babalar gününe ne hediye almayı düşünüyorsunuz??

Ben hicbirsey almicamm okuze okuz olucam bundan sonra bende benim anneler gunumu bile dusunup sozle bile kutlamadi :KK12:hala icimde kalmis boyle sorunca tutamadim bian kendimi kusura bakmayin :(

Gunaydin herkesee..

Günaydın ben özele gidiyorum doktor imom diye vitamin verdi içinde bütün vitaminler var geçen hafta cinsiyet ini göstermedi bu hafta sonu tekrar gideceğiz 15 . hafta içindeyiz

Arkadaslar ne guzel izin gunlerunizi dogu, izni sut izni konusabiliyosunuz ben gibibozel sektorde gunluk 9 saat calisip haftada bir olan iznimizi bile kullanamayip 15 de bir izin kullanan arkadaslarim hoc birinden faydalanamiyoruz ya masaallah sizin adiniza olsun cok sevindim.☺
canım bende özel sektördeyim ama bizde kullanıcaz neden kullanamayalımki yasal hakkımız sonuçta bunlar bizim doğum izni süt izni işçi özel yada kamu ayrılmadan bu haklara sahip

Bana da vinalac immunitum verdi. İlk hamileliğimde elevit vermişti. Vinalac içinde probiyotik de varmış, tuvalet problemi yaşamazsın bunu içince o yüzden bunu yazıyorum demişti . Gece yatarken osteocare ( benim ve bebeğin kemik sağlığı için), akşam üzeri meyve ara öğünüyle de gyno ferro sanol ( demir takviyesi ve ben hep almayı unutuyorum) verdi. Bir de tiroit hapım var sabahları. Günde 4 tane hap etti... günaydın bu arada....

Ben oglumu 10.5 aylikken sunnet ettirdim ama bayagi zor oldu hem emkledigi icin durmadi hem de ertesi gun bandaji acarken cok agladi kuzum bir gece boyunca cisini tutmus bandaj varken cok uzulmustum açınca aglaya aglaya cis yapmisti

O yontemden ben de baya korkuyordum canim emekler durmaz acir diye. Bi de pansuman isi var tabi. Benim oglum komando gibi surunuyodu yaptirdigimda ama ruhu duymadi resmen. O kesilen yere plastik bi aparat takiyor cis yaptigi zaman oraya hic degmiyor dr kendi gelistirmis bu aleti biz cok memnun kaldik. Alisklamp yontemin adi aklinizda bulunsun. Aslinda Happybug Happybug in dedigi yenidogan sunneti de cok mantikli ama ben dayanamam sanki hemen sunnete gitmesine :(

Gerci oglum o kadar cok hareket ediyordu ki uyumak imkansizdi resmen. Hatta bi keresinde 6saat hareket etmedi diye acile kosmustuk bisey oldu sandik. Bu bebegim dozunda hareket ederse sevinirim:KK48:

Günaydın herkese
Ben sabah kahvaltıdan sonra folic iod
Öğlen regenesis Mac omega hapı
Akşam üstü aç karna Tardyferon demir hapı kullanıyorum...
Bu arada tetanoz aşısı olacak mıyız? Ne zaman ki?

Günaydın herkese
Ben sabah kahvaltıdan sonra folic iod
Öğlen regenesis Mac omega hapı
Akşam üstü aç karna Tardyferon demir hapı kullanıyorum...
Bu arada tetanoz aşısı olacak mıyız? Ne zaman ki?
Folic 3. aydan sonra bıraktiriyo doktorlar ama.
Ası 5. ayda olunuyodu galiba ondan once ayrintili ultrason var.

Gerci oglum o kadar cok hareket ediyordu ki uyumak imkansizdi resmen. Hatta bi keresinde 6saat hareket etmedi diye acile kosmustuk bisey oldu sandik. Bu bebegim dozunda hareket ederse sevinirim:KK48:
Benimki de karpuz yiyince coşuyordu. Bu sefer karnımdaki gariban aç... ceviz ve kuru ekmeği ne yapayım anne diyip paso uyur belki....

Back