2017 Aralık Anneleri

Ben eskiden yerden bi sey almak icin egildigimde zorlaniyordum.simdi rahatlikla yapiyorum.acaba yürüyüs yaptigim icin mi hafifledim sizce ne olabilir.Kafamda Delhi sorular

Rahim yukarı çıkıyor canım
4-5-6 hatta 7 en üst seviyede olur bu seferde ağzıma gircek bu çocuk dersin sonra doğum yaklaştıkça tekrar iner

Süt hariç hepsini uyguluyorum. Bende 1 defa çıkardım sadece o bile ölüm gibi geldi sürekli çıkaranları düşünemiyorum.

Ben akşam 1 de yada 2 de yatarım.bebek acıkıyordur diye.7 dede kalkarım
selam. uyurken bebek acıkır mıymıs. doktoruna sordun mu. ilk kez duyuyorum. uykuyu yeterinde almakta önemli. yani acıktığın için mi kalkıyosun yoksa bebek acıkır diye mi uykunu bölüyosun

selam. uyurken bebek acıkır mıymıs. doktoruna sordun mu. ilk kez duyuyorum. uykuyu yeterinde almakta önemli. yani acıktığın için mi kalkıyosun yoksa bebek acıkır diye mi uykunu bölüyosun
Bebek acikir diye.kalkiyom Valla

Süt hariç hepsini uyguluyorum. Bende 1 defa çıkardım sadece o bile ölüm gibi geldi sürekli çıkaranları düşünemiyorum.

Sütte tabi süt ürünleride anneden dişleri almasın diye
Aslında kefirde çok güzel hem sindirimi düzenliyor hem daha fazla kalsiyum
Kusmada gerçekten çok zor yiyim mi yemiyimmi kötümü olucam diye insanı etkiliyor

Ben pek bi sey yiyemiyorum.sizin gibi sansli degilim.sekerim tavan yapiyo

Bebek acikir diye.kalkiyom Valla

Kalkmaaaaa
Sonra doğunca başına iş alır görürsün
Şu anda bebeğin senden alıyor ve gelişim ortalamada gider
Sonraki aylarda yediklerinde etkili olucak
Uykunda çok önemli gelişimi için
Heleki son aylarda harektlerinden anlayacaksın
Bebeğinin sonraki uyku düzenini bile o zamandan çözebilrisin
Sen uyanarak aman düzenini bozma

kefir içiyor musunuz. ben mayalama kefir alıyorum. ama hamile kaldığımdan beri içmedim.

Valla ben saatlerce uyuyorum bebeğinde ilk aylarda annenin deposundan beslenir diye biliyorum. bilimsel bir açıklaması var mı. uykun yarım kalıyor ama
Zaten uyuyomda sayilmaz lavaboya git gel yanlarim agriyo dön dön deli oluyom eskide 14 Saat uyurdumdiyecwksiniz simdi

Kusmak cok zor kızlar
Dün akşam bugun sabah ne yediysem cıktı mide boş yine azaldı derken geri arttı valla ne zmn bitecek bilmiyorum

Biliyorum hamilelik Zor.dogunca iyi oldugunu görüyon rahatliyon

Bana dua edin doktordan randövü alalim.bebegim saglikli olsun kipir kipir olsun 1 aydan fazla oldu görmedim bebegimi

İnşallah canım randevunu alırsınve bebeğini görürsün
Ama görünce çok heycanlanıcak ve mutlu olucak inanamıcaksın kocaman bebek görüceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…