2017 Aralık Anneleri

Kızlar doktordan çıktım şimdi normalde kendi doktorumda randevum haftaya cuma ama dayanamadım görmek istedim. Eşim de hiç görmemişti bebeğimizi çok şükür herşey yolunda doktor ağzını burnunu herşeyini gösterdi ama ense kalınlığı filan bişey demedi. Ben de sormadım kendi doktorum nasılsa ölçer belki şuan erkendır diye. Ama anormal bir durum olsa söylerdi herhalde dimi doktor. Ne yaparsam yapayım evhamımı yenemiyorum:)) bu arada doktor bu haftalarda yanılma payı çok yüksek ama cinsiyeti erkeğe benziyor dedi :)) allah hepimizin bebeklerini bizlere bagislasin

Çok sevindim cnm herşeyin normal olmasına cinsiyette şimdiden hayırlısı olsun :)

vallahi bakk. icimmden bir hiss bosuna uzuldugumuzu soyluyor. harmony temiz cikacak ve bu uzuntulu gunlerii hicc hatrlamadan hazirliklara koyulacaksinn. su zamnn bi gecsin dee. hayrlisiyla al sonuclarini. ugras bul kndinee. oyalann. ne zamn cikacak sonuc.
15 işgünü içinde çıkar dediler canım..Cuma günü verdim kanı..Sonuçlar iyi çıktı diye sizinle paylaşmayı nasip eder Rabbim inşallah..Bugün sağolsun eşim temiz hava deniz kenarına getirdi..Kafam dağıldı biraz ama heran yine aklımda bu konu var elimde değil..Ama h.içi eve mahkumum..Doktor çok hareket etmeme izin vermiyor hala..Bakalım bu süreç böyle bir süreç..Yeterki sonu iyi olsun herşeye razıyım..Gücüm yettiğince bebişide çok üzmemeye çalışıyorum..

Kızlar saçlarınızı boyatmayı düşünüyormusunuz benim şimdiden diplerim kötü duruyor:(

15 işgünü içinde çıkar dediler canım..Cuma günü verdim kanı..Sonuçlar iyi çıktı diye sizinle paylaşmayı nasip eder Rabbim inşallah..Bugün sağolsun eşim temiz hava deniz kenarına getirdi..Kafam dağıldı biraz ama heran yine aklımda bu konu var elimde değil..Ama h.içi eve mahkumum..Doktor çok hareket etmeme izin vermiyor hala..Bakalım bu süreç böyle bir süreç..Yeterki sonu iyi olsun herşeye razıyım..Gücüm yettiğince bebişide çok üzmemeye çalışıyorum..
o kadar coook haklisin ki cnmm. unutulur mu hic. aklindan cikar mi hic. unann cok iyi anliyorum senii. ama sana iyi geln insanlarla gorus pzitif insanlarla. bi nebzede olsa kfn dagilir.

Selam canım..Nasıl olunabilirki bu durumda:KK43: Bir yandan yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum, bol bol dua ediyorum..Diğer yandan bişeyler beni yiyip bitiriyor..Heran gözlerim dolup taşmaya hazır..Gerçekten üstesinden kolay gelinebilecek bir duygu değil..Rabbim kimseye yaşatmasın ve benim bebeğimide sağlıkla hayırlısıyla bana bağışlasın..Yazılanları okuyorum..Kilo, alışveriş, cinsiyet muhabbetleri dönüyor çoğunlukla..Keşke benimde tek derdim bunlar olsaydı:KK43: İnşallah bende güzel haberler alırımda böyle aslında çokta önemli olmayan klasik muhabbetlere dönebilirim..Tek dileğim bu..Hepiniz ve yavrularınız Allaha emanet olun..
Amin inşallah. Ben senin durumunun olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Ense ölçümleri de normal çıkmış. Büyük ihtimalle diğer arkadaşların da dediği gibi yaştan dolayı riskli görülüyor.
Bazen 10 yılda öğrenemeyeceğimiz dersi 1 hafta da veriyor hayat. Sıkıştırılmış program diyorum ben buna :)
Kafaya takmamak imkansız biliyorum ama belki azıcık kafanı dağıtabilirsin. Yürüyüş yapmayı, komedi filmi dizisi izlemeyi dene istersen. Zaman geçer böylelikle.
Kalbim sen ve yavrunla:KK200:

Arkadaslarben guatr hastasiyim ve narkozdan cok zor uyaniyorum 3. Oglum sezeryanla alinmak.zorunda kaldi. 11 yil oldu son oglumu dogum yapali normal dogum olan varmi sezeryandan sonra duydunuzmu hic amekiyattan cok korkuyorum
Tabi ki var :) ssvd deniyor hatta. Sezaryen sonrası vajinal doğum. Bu şekilde araştırırsan bir sürü örnek görürsün. Her doktor teşvik etmiyor ama. Edeni bulmak lazım

Haklısın, biliyorum birçok örneği var bunun..Ama o ihtimal bile insanı fazlasıyla huzursuz etmeye yetiyor..Sırf yaş riskim yüksek çıksa takılmayacaktım ama Papp-a değerimin çok düşük çıkması beni korkuttu canım..Allah büyük inşallah atlatırız bunlarıda..
Korkma lütfen Allah büyük ona bırak mucuzileri göreceksin o zaman çok yakinimda 41 yaşında hamile kaldı sonuçları hep bozuk çıktı engelli olma ihtimali yüksek dendi ama geçenlerde doğum yaptı ve Çok da sağlıklı bi bebek getirdi .bol bol şifa âyetleri oku bak burda ne çok hamile var hepsi eminim sana dua edecek

Bak canım bu arkadaşım kucağındaki oğlunu neredeyse aldıracak down sendromu var diye... Ama ileri testlerle normal olduğuna emin oldular yani çok zor bir durum biliyorum ama tevekkülü elden bırakma Allah hepimize böyle maşallah lık evlat nasip etsin inşallah :nazar:

Amin inşallah. Ben senin durumunun olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Ense ölçümleri de normal çıkmış. Büyük ihtimalle diğer arkadaşların da dediği gibi yaştan dolayı riskli görülüyor.
Bazen 10 yılda öğrenemeyeceğimiz dersi 1 hafta da veriyor hayat. Sıkıştırılmış program diyorum ben buna :)
Kafaya takmamak imkansız biliyorum ama belki azıcık kafanı dağıtabilirsin. Yürüyüş yapmayı, komedi filmi dizisi izlemeyi dene istersen. Zaman geçer böylelikle.
Kalbim sen ve yavrunla:KK200:
Çok teşekkürler canım..Bizi bizden daha iyi kimse anlamaz..Varlığınızı yanımda hissetmek güç veriyor bana❤

Bak canım bu arkadaşım kucağındaki oğlunu neredeyse aldıracak down sendromu var diye... Ama ileri testlerle normal olduğuna emin oldular yani çok zor bir durum biliyorum ama tevekkülü elden bırakma Allah hepimize böyle maşallah lık evlat nasip etsin inşallah :nazar:

Amin inşallah canım benim..

M Mucizem2017 canım benim dualarım seninle inşallah tertemiz alacaksın sonuçlarını. Bol bol dua et gör bak her şey nasıl güzel olacak. Rabbim hiç birimizi evlatla sınamasın. Her duamda olacaksin inşallah yeter ki kalbini ferah tut. İyiyi çağır gör bak güzellikler seni bulacak

Kızlar saçlarınızı boyatmayı düşünüyormusunuz benim şimdiden diplerim kötü duruyor:KK43:
Benim de berbat. Kendimi kötü hissediyorum valla ama boyatmıcam. Kuaförum bile boyamayalim diyor.. Bi bakim fln yaptırıp kendimi kandirayim diyorum salı günü sorucam bakalım doktora neler yaptirabilirim

M Mucizem2017 canım benim dualarım seninle inşallah tertemiz alacaksın sonuçlarını. Bol bol dua et gör bak her şey nasıl güzel olacak. Rabbim hiç birimizi evlatla sınamasın. Her duamda olacaksin inşallah yeter ki kalbini ferah tut. İyiyi çağır gör bak güzellikler seni bulacak
Yazını okurken hem çok mutlu oldum hem çok duygulandım..Birbirimizi tanımıyoruz ama birimizin başında bir sıkıntı olsa dualarımız hep onunla..Bundan daha güzel bişey olamaz sanırım..Allah sanada hep güzellikler nasip etsin inşallah..

Back