- 1 Nisan 2013
- 320
- 45
- 318
Kasiklarimda yine o tuhaf ağrıdan var sanki uşutmuşum gibi sanırım yine su içmeyi ihmal ettim. Kasık ağrısı yasayan varmı benim gibi
dikkat ediyorum,bende az su içtiğimde kasık ağrısı yaşıyorum,diğer zamanlar yok çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasiklarimda yine o tuhaf ağrıdan var sanki uşutmuşum gibi sanırım yine su içmeyi ihmal ettim. Kasık ağrısı yasayan varmı benim gibi
Bende çok gidiyorum canım bu gece hiç uyumadım desem yeridir çok su içmeye çalışıyoruz bir de rahim mesaneye baskı yapıyor ya o yüzden hemen geliveriyor. Dün doktora gittiğimde doktor idrarını tutma bebeği sıkıştırırsın dedi ben de bu gece açlık bile gelse tuvalete gittim hep :)) sonuç pek uyuyamadım:))Günaydın fistiklaar, ya benim gibi hala çok çise giden varmı? Gündüz sorun değilde gecede uyanıyorum 3-4 defa en son uykulu uykulu kendime kızıyorum yeter da nereden geliyor bu kadar çiş diye:))
Ben de yemek yiyince boyle ama uzaninca gece dumduz artik suphelenmeye basladim ben de mi sorun varEki Görüntüle 2004409
Normalde bu kadar alt dar üst dar giymem ana resimlerden anliyorumki renkli eteği uzun sure giymemeliyim .4 kg aldim 64 kg gebelik haftam 13 yarin itibariyle .
Günaydın fistiklaar, ya benim gibi hala çok çise giden varmı? Gündüz sorun değilde gecede uyanıyorum 3-4 defa en son uykulu uykulu kendime kızıyorum yeter da nereden geliyor bu kadar çiş diye:))
Anne kuşu randövüm bu gün müCuteMom hayırlı olsun canım 2 oğlan annesi olacaksın demek ki.
hercal çok çok geçmiş olsun bu miyomlar başımıza bele bende de lekelenme oluyor.
Diğer cinsiyetini öğrenen arkadaşlar tebrik ediyorum hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah
Benimde bugün randevum gece saçma sapan rüyalar gördüm, doktorumla sürekli konuşuyoruz yok ayrıntılı yok şu.
Beynim yorgun uyandım resmen
Evet canim bende de var hamilelik den öncede vardı arastirmistim çok bişey çıkmamaştiArkadaslar gogus ucunda boyle sari renkte ufacik ufacik ve kati pihtimi desem yag mi desem oyle seyler olan varmi acaba ? Gebeligimden oncede bi kac kere oyle gormustum gogus ucumu ama dun bi baktim daha cok miktarda olmus. Varmi boyle bisey olan
Evet canim bende de var hamilelik den öncede vardı arastirmistim çok bişey çıkmamaşti
Bu gebelıktemı once kız dedıler?Kizlar ya doktor bana en son %95 erkek bebek dedi sizce değişir mi tekrar öncesinde kiz dediler kızım kızım diye sevdim şimdi değişecek diye oğlum diye sevemiyorum![]()
Kizlar ya doktor bana en son %95 erkek bebek dedi sizce değişir mi tekrar öncesinde kiz dediler kızım kızım diye sevdim şimdi değişecek diye oğlum diye sevemiyorum![]()