2017 Aralık Anneleri

Günaydın fistiklaar, ya benim gibi hala çok çise giden varmı? Gündüz sorun değilde gecede uyanıyorum 3-4 defa en son uykulu uykulu kendime kızıyorum yeter da nereden geliyor bu kadar çiş diye:))
Ben de öyleyim, o değil de kocamın horlamasından ben tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum kendi kendime söyleniyorum.

merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir tüm yorumları okuyamadım.
bugün harmony için kan vereceğim doktorumun önerisiyle bunu yaptırmaya karar verdik.
ikili istemedim temiz de çıksa içim rahat etmeyecek diye. hayırlısı olur inşallah.

Bende bugün soracağım bakalım ne diyecek, 15 mayıstan beri gitmiyorum doktora acayip heyecanlıyım

Bugün bizim ofis benim sınırlarımı zorluyor, hepsi bir agresif hepsi bir artist.
Kazasız belasız bitireyim de bu günü
Ben cok mayısıgım bugun ofıste oyle. Hos ofıs degıl fabrıka bızım kı , yenı baslayanlarda var . Evrak ıslerı tamam ogleden sonrasıda kolay gecer ınsallah
bu arada bu hafta cuma ızınlıyım , karne torenı ıcın
Buarada ben ızımlerımı nasıl kullanacagıı konustum kısmet olursa, sut ıznımı toplu vermek ıstıyorlar ama ben sankı haftada 1 gun ıse gelmesem cocuga bakanıda rahatlatmıs olurum dye dusundum
bı fıkrınız varmı sımdılık?

Kısmet canım olsun gec olsun guc olmasın derler. Ben acıkcası herseyın cok yolunda oldugunu dusunuyorum senınde bunu belgelı sekılde ogrenmek elbette hakkın bak gor ınsallah uzuldugunle kalacaksın.
İnşallah canım..Çok teşekkürler desteğin ve ilgin için..

Ben cok mayısıgım bugun ofıste oyle. Hos ofıs degıl fabrıka bızım kı , yenı baslayanlarda var . Evrak ıslerı tamam ogleden sonrasıda kolay gecer ınsallah
bu arada bu hafta cuma ızınlıyım , karne torenı ıcın
Buarada ben ızımlerımı nasıl kullanacagıı konustum kısmet olursa, sut ıznımı toplu vermek ıstıyorlar ama ben sankı haftada 1 gun ıse gelmesem cocuga bakanıda rahatlatmıs olurum dye dusundum
bı fıkrınız varmı sımdılık?

Toplu verince kac gun izinli oluyoruz ki acaba

Mucizem ben senin bebeginin saglikli dogacagina inaniyorum.
Icime hic kotu bir his dogmuyor sen yazinca.
Zaten cogu kisi soylemis yastan dolayi riskli cikiyor diye.
Icini ferah tut.
Allahin izniyle hicbir sey olmaz bebegine.
Amin inşallah canım benim..Hislerinizin doğru çıkması tek dileğim..Benim hislerim kilitlendi resmen..

Toplu verince kac gun izinli oluyoruz ki acaba
ıste ben soyle hesapladım asagı yukarı dogumdan once 1 ay kala cıksam, 3 ay ucretlıden sonra ucretlı hakkımız bıtıyor sabıt.
Bebek 3 aylık
sut ıznıde gunluk 1.5 saat , haftada 7.5 saat bu bızım calısma saatımız zaten. Ayda 4 gun desek . 12 aya kadar sut ıznımız var gerıye kalıyor 9 ay ,9*4 desek 36 gun oluyor . buda asagı yukarı 8 hafta demek 2 ay yanı . ama mantıklımı bılmıyorum toplu kullanmak bunlar cok havaya hesaplamalar buarada . Ben yıllık ızınde kullanıcam o yuzden ben 24 gun sut ıznı kullanabılırım yanı 5 hafta toplu yanı totalde bebek 6.5 aylık fılan olacak ıse basladıgımda ama sut ıznınde kararsızım

Hmm valla ben allah kismet ederse 1 yasina kadar calismayi dusunmuyorum ucretsiz izin rapor falan bisekilde halletmek istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum da :(

Hmm valla ben allah kismet ederse 1 yasina kadar calismayi dusunmuyorum ucretsiz izin rapor falan bisekilde halletmek istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum da :KK43:
ben yarı zamanlı calısma hakkımı kullanmak ıstıyorum ama cok uygun gelmıyormus bızımkılere
o yuzden onun bır kısmını evde gecır sırf sonrada full don dıyorlar ama bellı degıl henuz orası havada kaldı

Dün sabah o koca pıhtı arkasından sildikçe geçmeyen kani görünce ne yapacağımı şaşırdım ama bu haftalarda çoğunlukla bu kanın bebekle ilgisi yokmuş miyomlarim küçülmüş ve deformasyona ugruyormus o yüzden kanama oluyormuş Allahım kimseye göstermesin şakır şakır kan ve pıhtı attım :KK43:
Allahtan bebekle alakası yokmuş canım..Bu sayede miyomlarından kurtuluyosundur inşallah da bu kadar korktuğumuza değmiş olsun..

Bulantim olunca bile mahvoluyorum ben yaa allah sabir versin. Su zencefilli.sekeri denedin mi ben aksam yine yedim bitane agzimda sekerle uyuyakalmisim hatta:KK70:
tatlı şeyler de yiyemiyorum işin kötü yanı. Ama deneyeyim bi belki o iyi gelir. Kahvaltıda iki lokma zor yedim. Kendimle savaşıyorum resmen çıkarmamak için. Huuufff çabuk geçsin Allahım.

Ama yillik izin hakkinin bu izinlere dahil edilmemesi gerekmiyormu yani ayriyetten 2 hasta daha yillik izin eklemen gerkeorken neden dustun ki icinden ?
O Yıllık ızınlerınden sut ıznımı dusmem lazım mesela benım 20 gun hakkım 4 hatfa yapıyor ama bu durumda 16 gun yıllık ıznımın dusmesı lazım cunku 1 gunu sut ıznı dıye dusunuyorum

canım guliiii
bence ara ara kılo bıldırımı yaptıkca guncelleyelım
yanı baslangıc ve guncel dıye yazalım
baska fıkrı olan arkadas varsa baska turlu de olabılır

ilk kılo bıldırımı de benden gelsın baslangıc 55,3 guncel 58,0
Bir tablo oluşturursak aslında tabi diğer arkadaşlar da isterlerse en azından kontrollü gitmemiz konusunda yardımcı olabilir bize. gulii7 gulii7 canım benimde başlangıç 69 güncel 63 benimki baya bi tersine gitmiş bulundu ama en azından kilo vermeyi durdurabildim önümüzdeki maçlara bakıcaz artik :KK72:

Back