2017 Aralık Anneleri

Herkese merhaba kızlar
Haftanız güzel geçsin

Bende soruyla gireyim göğüs uçları hala acıyan varmı:işsiz:

Kilo durumum benimde fena:kk77:
Kızımda toplamda 14 kg almıştım bunda aşıcam gibi
karnımda hemen çıktı kaslar gevşek tabi

Başlangıç kilom 63,5 kg
Şimdi 66kg olmuşum bile
Tam 2,5 kg almışım

Cuma günü şu ikiliyide atlatsam artık:kahve:

kızlar elevit kullanan var mı
aCAYİPPP mide agrısı yaptı bende

Benim başlangıç kilom :65
Şu an güncel kilom :59
Alınan kilo yok verilen 6 :KK14:
A benim gibi olan biri daha varmış :) dikkat et canım daha fazla vermemeye çalış doktor beni ciddi şekilde uyardı çünkü hastanedeki tartimlardada çıktı zaten 6 kilo verdigim hemen vitamin başlattı çok şükür onu ictim iceli geriye gitmiyorum ileride gitmiyorum

ıste ben soyle hesapladım asagı yukarı dogumdan once 1 ay kala cıksam, 3 ay ucretlıden sonra ucretlı hakkımız bıtıyor sabıt.
Bebek 3 aylık
sut ıznıde gunluk 1.5 saat , haftada 7.5 saat bu bızım calısma saatımız zaten. Ayda 4 gun desek . 12 aya kadar sut ıznımız var gerıye kalıyor 9 ay ,9*4 desek 36 gun oluyor . buda asagı yukarı 8 hafta demek 2 ay yanı . ama mantıklımı bılmıyorum toplu kullanmak bunlar cok havaya hesaplamalar buarada . Ben yıllık ızınde kullanıcam o yuzden ben 24 gun sut ıznı kullanabılırım yanı 5 hafta toplu yanı totalde bebek 6.5 aylık fılan olacak ıse basladıgımda ama sut ıznınde kararsızım

Senın de deıgın gıbı haftada 1 gun olrak kullansan daha guzel tabıkıı. ama eksı yanı bebek alısıo haftada 1 gun fazla evde olmana.
belkı de toplu kullanman daha ıyı olabılır bu açıdan dusununce.

Ben cok mayısıgım bugun ofıste oyle. Hos ofıs degıl fabrıka bızım kı , yenı baslayanlarda var . Evrak ıslerı tamam ogleden sonrasıda kolay gecer ınsallah
bu arada bu hafta cuma ızınlıyım , karne torenı ıcın
Buarada ben ızımlerımı nasıl kullanacagıı konustum kısmet olursa, sut ıznımı toplu vermek ıstıyorlar ama ben sankı haftada 1 gun ıse gelmesem cocuga bakanıda rahatlatmıs olurum dye dusundum
bı fıkrınız varmı sımdılık?

4 ay yarın güm çalışmayı kabul edersek süt izni yanıyor tatlım gerçi sen daha iyi bilirsin

Bende yoktu ama annem de ve aplamda var iltihap ,enfeksiyon mide ekşimesi ağrılar durumum frçi
mide yanmasi bendede var ac kalmamaya dikkat et ac kalimca bildign agiriya donusuyo.bol su ic az da olsa hafufletuyo agrilari.ic karin dar oluncada agri cok hissediliyms benim suanda karnim 4 ayllik gibi.son bir haftada cikti birden belkide ondan agri cekiyrz cok

Avust Avust o mide yanması bende nasıl var anlatamam mide koruyucu kullanmıştım korkudan yemek yiyemeyince oğlumda.

Baslangic 78
Guncel 81
Fark 3 kilo :KK43:

Ben doguma yuvarlanarak gidicem galibaaa ;(
Yanlız değilsin tatlım aranızda en tombil olan benim sanırım :KK22::)))
Ben de öyleyim, o değil de kocamın horlamasından ben tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum kendi kendime söyleniyorum.
Bende daha çok kalkıp geri yatarken eşimi uyandiriyorum, ona üzülüyorum onunda uykusu bölüyorum diye

Ben malesef ekmek olmadan doydugumu anlayamıyorum mesela 7.30 kahvaltı ettım. Yıne bı ıcım kesılmeye basladı :kahve: Cok sordum ama yazılmadı asıl ara ogunlerı yapıyorsunuz
Ekmeği sadece kahvaltıda yerim zaten uzun zamandır bu şekilde alıştım. Beyaz ekmek yememeye dikkat ediyorum.Ara öğünlerde meyve, ceviz,badem, kuru üzüm,kayısı v.s az miktarda yiyorum.Akşam da yoğurt

Günaydın kızlar geceyi bulantıyla kapattım sabahı bulantıyla açtım ben ilk defa çok afedersiniz bu kadar kustum. Hiç bi şey yiyemiyorum. Yediğim her şey taş gibi oluyo midemde. Nolcak bu halim. Açlıktan ölüyorum resmen. Dün yemek yaparken belki 10 defa banyoya koştum.
Yemek yapmayın ben artık yapamıyorum çünkü içim dışıma çıkıyor kahvaltılık,salata, çorba çok kokmayan yemeklerle idare ediyoruz.

Ekmeği sadece kahvaltıda yerim zaten uzun zamandır bu şekilde alıştım. Beyaz ekmek yememeye dikkat ediyorum.Ara öğünlerde meyve, ceviz,badem, kuru üzüm,kayısı v.s az miktarda yiyorum.Akşam da yoğurt
Öğlen yemegını ekmeksız yedım . domates ve yogurtta yedım yanında . Doydum aslında bakalım

Back