Herkes büyütür biz kücültcez galibaYa benim de göğüsler 75 ti, ilk Doğum ile 80 oldu. Şimdi de 85 olmuştur. Ben küçük göğüs daha çok seviyorum inşallah eski haline döner...
eyyay ben varim
ben varım
kızlar bayramda ankaraya gelcem ve bı kaç hafta da kalacam ailemin yanında da 20.haftam orada denk gelecek ayrıntılı ultrason için önereceğiniz bir yer var mııBen bennn
O daha kucuk ama sureyyadan dımı ?ayy o eltiye bende bi gicik oluyorumki sorma tamda tipini bulmuslar yani :)) banada sanki oyle geliyordu ama doktora felan gitmisler kocasila oyle olsa orda belli ederdi
Ucuncu hamileligimdede en son kullanmak zorunda kalmistim ve ozaman rahatlamistim. Doktorum yazdi. Ben normalkende surekli mide koruyucu icen mide rahatsizligi olan bir boreyim hamile kinca birakmistim tekrardan basladi doktorum.Mide koruyucu ilaçların hamilelik döneminde kullanılması konusunda doktorunuzun görüşü nedir? Ben hamilelikte mide koruyucu da dahil ilaç kullanımı önerilmiyor diye biliyorum ama.
çok az çıkmış göbeğin ama bildiğin Bebek göbeği bu da...Bir gobuss resmide bizden olsunn
çok tatlıışşBir gobuss resmide bizden olsunn
Henüz ben yaptırmamış olsam da tavsiye üzerine gittiğim ve doğumu da yapacağım MEDİKAL PARK hastanesini tavsiye ederim... Bu arada o zamana da bi buluşma ayarlarız hamile göbüşlerimizle bir araya geliriz bence güzel olurkızlar bayramda ankaraya gelcem ve bı kaç hafta da kalacam ailemin yanında da 20.haftam orada denk gelecek ayrıntılı ultrason için önereceğiniz bir yer var mıı
Gerı ınmedı mı sutler gıdınce?
@kristinnn buarada bugun harmony verecekmıssın hadı bakalım hayırlısıyla
buarada ıstanbullu gelının o sahnesını dun bende ızledım , nıyeyse hıc etkılenmedım cok duygusuz oynamıs sankı. O degılde ben eltıye taktım kafayı o hamılemı nıyeyse bana yalan gıbı geldı
Yer cekımıne karsı koyamıyorlarindi canım gene 85 oldu sanki ama o eski halinden eser yok maalesef :)
evet canm eltisi sonrada hamile kaldi. belki art niyetli oldugunu hissetigi icin dememistir, zaten cok hasas konular bunlar dusmanin sevinsin istemezsin ama acikca soylediler hasta bir bebek olabilir diye daha niye ustune gidiyosun dimiO daha kucuk ama sureyyadan dımı ?
Sureyya da bana mısın demedı belkıde o yuzden hıc etkılenmedım küp gıbı valla, hanı eltısı gelmıs aslında sey sormaya calısıyor hastalıgı ne cunku soylemedıler ya masada onada soylemedı bana o samımı gelmedı normalde ınsan soyler
evet cnm dort gozle koca gobusu bekliyorum:)) ilk gebeligim ona yoruyorum artik henuz minak kalmasiniçok az çıkmış göbeğin ama bildiğin Bebek göbeği bu da...
Şeytanlar ayolevet canm eltisi sonrada hamile kaldi. belki art niyetli oldugunu hissetigi icin dememistir, zaten cok hasas konular bunlar dusmanin sevinsin istemezsin ama acikca soylediler hasta bir bebek olabilir diye daha niye ustune gidiyosun dimi
evet cnm dort gozle koca gobusu bekliyorum:)) ilk gebeligim ona yoruyorum artik henuz minak kalmasini
kızlar bayramda ankaraya gelcem ve bı kaç hafta da kalacam ailemin yanında da 20.haftam orada denk gelecek ayrıntılı ultrason için önereceğiniz bir yer var mıı
Hadı hayırlısıyla gıt gel bakalımay o kadar heyecanlıyım ki size anlatamam, kalbim çarpıyor ellerim titriyor biraz çıkacam kontrol için. Dua edin herşey yolunda olsun
bi arkd zekai tahirde çalışıyor orda oldugunu söyledı de kalıtesı nasıldır bılemedım tabııHenüz ben yaptırmamış olsam da tavsiye üzerine gittiğim ve doğumu da yapacağım MEDİKAL PARK hastanesini tavsiye ederim... Bu arada o zamana da bi buluşma ayarlarız hamile göbüşlerimizle bir araya geliriz bence güzel olur
hangi üniversite cnmBen bilmiyorum canim universiteye gidiyorum burasida disardan kabul etmiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?