Ekşi ben de yiyemiyorum... tatlı da yiyemiyorum, ekmek de yiyemiyorum. En sevdiğim şey ceviz ve salatalık...Ben de aynı durumdayım canım. Bi tanıdığımın eşi doktor. Kiviyi kabuklarıyla rendeleyip yiyince bulantı kesiliyor demiş. Ama henüz denemeye cesaret edemedim. Ondan da tiksinmek istemiyorum. Artık çok afedersin ekşi bi şekilde çıkarıyorum ve boğazım genizim çok feci yanıyo. İnşallah çok uzun sürmez bu halimiz. Ve rahat rahat yemek yemeye başlarız en kısa sürede. Günde zar zor iki öğün yiyorum. O da zaten midemde kalmıyo
Ah ah 12 haftalikboldum halen bir fiil mide bulantisi ,cikarma ,yanma,19 gundur dislerim ve bogazim ilac icmekten yoruldum. Nezaman gececek bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun...Sütte tabi süt ürünleride anneden dişleri almasın diye
Aslında kefirde çok güzel hem sindirimi düzenliyor hem daha fazla kalsiyum
Kusmada gerçekten çok zor yiyim mi yemiyimmi kötümü olucam diye insanı etkiliyor
Her gün bir tane içerdim ama 8. Haftadan beri içince çok kötü oluyorum . Tamamen kestim.
Kusunca ben de rahatlıyorum aslında. Dün akşam midem felaketti. Çıkardıktan sonra bir rahatlama geldi...Canim yapisal.bisey bu ben iki.kere cikardim sadece o da araba tuttu hayatimda ilk kez. Ama.bi arkadasim 9ay boyunca cikardi maalesef. Artik sabah kendi iradesiyle cikariyodu gun boyu daha rahat ettigini soylemisti. Eger her gun boyleysen bunu mu denesen bir de
Bana da dışarıda salata Yeme dedi. Onun dışında kısıtlama getirmedi. Ama benim göbekteki velet hiçbirşeyi beğenmiyor. Baharatlı , tatlı , ekşi , gazlı, mayalı herşey dokunuyor .... hala kuru ekmek peynir yiyorum.Ben hergun 1 yada 2 iciyorum gecen doktoruma sordum bi zarari varmi diye yok istedigin kadar icebilirsin dedi hatta istedigi herseyi yiyip icebilirsin sadece cig kofte yeme dedi yani pismemis et haric hersey serbest dedi bana
Dua eden iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun kanser hastasıydı ocak ayından beri kemoterapi alıyordu kızlar çok şükür 24 mayısta girdiği ped temiz çıktı ama bu seferde solunum sıkıntısı yaşadık nefes alamıyordu gögüse götürdük kamera ile ciğerlerine bakıldı sıvı verilip sıvı alındı ve akcigerde sertleşme olduğu anlaşıldı. Hiç bir şekilde tedavisi olmayan sadece kortizon ile hastalığı ilerletmiyecekler fakat oda kalbini yorduğu için kalp krizi geçird ve anjio oldu. Durum dahada ciddileşti hemen yogun bakıma alındı doktor herşeye hazırlıklı olun diyor. Yani kemoterapi bir yeri düzeltti bir yeri bozdu Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Kemoterapi çok agır . Rabbım yardımcısı olsun şifa versın ınsallahCnm kanseri yendi pet sonuçları temiz geld fakat kemoterapi ağır aldığı için akcigerde sertleşme yapmış oksijen beyine gitmiyor cihazlarla solunum yapabiliyor ve asla düzelmeyen bir hastalıkmış rabbim tüm hastaların yardımcısı olsun
Bır fabrıkada yurt ıcı salın alma sorumlusuyum canımne iş yapıyorsunCuteMom
ten. tatlı ıhtıyacı olmadan dereotu ve suyla sutum artmıstıDereotuda Süt yapiyormus
benim de pantolonlar sıkıyor lcw dan hamile pantolonu aldım artık rahat rahat giyiyorum.trkn0709 @Mucizem2017 Gecmıs olsun kızlar, Allah acil şifalar versin inşallah.
@annekusu canım senınde gozun aydın hersey yolundaymıs 2 hafta sonra ınsallah guzel haberlerle gelırsın.
Bugun sanırım bıraz dar bır pantolon gıydım belı gobek delıgının az altında ve azıcık sıkıyor otururken of aksam olur mu bırı bogazımı sıkıyor gıbı
Sanırım benımde almam lazım bugun valla yedı bıtırdı benı otururken sureklı gerıye yaslanmaya calısıyorum kı bındırmıyeyım uzerıne dıye .benim de pantolonlar sıkıyor lcw dan hamile pantolonu aldım artık rahat rahat giyiyorum.
Çok az... ben buz atınca suya daha kolay içiyorım onu fark ettim.sabahtan berı 1 bardak su ıctım
benim de pantolonlar sıkıyor lcw dan hamile pantolonu aldım artık rahat rahat giyiyorum.
aminn inşallah cnm tam gecti derken tekrar baslıyorAllah kolaylık versin inşallah şak diye kesilir biter gider
ben artık sayısını bılmıyorum canım kendımı kusturamam hıc yapamam öyle bişiCanim yapisal.bisey bu ben iki.kere cikardim sadece o da araba tuttu hayatimda ilk kez. Ama.bi arkadasim 9ay boyunca cikardi maalesef. Artik sabah kendi iradesiyle cikariyodu gun boyu daha rahat ettigini soylemisti. Eger her gun boyleysen bunu mu denesen bir de
aminnn inşallah canımBen de aynı durumdayım canım. Bi tanıdığımın eşi doktor. Kiviyi kabuklarıyla rendeleyip yiyince bulantı kesiliyor demiş. Ama henüz denemeye cesaret edemedim. Ondan da tiksinmek istemiyorum. Artık çok afedersin ekşi bi şekilde çıkarıyorum ve boğazım genizim çok feci yanıyo. İnşallah çok uzun sürmez bu halimiz. Ve rahat rahat yemek yemeye başlarız en kısa sürede. Günde zar zor iki öğün yiyorum. O da zaten midemde kalmıyo
evet rahatlama oluyor ama yıne de kusmayalım yaaa bulantı da olmasın bıtsın artıkKusunca ben de rahatlıyorum aslında. Dün akşam midem felaketti. Çıkardıktan sonra bir rahatlama geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?