İlk hamileliğimde rüyamda hep kız bebek görüyordum . Öyle havaya girmiştim ki kız olacak diye. Erkeği duyunca çok bozulmuştum. Erkek çocuğun varmış , biliyorsun erkek de daha az sevilmiyor. Sağlıklı olsunlar , 4 göz arasında büyüsünler de ne gelirse gelsin....
Geçmiş olsun, iyi ki hemen dr için yola düşmüşsün...Kızlar sabah namazına kalktıgımda çok kaşıntı oldu altta sirkeli su yaptım sonra kanama gördüm kaşıntıdandır dedim umursamadım sabah wc ye gittiğimde kan pıhtısı düşürdüm sürekli sildim taze kan geldi çok korktum kendi doppler aletimle baktım bebeğin kalp atışı var şimdi doktora gidiyorum dua edin
Üzülmeyin inşallah iyi haberler alırsınız pıhtı hemoTom ola bilir ilaçla düzelir. Dualarımız sizinleKızlar sabah namazına kalktıgımda çok kaşıntı oldu altta sirkeli su yaptım sonra kanama gördüm kaşıntıdandır dedim umursamadım sabah wc ye gittiğimde kan pıhtısı düşürdüm sürekli sildim taze kan geldi çok korktum kendi doppler aletimle baktım bebeğin kalp atışı var şimdi doktora gidiyorum dua edin
dondurma diyorum kesinlikle. Benimki uyuyordu karnimi epey salladi kisacik uyandirabildi sonra gene uyudu yemek aklima gelmemişti
Ben özele gidiyorum diş lab. Çalışma gününe gelmiş sonuç verdiğim tarih ertrsi gun cikmisti sonuc
ben cuma günü ne yediydem küstüm hatta hasta olduğumu düşündüm ve dun tik yoktu bitti mi acaba diye düşünüyorum darisi basina
Acibadem sigortamiz var canim muayeneleri ve lab. %100 karsiliyor ana doğum teminatim limitli 5900 ağustosta yenileniyor policem muayeneleri karsilarda doğum kismi acik. Cepten 10 bin oderiz diye düşünüyorum. Yalniz ben 2 sene evvel acibademde ameliyat oldum doğum harici tüm teminatlarim 100 milyar safra kesesi ve göbek fitifi var ya o kadar nazik o kadar kibarlarki insan orada doğum yapsa burnu kanamaz diyorum
Bizimde dr öyle canim eşim huylabiyor hic bakmıyor nornalmi filan dedi benim oğlundan sonra 3 gebelik kaybim var rahim agzim hasar görmüş olabilir ona baktirmaya gittim aslında ama 16.haftada bakarim dedi bu işlemler umarim hasar vermemiştir yoksa bu doktoru birakmam zor. Bebegin damarlarına kadar bakti inanamadik ayrintili gibiydi USG ama kuayne ücreti zaten 480 TL
Bu arada ayrintili için kagithanede fehmi yazicioglu vatmis çok tavsiye ediyorlar daha erken ama oraya gitmeyi düşünüyorum
nasil aliyoruz fiyat canim bende alayim bakayim.
Benim oglumdaki doktor vefat etti yoksa hic aranmazdim böyle o yüzden birakma derim güven çok onemli
Cok tatlılar canimmmBende ama gün icinde uyuyamiyorum veb
Bu arada Günay din birşeyler atistirip (kusmamak için) utu yapmam lazim ama dunku alisverisimi eklemeden edemicemEki Görüntüle 2004406
Estağfurullah cnm ne demek :)) başlığın ilk sayfasında liste/tablo gibi birşey oluşturduk eğlence amaçlı. bende orda yer almak istiyorsun diye yanlış anladım, o yüzden orda yazılan bilgilerini sordum. yoksa ne hadimize soruşturma gibi bilgilerini istemek:)))Merhaba benbilk defa bir siteye uye oldugum icin nasil davranmam gerekiyor bilmiyorum. Bililer ve liste derken inan anlamadim birsey ama kendi bilgilerim 20 yillik evliyim 34 yasindayim 3 erkek evladim var bir dusuk ve simdi yeniden yeni bir gebelik . Cok sıkıntılı bir hamilelik yasamama ragmen yinede cesaret ettim .
merhaba bende memoriale gidiyorum figen hanıma siz hangi doktora gidiyorsunuzCem beyi biliyorum. Acıbadem den fiyat alacağım . Alınca bilgilendiririm. Benim dr memorial'da ve ben de çok memnunum. Zaten ilk doğumumda da aynı dr'a gittim. Doğum dr ü çok önemli ya. Şimdi diyorum ki Silivri'ye gitse, üşenmem kontroller için Silivri'ye giderim. Kurduğun güven bağı çok çok önemli oluyor .
Aaaa ben de ben de... ilk doğumumda da ona gitmiştim. Çok sevdiğim ve iyi bir dr.merhaba bende memoriale gidiyorum figen hanıma siz hangi doktora gidiyorsunuz
Kızlar sabah namazına kalktıgımda çok kaşıntı oldu altta sirkeli su yaptım sonra kanama gördüm kaşıntıdandır dedim umursamadım sabah wc ye gittiğimde kan pıhtısı düşürdüm sürekli sildim taze kan geldi çok korktum kendi doppler aletimle baktım bebeğin kalp atışı var şimdi doktora gidiyorum dua edin
cok cahil gibi hossettim yaaa . Hep disardan okumusumdur formlari gezmisimdir ama ilk defa uyie olup yarum yapabildim. Bende heyacanimi kaygilarimi sıkıntı mi paylasmak istemistim buraya kismetmis cok iyisiniz tesekkur ederimGecmis olsun canim. Son zamanlarda bu ayrıntılı ultrasonu bende düşünmeye başlamıştım ne zaman olcak kendinmi randevu alcan vs vs... Birdahaki randevumde bunları sormayı dusunuyordum artık oradan yola çıkarız
Bu arada forumda Ayrıntılı ultrason diye başlık var ordada bı kaç tavsiyeler var.
Cok tatlılar canimmmisim deniz efe mi olcak?
Estağfurullah cnm ne demek :)) başlığın ilk sayfasında liste/tablo gibi birşey oluşturduk eğlence amaçlı. bende orda yer almak istiyorsun diye yanlış anladım, o yüzden orda yazılan bilgilerini sordum. yoksa ne hadimize soruşturma gibi bilgilerini istemek:)))
Canim bizi de haberdar et icini rahat tutmaya calis Allahin izniyle iyi haberlerle geleceksin insallahKızlar sabah namazına kalktıgımda çok kaşıntı oldu altta sirkeli su yaptım sonra kanama gördüm kaşıntıdandır dedim umursamadım sabah wc ye gittiğimde kan pıhtısı düşürdüm sürekli sildim taze kan geldi çok korktum kendi doppler aletimle baktım bebeğin kalp atışı var şimdi doktora gidiyorum dua edin
cok cahil gibi hossettim yaaa . Hep disardan okumusumdur formlari gezmisimdir ama ilk defa uyie olup yarum yapabildim. Bende heyacanimi kaygilarimi sıkıntı mi paylasmak istemistim buraya kismetmis cok iyisiniz tesekkur ederim
Amin amin insaallah canim oncelikli saglikli sihhatli hayirli birer evlat olmalaridir. Ama insan oglu ne yoksa onuda istiyor seni cok iyi anliyprum 3 oglan annesi ve suandada daha cinsiyeti belli olmayan melegim gonul bu istiyor engel olamiyoruz.Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah .erkek olursada kısmet Yıllarla çocugum olsun diye tedavi gordum şimdi bir mucize 3 cu geldi Sağlıklı olsun bir önemi yok
bende çok memnunum çok ilgili bir doktor çok sevdim arkadaşımın tavsiyesi ile ona başladım oda onda doğum yapmıştı ve ben o hastanede tüp bebek yaptırdığım için aynı hastanede devam etmek istedim. doğum nekdar bende henüz sormadım ama 2 sene önce arkadaşım yaptı onun demesine göre 12.000 tl ama özel sigorta indirimi ile 8000 tl dedi ama sormak lazım tabi.Aaaa ben de ben de... ilk doğumumda da ona gitmiştim. Çok sevdiğim ve iyi bir dr.
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım hemen haberdar et biziKızlar sabah namazına kalktıgımda çok kaşıntı oldu altta sirkeli su yaptım sonra kanama gördüm kaşıntıdandır dedim umursamadım sabah wc ye gittiğimde kan pıhtısı düşürdüm sürekli sildim taze kan geldi çok korktum kendi doppler aletimle baktım bebeğin kalp atışı var şimdi doktora gidiyorum dua edin
Kızlar sabah namazına kalktıgımda çok kaşıntı oldu altta sirkeli su yaptım sonra kanama gördüm kaşıntıdandır dedim umursamadım sabah wc ye gittiğimde kan pıhtısı düşürdüm sürekli sildim taze kan geldi çok korktum kendi doppler aletimle baktım bebeğin kalp atışı var şimdi doktora gidiyorum dua edin
Rabbim korusun melegini insaallah guzel haberlerinle gelirsin.Kızlar sabah namazına kalktıgımda çok kaşıntı oldu altta sirkeli su yaptım sonra kanama gördüm kaşıntıdandır dedim umursamadım sabah wc ye gittiğimde kan pıhtısı düşürdüm sürekli sildim taze kan geldi çok korktum kendi doppler aletimle baktım bebeğin kalp atışı var şimdi doktora gidiyorum dua edin
Arkadaslarben guatr hastasiyim ve narkozdan cok zor uyaniyorum 3. Oglum sezeryanla alinmak.zorunda kaldi. 11 yil oldu son oglumu dogum yapali normal dogum olan varmi sezeryandan sonra duydunuzmu hic amekiyattan cok korkuyorum
Yani sadece belden uyusturma yarim anasyezimi diyorsunuzCanım hiç bilmiyorum ama artık pek genel anestezi yapmıyolar. Spinal olursun uyuşturup alıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?