2017 Aralık Anneleri

Dua eden iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun kanser hastasıydı ocak ayından beri kemoterapi alıyordu kızlar çok şükür 24 mayısta girdiği ped temiz çıktı ama bu seferde solunum sıkıntısı yaşadık nefes alamıyordu gögüse götürdük kamera ile ciğerlerine bakıldı sıvı verilip sıvı alındı ve akcigerde sertleşme olduğu anlaşıldı. Hiç bir şekilde tedavisi olmayan sadece kortizon ile hastalığı ilerletmiyecekler fakat oda kalbini yorduğu için kalp krizi geçird ve anjio oldu. Durum dahada ciddileşti hemen yogun bakıma alındı doktor herşeye hazırlıklı olun diyor. Yani kemoterapi bir yeri düzeltti bir yeri bozdu Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

Gerçekten çok üzüldüm, kendinde mi peki?

günaydın arkadaşlar, yine yağmurlu sıkıcı bir günden merhaba. sanırım bahar gelmicek yaza allah kerim.
trkn0709 arkadaşım geçmiş olsun, allah acılarını azaltsın şifa versin inşallah.

Ne çok şey yaşamış.amin

Bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah

Ebru şallının hamilelikte en çok tükettiği şey Kiviymiş

Hergün mutlaka Muz Ceviz Süt bir kaşık ta pekmez tüketmeye çalışıyordum üzerine Kiviyide ekledim ama Kiviler ekşi geldi yiyemedim

Kızlar sizede öneririm Muz Ceviz Süt kombosunu

Kusanlara yiyemenlerede Allah kolaylık versin tez zamanda geçirsin
İlkinde hiç kusmamıştım bunda toplam 3-4 kustum o bile çok ağır geldi, eşim bile bu hamileliğin ağır geçiyor demeye başladı
İnsan hiç olmayana alışınca bilmiyor tabi

onu da yersem zeplin gibi olurum

Bende kiviyi cok yedim Simdi Tadi kacmis kivinin.Bol Bol Salata yiyecem artik nar eksim yok.nar Eskisi olsun günde 10 Tabak yerim.hemde Salata Bol Süt yapiyormus

Bende kiviyi cok yedim Simdi Tadi kacmis kivinin.Bol Bol Salata yiyecem artik nar eksim yok.nar Eskisi olsun günde 10 Tabak yerim.hemde Salata Bol Süt yapiyormus

Evet yeşillik ve bol su
Emzirirken neydi hatta maydanoz mu yanlış hatırlıyorum belkide bol yedirmeye çalışırlar
İnek misali

Ben eskiden yerden bi sey almak icin egildigimde zorlaniyordum.simdi rahatlikla yapiyorum.acaba yürüyüs yaptigim icin mi hafifledim sizce ne olabilir.Kafamda Delhi sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…