İsmimiz seneler önce konuldu.
Yillarca hep 50 lerdeydim.kilo alamiyordum.oyle seviniyorumki 3 kilo aldigima:)))Alman gerekenin 2 katını almissin
Sen ısım konusunda bırsey yapacakmısın buarada banlıyken okumustumİsmimiz seneler önce konuldu.
Ooo ben bu gidisle dogumu yapamam ozamancnm cok almışsın bence
bı arkd 5 aylık hamıle 3 kılo almış tmm o da az almış ama senınkı de cok geldı bana
Ya buarada arkalardakristinnn yazmıstı sma hastalıgı ıcın acıkcası ben bende yok dıye dusunuyorum , oglumda yok cunku gecen gun muge anlıda murat topoğlu anlattı ıkıncı bebek ıcın tup bebek denemısler. Pgt yontemı yapmıslar 15 embrıyodan 11 tanesı sma lı cıkmıs gerı kalanları ıse tasıyıcı, tasıyıcıları koymuslar ama tutmamıs.
Hanı olsa cıkardı gıbıme geldı hem sadece sma degıl kı bır suru genetık rahatsızlıklar var en yaygını suanda otızm
Allah esırgesın saglıkla dogsunlar bu devırde saglıkla cocuk buyutmek fılan mesele yanı , hersey hormonlu dogal degıl soludugumuz hava berbat .
Sağlıklı hayırlı olsun ne gelirse kabulüm ama sanki ben erkek istiyorum ya doyamadım erkeklere
Bence de hastalıkları okurken bile içim titredi dua edilem güzel düşünelim sağlıkla gelsinlerHastalık falan konuşmayalım kızlar boş verin hepsi çok sağlıklı ve çok akıllı olacaklar.
Yillarca hep 50 lerdeydim.kilo alamiyordum.oyle seviniyorumki 3 kilo aldigima:)))
sünnet işi olmasa erkek çocuk iyi ama valla benim gözümde büyüyor
ben daha öğrenemedim cinsiyeti
Yok bi şey yapmıyacam böyle olsun napalım beğenmezse mahkemede değiştirsin.Sen ısım konusunda bırsey yapacakmısın buarada banlıyken okumustum
yok cnm dikkat edecez mecbur hamur işi ve tatlıdan uzak durmam lazım benım mesela bnm sorunum onlarda cunkuOoo ben bu gidisle dogumu yapamam ozaman())
Ben 2 aylığı geçerse sünnet ederim direkBende aynı ilki de daha sünnet olmadı
bende yedi yaşı bekliyorum buda erkekse ikisi bir arada çıkar artık2 yas öncesi ya da 7 sonrası sunnet edılmesı lzm
ben 2den önce ettırmeyı dusunuyorum o yuzden
Ya buarada arkalardakristinnn yazmıstı sma hastalıgı ıcın acıkcası ben bende yok dıye dusunuyorum , oglumda yok cunku gecen gun muge anlıda murat topoğlu anlattı ıkıncı bebek ıcın tup bebek denemısler. Pgt yontemı yapmıslar 15 embrıyodan 11 tanesı sma lı cıkmıs gerı kalanları ıse tasıyıcı, tasıyıcıları koymuslar ama tutmamıs.
Hanı olsa cıkardı gıbıme geldı hem sadece sma degıl kı bır suru genetık rahatsızlıklar var en yaygını suanda otızm
Allah esırgesın saglıkla dogsunlar bu devırde saglıkla cocuk buyutmek fılan mesele yanı , hersey hormonlu dogal degıl soludugumuz hava berbat .
İsmimiz seneler önce konuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?