2017 Aralık Anneleri

Bu arada nereden aldin mayolari bende bayramda gidip temmuzun 3.haftasi donucem tatilden bikini giymeyi düşünüyordum acikcasi ama

Ha bu arada instagramdan takiplestigimiz kimdi ilk zamanlar takiplrstik simdi kim diye hatirlamiyorum

Eki Görüntüle 2004412 Kızlar günaydın sizin gobekler çok.güzel maşallah harikasınız bayıldım:anneadayı: bende 63 kiloda takılı kaldım ama benim göbeğim böyle neden çıkmıyor anlayamıyorum :KK35:
Ilk gebelikte pek gobek cikmiyo benim 19 haftalikken filan azcik cikmisti ilkinde suankinde hemen cikti ama :) masallah size

benim hamileligimden önce senin kadar gobehik sezeryan sağolsun
Cok güzel ama şuanda gobegin maşallah :nazar:
Ilk gebelikte pek gobek cikmiyo benim 19 haftalikken filan azcik cikmisti ilkinde suankinde hemen cikti ama :) masallah size
Bende biran önce çıksın istiyorum artik mersine gidecez inşallah bir hafta sonra hani sen hamile değilmiydin diyecekler bana :KK42:

Happybug Happybug canim o zaman ben de fiyat sorayim bakalim. Ben 7 sene evvel doğum yapmistim doktorumm tüp bebek doktorumdu 5 bin liraydi bebekte kuveze girdi ama hic masraf odemedik simdi 10 bin olmasis normal geliyor ama çok para yahu .
Bu arada eltin kime gidiyor?
Ben bugün battaniye ipi alacagim gitmisken merkeze bir tulum kaparim
Evet fiyatlar çok fazla... Bilmiyırum kime gidiyor , sorarım... ya ben oğlumdan bir sürü kıyafet saklamışım . 7 aylıkken gönlüne göre biraz alışveriş yapsam yeter diye hiç niyetlenmedim alışverişe. Sevdiğim bir iki marka var, onların indirimlerini bekleyip alırım...

Happybug Happybug evet canım ilk hamileligim göbeğim ne artıyor ne çoğalıyor hamile kalmadan önce yoktu benim göbeğim fazla daha anca bu kadar çıkabildi :-)
İlk hamileliğin olduğu için işte normal geç çıkması. Ben de hep çok zayıf oldum. Hamileliklerimde de az kilo aldım ama vücut aynı kalsa da göbek çok büyüyor. İlk hamileliğimden bir foto yükleyeyim bir ara 9 aylık göbek ile. Göbekte 2 karpuz var, bacaklar çırpı gibi. Dün aldığım kıyafetler de 34-36 beden , pek mesut oldum diğer kısımlar çok değişmedi diye.

Bu arada nereden aldin mayolari bende bayramda gidip temmuzun 3.haftasi donucem tatilden bikini giymeyi düşünüyordum acikcasi ama
Benim göğüslerin büyüdü biraz, bikinilerimin üstü çok dekolte durdu. Deniz kenarında olsa çok takmam da ben yüzme havuzunda giyiyorum İstanbul'da ve rahatsız olabilirim diye düşündüm. O yüzden göğüsleri biraz daha toparlayan birşey gitmek istedim fitness salonunda. Sırf Deniz kenarında giymek için ise ihtiyacın bence bikini ile idare edilir. Doğuma kadar kapalı havuzda yüzeceğim diye aldım ben ve gebe den aldım.

Evet fiyatlar çok fazla... Bilmiyırum kime gidiyor , sorarım... ya ben oğlumdan bir sürü kıyafet saklamışım . 7 aylıkken gönlüne göre biraz alışveriş yapsam yeter diye hiç niyetlenmedim alışverişe. Sevdiğim bir iki marka var, onların indirimlerini bekleyip alırım...
Indirim olursa birbirimize haber verelim burdan nette indirim gorurseniz ozellikle citlativerin buraya :) ben de oglumun kiyafetlerini sakladim alisveris konusunda da nedense suan pek istekli degilim

İşte hep heves kocaman göbeğim olsun göstere göstere yürüyeyim istiyorum bende bacaklarım aynı kalsın ama gobusum çıksın tabi bunlar hep hayal 4 5 ay sonra belki de heryere yuvarlanarak gidicem :)
Benim 8. Ay çok iştahım açılmıştı ilk hamileliğimde. Son aylar gerçekten çok yiyorsun....

İlk hamileliğin olduğu için işte normal geç çıkması. Ben de hep çok zayıf oldum. Hamileliklerimde de az kilo aldım ama vücut aynı kalsa da göbek çok büyüyor. İlk hamileliğimden bir foto yükleyeyim bir ara 9 aylık göbek ile. Göbekte 2 karpuz var, bacaklar çırpı gibi. Dün aldığım kıyafetler de 34-36 beden , pek mesut oldum diğer kısımlar çok değişmedi diye.

Benim 8. Ay çok iştahım açılmıştı ilk hamileliğimde. Son aylar gerçekten çok yiyorsun....
Bende diğer yerlerim aynı kalsın sade göbeğim çıksın cok istiyorum çünkü vücudum kilo almaya müsait bi başladım mi almaya durdurabilene aşk olsun ama hamilelikte ters tepti kilo verdim 6 kilo verdim üstüne birde hic almıyorum.. Bebegim rahat olsunda içerde kilo alsam da almasam da mühim değil :)

Günaydın kızlar
Göbüşler cok tatlı
Bende daha hamilelik göbeği gibi yok az Bişi cıktı da dar gitmezsem belli olmuyor
İştekiler duyunca ee hiç belli olmuyo dediler
Kızlar balık yagı hapı kullanan var mı ben düzenli balık yiyemiyorum hapını içeyim bari dedim hamileler için önerilen bildiğiniz var mı doktora da soracam da varsa aranızda kullanan bilgi edineyim dedim

Gunaydin dostlar.
Maasallah gobekleriniz ve aldiginiz kiyafetler cok guzel.
Benim gobek cok cok az çıktı. Ancak kendim farkedebiliyorum :)
Bu arada kendime nazar ettim heralde midemin bulantisi gecti dedim 2 gundur cok fena yine

Oğlumdan 3 tane tulum saklamisim yeni doğan 13 tanede iç badi kisa kollu mart sonu dogacakti subatin 2.haftasi doğdu o yuzden uzun kollu iç badi alican. Battaniye yelek bi suru şey var annemdeydi kuculenler yenidoğan ilk uc aylik alacagimi aldim gerisi sort filan ama giyemicek onlari herhalde oğlum 6 aylikken yazdi bunda ilk bahar olacak çokta güzeller ama kalacak öyle. Oğlum anca kalkti utu yaptim ikiye yarildim sanki kahvalti edip enerjili toplamak lazim patates hasladim kahvaltiyi çok güzel ediyorduk daha evvelsi bakalim hedefim ay sonuna kilo almamis olmak opuyorum sizleri yarin görüşmek uzere

kızlar merhaba bende aralık annesiyim duzeltemedim takvim .2 erkek cocugum var dün 4 D ultrasonografiye girdim doktor 100 De 100 erkek dedi çocuk için başka bir yerde de baktırdım oda erkek dedi tahmini doğum tarihim 12 aralık 2017 tabii önce Allahım sağlıklı sihhatli evlat versin ama kız çok istemisdim acaba yanılma ola bilirim :KK43:

Back