2017 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun, iyi ki hemen dr için yola düşmüşsün...

Çok sağolun Amin .Evet çok kendimi kız için hazirlamisdim rüyamda gormusdum ama kiSmet sağlıklı olsun .

Üzülmeyin inşallah iyi haberler alırsınız pıhtı hemoTom ola bilir ilaçla düzelir. Dualarımız sizinle

Gecmis olsun canim. Son zamanlarda bu ayrıntılı ultrasonu bende düşünmeye başlamıştım ne zaman olcak kendinmi randevu alcan vs vs... Birdahaki randevumde bunları sormayı dusunuyordum artık oradan yola çıkarız
Bu arada forumda Ayrıntılı ultrason diye başlık var ordada bı kaç tavsiyeler var.

Bende ama gün icinde uyuyamiyorum veb
Bu arada Günay din birşeyler atistirip (kusmamak için) utu yapmam lazim ama dunku alisverisimi eklemeden edemicemEki Görüntüle 2004406
Cok tatlılar canimmm isim deniz efe mi olcak?

Estağfurullah cnm ne demek :)) başlığın ilk sayfasında liste/tablo gibi birşey oluşturduk eğlence amaçlı. bende orda yer almak istiyorsun diye yanlış anladım, o yüzden orda yazılan bilgilerini sordum. yoksa ne hadimize soruşturma gibi bilgilerini istemek:)))

merhaba bende memoriale gidiyorum figen hanıma siz hangi doktora gidiyorsunuz

Ay kızlar hızınıza yetişemiyorum günlerdir okuya okuya anca yetiştim
Ben de dün hem kontrol hem de 2li test için doktoruma gittim, bizimki önce uyuyordu sonra Dr uyandırdı bacaklarını keseye dayamış keyif yapıyodu sıpa
Dr ense ve burun için normal dedi çok şükür ama sevinmek için istatistikleri bekliycez... Cinsiyet tahmini sordum ama yapmadı daha erken dedi bakalım bir sonraki kontrolde öğreniriz inşallah... Öğrenenlere hayırlı olsun... Ben zaten normalde de göbekli olduğum için foto atsamda anlamazsınız

Cnm sirkeli suyun hamilelerde kanama yaptığını burada bir konuda okudum inşallah birşey olmaz cnm

cok cahil gibi hossettim yaaa . Hep disardan okumusumdur formlari gezmisimdir ama ilk defa uyie olup yarum yapabildim. Bende heyacanimi kaygilarimi sıkıntı mi paylasmak istemistim buraya kismetmis cok iyisiniz tesekkur ederim

Canim bizi de haberdar et icini rahat tutmaya calis Allahin izniyle iyi haberlerle geleceksin insallah

hercal geçmiş olsun canım insAllah güzel haberlerle gelirsin

cok cahil gibi hossettim yaaa . Hep disardan okumusumdur formlari gezmisimdir ama ilk defa uyie olup yarum yapabildim. Bende heyacanimi kaygilarimi sıkıntı mi paylasmak istemistim buraya kismetmis cok iyisiniz tesekkur ederim

Rica ederim canım, alışırsın zamanla

Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah .erkek olursada kısmet Yıllarla çocugum olsun diye tedavi gordum şimdi bir mucize 3 cu geldi Sağlıklı olsun bir önemi yok
Amin amin insaallah canim oncelikli saglikli sihhatli hayirli birer evlat olmalaridir. Ama insan oglu ne yoksa onuda istiyor seni cok iyi anliyprum 3 oglan annesi ve suandada daha cinsiyeti belli olmayan melegim gonul bu istiyor engel olamiyoruz.

Aaaa ben de ben de... ilk doğumumda da ona gitmiştim. Çok sevdiğim ve iyi bir dr.
bende çok memnunum çok ilgili bir doktor çok sevdim arkadaşımın tavsiyesi ile ona başladım oda onda doğum yapmıştı ve ben o hastanede tüp bebek yaptırdığım için aynı hastanede devam etmek istedim. doğum nekdar bende henüz sormadım ama 2 sene önce arkadaşım yaptı onun demesine göre 12.000 tl ama özel sigorta indirimi ile 8000 tl dedi ama sormak lazım tabi.

Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım hemen haberdar et bizi

Arkadaslarben guatr hastasiyim ve narkozdan cok zor uyaniyorum 3. Oglum sezeryanla alinmak.zorunda kaldi. 11 yil oldu son oglumu dogum yapali normal dogum olan varmi sezeryandan sonra duydunuzmu hic amekiyattan cok korkuyorum

Canım bişey yoktur allahın izniyle haberini bekliyoruz

Rabbim korusun melegini insaallah guzel haberlerinle gelirsin.

Arkadaslarben guatr hastasiyim ve narkozdan cok zor uyaniyorum 3. Oglum sezeryanla alinmak.zorunda kaldi. 11 yil oldu son oglumu dogum yapali normal dogum olan varmi sezeryandan sonra duydunuzmu hic amekiyattan cok korkuyorum

Canım hiç bilmiyorum ama artık pek genel anestezi yapmıyolar. Spinal olursun uyuşturup alıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…