2017 Aralık Anneleri

Bir de arkadaşlar benim saç boyamayla ilgim yok ama bir fikir olur diye yazayım dedim.Saç tebeşiri değil de rimel gibi oluyo sanırım,onlar işinizi görmez mi? Kozmetik mağazalarında görüyordum

Günaydın fistiklaar, ya benim gibi hala çok çise giden varmı? Gündüz sorun değilde gecede uyanıyorum 3-4 defa en son uykulu uykulu kendime kızıyorum yeter da nereden geliyor bu kadar çiş diye:))

Günaydın fistiklaar, ya benim gibi hala çok çise giden varmı? Gündüz sorun değilde gecede uyanıyorum 3-4 defa en son uykulu uykulu kendime kızıyorum yeter da nereden geliyor bu kadar çiş diye:))
Bende çok gidiyorum canım bu gece hiç uyumadım desem yeridir çok su içmeye çalışıyoruz bir de rahim mesaneye baskı yapıyor ya o yüzden hemen geliveriyor. Dün doktora gittiğimde doktor idrarını tutma bebeği sıkıştırırsın dedi ben de bu gece açlık bile gelse tuvalete gittim hep :)) sonuç pek uyuyamadım:))

Gece zor geçse de sabah iyi uyandım... Yatakta bir ara titremeden sonra bebeğin kalp atışını hissettim gibi oldu sanki seğirme gibi bir histi... Bu arada bana da doktorum kan hapı ve balık yiyemediğim için regenesis diye bir vitamin verdi... Bu vitaminden kullanan var mı?

Bende imom ve demir ilacı icmeye başladım. Demir eksikligi anemim oldugu icin dr bulantilarim azalmasini bekledi.

Valla al bendende okadar bende cok gidiyorum ve cok sikildim wc e gitmekten. Isyerindede ayni durumu yasiyorum :( tam patron yanimda bi is yapioz adami kaldiriorum surekli :eek:

Günaydın kızlar

Ne çok yazmışsınız, hepsini okuyamadım valla dün biraz baktım.

CuteMom CuteMom hayırlı olsun canım 2 oğlan annesi olacaksın demek ki.
hercal hercal çok çok geçmiş olsun bu miyomlar başımıza bele bende de lekelenme oluyor.

Diğer cinsiyetini öğrenen arkadaşlar tebrik ediyorum hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah

Benimde bugün randevum gece saçma sapan rüyalar gördüm, doktorumla sürekli konuşuyoruz yok ayrıntılı yok şu.
Beynim yorgun uyandım resmen

CuteMom CuteMom hayırlı olsun canım 2 oğlan annesi olacaksın demek ki.
hercal hercal çok çok geçmiş olsun bu miyomlar başımıza bele bende de lekelenme oluyor.

Diğer cinsiyetini öğrenen arkadaşlar tebrik ediyorum hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah

Benimde bugün randevum gece saçma sapan rüyalar gördüm, doktorumla sürekli konuşuyoruz yok ayrıntılı yok şu.
Beynim yorgun uyandım resmen
Anne kuşu randövüm bu gün mü

Arkadaslar gogus ucunda boyle sari renkte ufacik ufacik ve kati pihtimi desem yag mi desem oyle seyler olan varmi acaba ? Gebeligimden oncede bi kac kere oyle gormustum gogus ucumu ama dun bi baktim daha cok miktarda olmus. Varmi boyle bisey olan

Arkadaslar gogus ucunda boyle sari renkte ufacik ufacik ve kati pihtimi desem yag mi desem oyle seyler olan varmi acaba ? Gebeligimden oncede bi kac kere oyle gormustum gogus ucumu ama dun bi baktim daha cok miktarda olmus. Varmi boyle bisey olan
Evet canim bende de var hamilelik den öncede vardı arastirmistim çok bişey çıkmamaşti

Kizlar ya doktor bana en son %95 erkek bebek dedi sizce değişir mi tekrar öncesinde kiz dediler kızım kızım diye sevdim şimdi değişecek diye oğlum diye sevemiyorum:KK34:

Evet canim bende de var hamilelik den öncede vardı arastirmistim çok bişey çıkmamaşti

Bugun doktora ikili test sonucumu gostermeye gidicem bunuda sorayim bari yok ilk sut falan filan yaziyo internette ama hem cok erken bunun icin hemde gebelikden once de vardi oyuzden merak ediyorum :emir_bebek:

Kizlar ya doktor bana en son %95 erkek bebek dedi sizce değişir mi tekrar öncesinde kiz dediler kızım kızım diye sevdim şimdi değişecek diye oğlum diye sevemiyorum:KK34:
Bu gebelıktemı once kız dedıler?

En kesin cinsiyet detayli ultrasonda belli olur diyorlar diyerlerinin hepsi tahminler elbette zaman gectikce dogruluk payi artan tahminler sen gende yawrum canim falan diye sev bence :anneadayı:

Back