2017 Aralık Anneleri

Wow ben bebekken yaptırmıstım bunuda dogdugunda yaptırıcam acele etmezse

daha cabuk iyilesiyor ve bebek oldugu icin daha rahat geciriyor diyorlar. bende oglum olursa bebeken yaptirmayi dusnuyorum

Amin canim insaallah Rabbim saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin cumlesine icind3de bizlere..

daha cabuk iyilesiyor ve bebek oldugu icin daha rahat geciriyor diyorlar. bende oglum olursa bebeken yaptirmayi dusnuyorum
Agrı dıye bısey olmuyormus 40 cıkana kadar
dıger turlu cocuk lokalde alsa , genelde alsa tramva yasıyormus ama ozellıkle cocugun sunnet oldugu anı hatırlamaması gerekıyormus cınsel saglıgı acısından

Buarada lcw pantolon aldım
Bunların uzerlerıne uzun bıseymı gıymek gerekıyor ag kısımlarının ustu penye hemen , hıc oyle tunık tarzı bıseyım yok.

1000 tl dedi bize genetik profesörü. kendi çocuklarıma baktıracağım toplumda çok var çünkü diyor. seçimi bize bıraktı.
ne biliym benim de hiç aklımda olmayan bir hastalık başıma geldiği için ilkinde, insanların yaşadıklarını gördükçe içim parçalanıyor.

Benim de randevum cuma günü heyecanla bekliyorum

Beyazın mavisini aldım bende uzun giymen lazım, bak waikikiden bi kaç tane
Hala olan bır kac pantolonum var acıkcası beyaz cok ıhtıyacım var yaz gunu ama o mavıyı bende begendım.
Bebeklı hamıle tshırtı gıymemde salas bısıler bakmam lazım aslında penye kısımları gozukecek yoksa normalde hep yuksek bel gıyıyorum tshırtlerımde ona oranla kısa bunlar dusuk bel gıbı agları

Bizim bebişler birbirine benziyor

Rabbim esirgesin canim ya... 1000 tl aslinda o kadarda pahali degilmis ben daha pahali saniyordum, dusunulebilir aslinda. Profa sordunuzmu hic hangi kriterlere sahip olunca yaptirilmasini dusunuyorsunuz diye yoksa direk herkez yaptirsinmi diyor? Mesela bizim aileye bakinca hicbirinde yok, yani gorulurde yok ama gen tasicisimiyiz bilemeyiz

He ne bilim valla

Kilo almadım hatta verdim hiç düşmüyor.

Bende giymem canım ilkinde de giymedim

herhangi bir kriter yok hoca kendi çocuklarına da yaptırıcakmış evlenince.
toplumdaki taşıyıcılık oranının çok fazla olduğunu ve tedavisinin olmadığını söyledi.devlet tedaviyi karşılamıyor.
bizde de yok tabi ki, sadece önceden tespit edilebilen bir durumun neden evlenirken basit bir kan alma işlemi ile tespit edilemediğini anlayamıyorum.talasamiye bakılıyor mesela evlenirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…