Ssvd diye bir grup var. Sezeryan sonrası vajinal Doğum. Pek çok doktor da destekliyor , çok yaygın bir durum.Arkadaslarben guatr hastasiyim ve narkozdan cok zor uyaniyorum 3. Oglum sezeryanla alinmak.zorunda kaldi. 11 yil oldu son oglumu dogum yapali normal dogum olan varmi sezeryandan sonra duydunuzmu hic amekiyattan cok korkuyorum
Ay teşekkür ederim mutlu ettin beni :)Bence çıkmış kilo göbeğine benzemiyor.
Hayır , ben boyatmayacağımKızlar saçlarınızı boyatmayı düşünüyormusunuz benim şimdiden diplerim kötü duruyor
Güzel haberlerle geldin....Kızlar didimde oldugum için doktor bulmakta zorlandık sökeye özel bir hastaneye gittik orda da kadın doktoru yatış yapsın yarın bakarım gelemem diyince babam kıyameti kopardı ordan devlet hastanesine gittik ebeler usg ile baktı bebek iyi doktor yarın bakarım deyince bu sefer aydın dogum hastanesine geldik Allahtan orda uzman doktor vardı cok şükür rahim agzı kapalı kanama da miyomlardan oluyormuş bol istirahat bol su verdi bebegim maşaallah kıpır kıpırdı
Tahlil sonuçlarına da baktı verirken ama zaten hamilelikte rutinleşmiş haplar bunlar. Beslenemediğim için biraz erken başladı bendemerhaba doktorunuz hapları tahlil sonucuna göre mi verdi? Benimki henüz başlamamı söylemedi
Canim titreme atesten ve yorgunluktan olur bende yoruldugunda yasarim bu durumu bence korkma bebek acisindan birseybomaz Allah in izniyleKızlar bugün çok yoruldum resmen belim tutulmuş yerimden kalkamıyorum... Zar zor da ppAz önce mutfağa çay koymaya gittim balkon kapısı açıktı bir ürperme geldi zangır zangır titredim... Çayı elimde tutamadım titremeye çenem birbirine vurdu bebeğe bişey olur diye ü korktum... Sizce bişey olmuş mudur
Seni telaşlandırmak istemem ama tarif ettiğin şekilde zangır zangır titremek çok hayra alamet değilKızlar bugün çok yoruldum resmen belim tutulmuş yerimden kalkamıyorum... Zar zor da ppAz önce mutfağa çay koymaya gittim balkon kapısı açıktı bir ürperme geldi zangır zangır titredim... Çayı elimde tutamadım titremeye çenem birbirine vurdu bebeğe bişey olur diye ü korktum... Sizce bişey olmuş mudur
Doktorum ilk gunlerde soyledim ama fazla yanasmiyor gibi zamani helince konusuruz dedi bende secenek sunmak acisindan bilgi alayim biraz istedim tesekkur ederimTabi ki var :) ssvd deniyor hatta. Sezaryen sonrası vajinal doğum. Bu şekilde araştırırsan bir sürü örnek görürsün. Her doktor teşvik etmiyor ama. Edeni bulmak lazım
Doktorum ilk gunlerde soyledim ama fazla yanasmiyor gibi zamani helince konusuruz dedi bende secenek sunmak acisindan bilgi alayim biraz istedim tesekkur ederimTabi ki var :) ssvd deniyor hatta. Sezaryen sonrası vajinal doğum. Bu şekilde araştırırsan bir sürü örnek görürsün. Her doktor teşvik etmiyor ama. Edeni bulmak lazım
Tabi ki var :) ssvd deniyor hatta. Sezaryen sonrası vajinal doğum. Bu şekilde araştırırsan bir sürü örnek görürsün. Her doktor teşvik etmiyor ama. Edeni bulmak lazım
Dun dr bana verdi krilom omega3. Dr una yada eczanene sorup gelisimi icin kullanman onemli.
eyyay canım bende imom diye bi vitamin kullanıyorum içinde omega 3 de var bir sürü başka vitamin de var doktor yazdı banada
evet hala severek yer :)peki hala seviyor mu
cok sevindim sorun olmamasina kanama deyince korkmuştum bununla gecmis olsunMerak eden soran arkadaşlara cok saolun
Ay bilmiyorum walla yürüdükçe üşüme geliyor sanki belimin ağrısından... yarın da devam ederse böyle baktırırım bi olmazsaSeni telaşlandırmak istemem ama tarif ettiğin şekilde zangır zangır titremek çok hayra alamet değilBide kendimi çok yordum demişsin korktum..Mümkünse ilk fırsatta kontrole git canım
Tahlilleri mi yanima almayı unutmustum. Kan degerim sınırın az altinda diyecektim ki yazdigi ilaclari soyledi. 3 aylik her dr veriyo aslinda. Dr una bi danis.merhaba doktorunuz hapları tahlil sonucuna göre mi verdi? Benimki henüz başlamamı söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?