Cnm kanseri yendi pet sonuçları temiz geld fakat kemoterapi ağır aldığı için akcigerde sertleşme yapmış oksijen beyine gitmiyor cihazlarla solunum yapabiliyor ve asla düzelmeyen bir hastalıkmış rabbim tüm hastaların yardımcısı olsun
Açımmm Daha Yen'i yedim
Ne çok şey yaşamış.aminDua eden iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun kanser hastasıydı ocak ayından beri kemoterapi alıyordu kızlar çok şükür 24 mayısta girdiği ped temiz çıktı ama bu seferde solunum sıkıntısı yaşadık nefes alamıyordu gögüse götürdük kamera ile ciğerlerine bakıldı sıvı verilip sıvı alındı ve akcigerde sertleşme olduğu anlaşıldı. Hiç bir şekilde tedavisi olmayan sadece kortizon ile hastalığı ilerletmiyecekler fakat oda kalbini yorduğu için kalp krizi geçird ve anjio oldu. Durum dahada ciddileşti hemen yogun bakıma alındı doktor herşeye hazırlıklı olun diyor. Yani kemoterapi bir yeri düzeltti bir yeri bozdu Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Bende açımdaha 10 dk olmadı kahvaltı yapalı
napcaz böyle yakında duba gibi oluruz
Hiç sorma bebekler bu gidişle 4 Kilo olur
Dua eden iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun kanser hastasıydı ocak ayından beri kemoterapi alıyordu kızlar çok şükür 24 mayısta girdiği ped temiz çıktı ama bu seferde solunum sıkıntısı yaşadık nefes alamıyordu gögüse götürdük kamera ile ciğerlerine bakıldı sıvı verilip sıvı alındı ve akcigerde sertleşme olduğu anlaşıldı. Hiç bir şekilde tedavisi olmayan sadece kortizon ile hastalığı ilerletmiyecekler fakat oda kalbini yorduğu için kalp krizi geçird ve anjio oldu. Durum dahada ciddileşti hemen yogun bakıma alındı doktor herşeye hazırlıklı olun diyor. Yani kemoterapi bir yeri düzeltti bir yeri bozdu Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Gerçekten çok üzüldüm, kendinde mi peki?
Ebru şallının hamilelikte en çok tükettiği şey Kiviymiş
Hergün mutlaka Muz Ceviz Süt bir kaşık ta pekmez tüketmeye çalışıyordum üzerine Kiviyide ekledim ama Kiviler ekşi geldi yiyemedim
Kızlar sizede öneririm Muz Ceviz Süt kombosunu
Kusanlara yiyemenlerede Allah kolaylık versin tez zamanda geçirsin
İlkinde hiç kusmamıştım bunda toplam 3-4 kustum o bile çok ağır geldi, eşim bile bu hamileliğin ağır geçiyor demeye başladı
İnsan hiç olmayana alışınca bilmiyor tabi
Bende kiviyi cok yedim Simdi Tadi kacmis kivinin.Bol Bol Salata yiyecem artik nar eksim yok.nar Eskisi olsun günde 10 Tabak yerim.hemde Salata Bol Süt yapiyormusEbru şallının hamilelikte en çok tükettiği şey Kiviymiş
Hergün mutlaka Muz Ceviz Süt bir kaşık ta pekmez tüketmeye çalışıyordum üzerine Kiviyide ekledim ama Kiviler ekşi geldi yiyemedim
Kızlar sizede öneririm Muz Ceviz Süt kombosunu
Bende kiviyi cok yedim Simdi Tadi kacmis kivinin.Bol Bol Salata yiyecem artik nar eksim yok.nar Eskisi olsun günde 10 Tabak yerim.hemde Salata Bol Süt yapiyormus
Bende kiviyi cok yedim Simdi Tadi kacmis kivinin.Bol Bol Salata yiyecem artik nar eksim yok.nar Eskisi olsun günde 10 Tabak yerim.hemde Salata Bol Süt yapiyormus
onu da yersem zeplin gibi olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?