2017 Aralık Anneleri

Arkadaslarben guatr hastasiyim ve narkozdan cok zor uyaniyorum 3. Oglum sezeryanla alinmak.zorunda kaldi. 11 yil oldu son oglumu dogum yapali normal dogum olan varmi sezeryandan sonra duydunuzmu hic amekiyattan cok korkuyorum
Ssvd diye bir grup var. Sezeryan sonrası vajinal Doğum. Pek çok doktor da destekliyor , çok yaygın bir durum.

Güzel haberlerle geldin....

K kyalim ben hamileligi düşündüğüm ay saclarimi koyu renge boyamistim dip boyasiyla ugrasmayim diye.

Ama sen de doktora sor ona gore boyarsin belki

Kızlar bugün çok yoruldum resmen belim tutulmuş yerimden kalkamıyorum... Zar zor da ppAz önce mutfağa çay koymaya gittim balkon kapısı açıktı bir ürperme geldi zangır zangır titredim... Çayı elimde tutamadım titremeye çenem birbirine vurdu bebeğe bişey olur diye ü korktum... Sizce bişey olmuş mudur

Benim cuma günü randevum vardı doktoruma saç boyamak sakincalimi diye sordum 16.haftada boyayabilirsin dedi

Canim titreme atesten ve yorgunluktan olur bende yoruldugunda yasarim bu durumu bence korkma bebek acisindan birseybomaz Allah in izniyle

Seni telaşlandırmak istemem ama tarif ettiğin şekilde zangır zangır titremek çok hayra alamet değil Bide kendimi çok yordum demişsin korktum..Mümkünse ilk fırsatta kontrole git canım

Tabi ki var :) ssvd deniyor hatta. Sezaryen sonrası vajinal doğum. Bu şekilde araştırırsan bir sürü örnek görürsün. Her doktor teşvik etmiyor ama. Edeni bulmak lazım
Doktorum ilk gunlerde soyledim ama fazla yanasmiyor gibi zamani helince konusuruz dedi bende secenek sunmak acisindan bilgi alayim biraz istedim tesekkur ederim

Sağolun kızlar Bayram'dan önce doktora gidip öyle yola cıkayım dıyorum o zmn sorayım bi

Tabi ki var :) ssvd deniyor hatta. Sezaryen sonrası vajinal doğum. Bu şekilde araştırırsan bir sürü örnek görürsün. Her doktor teşvik etmiyor ama. Edeni bulmak lazım
Doktorum ilk gunlerde soyledim ama fazla yanasmiyor gibi zamani helince konusuruz dedi bende secenek sunmak acisindan bilgi alayim biraz istedim tesekkur ederim

Seni telaşlandırmak istemem ama tarif ettiğin şekilde zangır zangır titremek çok hayra alamet değil Bide kendimi çok yordum demişsin korktum..Mümkünse ilk fırsatta kontrole git canım
Ay bilmiyorum walla yürüdükçe üşüme geliyor sanki belimin ağrısından... yarın da devam ederse böyle baktırırım bi olmazsa

Soktorum.banada basladi bir hafta once demir arti bitamin olarak elevit ama mideden dolayi icemiyorum nolacak bilmiyorum. Normalde hamile deilken be votamin kullanamayan biriyim

merhaba doktorunuz hapları tahlil sonucuna göre mi verdi? Benimki henüz başlamamı söylemedi
Tahlilleri mi yanima almayı unutmustum. Kan degerim sınırın az altinda diyecektim ki yazdigi ilaclari soyledi. 3 aylik her dr veriyo aslinda. Dr una bi danis.
Vitamin
kan
dvitamini
omega3.
Toplam 4 adet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…