İnşallah canım randevunu alırsınve bebeğini görürsün
Ama görünce çok heycanlanıcak ve mutlu olucak inanamıcaksın kocaman bebek görüceksin
Evet yeşillik ve bol su
Emzirirken neydi hatta maydanoz mu yanlış hatırlıyorum belkide bol yedirmeye çalışırlar
İnek misali
İnşallah bi an önce alırsın randevunu canım. Özlüyo insan merak ediyo içerde her şey yolunda mı diye. Hele ki bu aralar bende bi kaygı oluştu yaşıyo mu acaba diye. İnşallah her kontrolümüzde bi öncekinden daha güzel haberler alırız.Bana dua edin doktordan randövü alalim.bebegim saglikli olsun kipir kipir olsun 1 aydan fazla oldu görmedim bebegimi
Tamamdır yanlış hatırlamışım iyi oldu sağolasın bu sayede bilgiyi yeniledimDereotu canım maydanoz sütü kesermiş
AyneDereotu canım maydanoz sütü kesermiş
Sagol Allah razi olsun.Bide Beni düsün ilk bebegimin kalbi durduİnşallah bi an önce alırsın randevunu canım. Özlüyo insan merak ediyo içerde her şey yolunda mı diye. Hele ki bu aralar bende bi kaygı oluştu yaşıyo mu acaba diye. İnşallah her kontrolümüzde bi öncekinden daha güzel haberler alırız.
Çok üzüldüm, bol sabır diliyorumDua eden iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun kanser hastasıydı ocak ayından beri kemoterapi alıyordu kızlar çok şükür 24 mayısta girdiği ped temiz çıktı ama bu seferde solunum sıkıntısı yaşadık nefes alamıyordu gögüse götürdük kamera ile ciğerlerine bakıldı sıvı verilip sıvı alındı ve akcigerde sertleşme olduğu anlaşıldı. Hiç bir şekilde tedavisi olmayan sadece kortizon ile hastalığı ilerletmiyecekler fakat oda kalbini yorduğu için kalp krizi geçird ve anjio oldu. Durum dahada ciddileşti hemen yogun bakıma alındı doktor herşeye hazırlıklı olun diyor. Yani kemoterapi bir yeri düzeltti bir yeri bozdu Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Ayne
Sagol Allah razi olsun.Bide Beni düsün ilk bebegimin kalbi durdu
Ah canım benim. Rabbim imtihan etmesin. Güzel şeyler düşünelim. (Her ne kadar ben uygulayamasam da sen bana bakma) güzel düşünen güzel görür. Güzel gören hayatından lezzet alır. En sevdiğim söz. Rabbim bebişlerimizi inşallah sağlıkla kucaklamayı nasip eder. İçini ferah tutAyne
Sagol Allah razi olsun.Bide Beni düsün ilk bebegimin kalbi durdu
Evde fılan tartın varmı ?Sen niye rahim ağzını ölçtürüyorsun canım ihtiyaç mı var?
Şok içerisindeyim hiç sorma öncekinde ilk 3 ay aldım mı valla hatırlamıyorum ama ya 7 yada 9 kilo tamamlamıştım.
Ayrıca doktorun tartısı bozuk bencesonra yemek yemiştim, sonra...
Insanin elinde degil Normalde pozitif biriyim.Arada negatiflik geliyoKötü düşünme pozitif ol tadını çıkar kendine eziyet
Hep dua ederim.Beni ikinci kez evladimla imtihan etme diyeAh canım benim. Rabbim imtihan etmesin. Güzel şeyler düşünelim. (Her ne kadar ben uygulayamasam da sen bana bakma) güzel düşünen güzel görür. Güzel gören hayatından lezzet alır. En sevdiğim söz. Rabbim bebişlerimizi inşallah sağlıkla kucaklamayı nasip eder. İçini ferah tut
Hep dua ederim.Beni ikinci kez evladimla imtihan etme diyeBebeğimi özledim ondan böyle oldum galiba.iyi haberlerle gelim 30 dişimi göstericem herkese
Canim yapisal.bisey bu ben iki.kere cikardim sadece o da araba tuttu hayatimda ilk kez. Ama.bi arkadasim 9ay boyunca cikardi maalesef. Artik sabah kendi iradesiyle cikariyodu gun boyu daha rahat ettigini soylemisti. Eger her gun boyleysen bunu mu denesen bir deKusmak cok zor kızlar
Dün akşam bugun sabah ne yediysem cıktı mide boş yine azaldı derken geri arttı valla ne zmn bitecek bilmiyorum
Ben de aynı durumdayım canım. Bi tanıdığımın eşi doktor. Kiviyi kabuklarıyla rendeleyip yiyince bulantı kesiliyor demiş. Ama henüz denemeye cesaret edemedim. Ondan da tiksinmek istemiyorum. Artık çok afedersin ekşi bi şekilde çıkarıyorum ve boğazım genizim çok feci yanıyo. İnşallah çok uzun sürmez bu halimiz. Ve rahat rahat yemek yemeye başlarız en kısa sürede. Günde zar zor iki öğün yiyorum. O da zaten midemde kalmıyoKusmak cok zor kızlar
Dün akşam bugun sabah ne yediysem cıktı mide boş yine azaldı derken geri arttı valla ne zmn bitecek bilmiyorum
ne iş yapıyorsunAy ne guzel canım benım .
Benımde 2 doktor takıbınde olacagım ıcın(ıkısıde bırbırınden habersız) bırı 16 hazıranda , dıgerı 30 hazıranda . 30 hazıranda rahım agzı olculecek.
16 Hazıran cınsıyet soylerım demıstı ama ogrendık
Tayt aradım arkadaslarımdan ama kımsede yedek yokmus
Sıkıcam artık dısımı aksama kadar buarada sende kılo almıssın almadım almadım dıyıp oncekı gebelıgımde hava atıyordun
maden suyu biara hamilelere cok oneriliyodu simdi de tam tersi onerilmiyo neden acabaBen de gaz ve sisikinlikle ilgili uygulamadan bi yazi okudum dun. Kabizlik da bununla ilgili sanirim. progesteron hormonunun kas gevsetici etkisi varmis dolayisiyla bagirsaklarimiz da normalden daha yavas calisirmis. Boylece bebek de besinlerden max fayda saglarmis. Ama bize gaz siskinlik olarak geri donuyor bu durum. Sogan maden suyu vs gibi seylerden uzak durmamizi yaziyordu
Cok gecmis olsun canim Rabbim mubarek gunler yuzu suyu hurmetine tum hastalarimiza sifa versin insaallah..Dua eden iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun kanser hastasıydı ocak ayından beri kemoterapi alıyordu kızlar çok şükür 24 mayısta girdiği ped temiz çıktı ama bu seferde solunum sıkıntısı yaşadık nefes alamıyordu gögüse götürdük kamera ile ciğerlerine bakıldı sıvı verilip sıvı alındı ve akcigerde sertleşme olduğu anlaşıldı. Hiç bir şekilde tedavisi olmayan sadece kortizon ile hastalığı ilerletmiyecekler fakat oda kalbini yorduğu için kalp krizi geçird ve anjio oldu. Durum dahada ciddileşti hemen yogun bakıma alındı doktor herşeye hazırlıklı olun diyor. Yani kemoterapi bir yeri düzeltti bir yeri bozdu Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Her gün bir tane içerdim ama 8. Haftadan beri içince çok kötü oluyorum . Tamamen kestim.maden suyu biara hamilelere cok oneriliyodu simdi de tam tersi onerilmiyo neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?