Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hamileligimden önce senin kadar gobehik sezeryan sağolsunHappybug evet canım ilk hamileligim göbeğim ne artıyor ne çoğalıyor hamile kalmadan önce yoktu benim göbeğim fazla daha anca bu kadar çıkabildi
![]()
Ilk gebelikte pek gobek cikmiyo benim 19 haftalikken filan azcik cikmisti ilkinde suankinde hemen cikti ama :) masallah sizeEki Görüntüle 2004412 Kızlar günaydın sizin gobekler çok.güzel maşallah harikasınız bayıldımbende 63 kiloda takılı kaldım ama benim göbeğim böyle neden çıkmıyor anlayamıyorum
![]()
Cok güzel ama şuanda gobegin maşallahbenim hamileligimden önce senin kadar gobehik sezeryan sağolsun
Bende biran önce çıksın istiyorum artik mersine gidecez inşallah bir hafta sonra hani sen hamile değilmiydin diyecekler banaIlk gebelikte pek gobek cikmiyo benim 19 haftalikken filan azcik cikmisti ilkinde suankinde hemen cikti ama :) masallah size
Olur mu ne güzel zayif hamile derim ben olsam :)Cok güzel ama şuanda gobegin maşallah
Bende biran önce çıksın istiyorum artik mersine gidecez inşallah bir hafta sonra hani sen hamile değilmiydin diyecekler bana![]()
Evet fiyatlar çok fazla... Bilmiyırum kime gidiyor , sorarım... ya ben oğlumdan bir sürü kıyafet saklamışım . 7 aylıkken gönlüne göre biraz alışveriş yapsam yeter diye hiç niyetlenmedim alışverişe. Sevdiğim bir iki marka var, onların indirimlerini bekleyip alırım...Happybug canim o zaman ben de fiyat sorayim bakalim. Ben 7 sene evvel doğum yapmistim doktorumm tüp bebek doktorumdu 5 bin liraydi bebekte kuveze girdi ama hic masraf odemedik simdi 10 bin olmasis normal geliyor ama çok para yahu .
Bu arada eltin kime gidiyor?
Ben bugün battaniye ipi alacagim gitmisken merkeze bir tulum kaparim
İşte hep heves kocaman göbeğim olsun göstere göstere yürüyeyim istiyorum bende bacaklarım aynı kalsın ama gobusum çıksın tabi bunlar hep hayal 4 5 ay sonra belki de heryere yuvarlanarak gidicem :)Olur mu ne güzel zayif hamile derim ben olsam :)
İlk hamileliğin olduğu için işte normal geç çıkması. Ben de hep çok zayıf oldum. Hamileliklerimde de az kilo aldım ama vücut aynı kalsa da göbek çok büyüyor. İlk hamileliğimden bir foto yükleyeyim bir ara 9 aylık göbek ile. Göbekte 2 karpuz var, bacaklar çırpı gibi. Dün aldığım kıyafetler de 34-36 beden , pek mesut oldum diğer kısımlar çok değişmedi diye.Happybug evet canım ilk hamileligim göbeğim ne artıyor ne çoğalıyor hamile kalmadan önce yoktu benim göbeğim fazla daha anca bu kadar çıkabildi
![]()
Benim göğüslerin büyüdü biraz, bikinilerimin üstü çok dekolte durdu. Deniz kenarında olsa çok takmam da ben yüzme havuzunda giyiyorum İstanbul'da ve rahatsız olabilirim diye düşündüm. O yüzden göğüsleri biraz daha toparlayan birşey gitmek istedim fitness salonunda. Sırf Deniz kenarında giymek için ise ihtiyacın bence bikini ile idare edilir. Doğuma kadar kapalı havuzda yüzeceğim diye aldım ben ve gebe den aldım.Bu arada nereden aldin mayolari bende bayramda gidip temmuzun 3.haftasi donucem tatilden bikini giymeyi düşünüyordum acikcasi ama
Indirim olursa birbirimize haber verelim burdan nette indirim gorurseniz ozellikle citlativerin buraya :) ben de oglumun kiyafetlerini sakladim alisveris konusunda da nedense suan pek istekli degilimEvet fiyatlar çok fazla... Bilmiyırum kime gidiyor , sorarım... ya ben oğlumdan bir sürü kıyafet saklamışım . 7 aylıkken gönlüne göre biraz alışveriş yapsam yeter diye hiç niyetlenmedim alışverişe. Sevdiğim bir iki marka var, onların indirimlerini bekleyip alırım...
Benim 8. Ay çok iştahım açılmıştı ilk hamileliğimde. Son aylar gerçekten çok yiyorsun....İşte hep heves kocaman göbeğim olsun göstere göstere yürüyeyim istiyorum bende bacaklarım aynı kalsın ama gobusum çıksın tabi bunlar hep hayal 4 5 ay sonra belki de heryere yuvarlanarak gidicem :)
aynen , evet indirimleri birlikte takip ederiz...Indirim olursa birbirimize haber verelim burdan nette indirim gorurseniz ozellikle citlativerin buraya :) ben de oglumun kiyafetlerini sakladim alisveris konusunda da nedense suan pek istekli degilim
İlk hamileliğin olduğu için işte normal geç çıkması. Ben de hep çok zayıf oldum. Hamileliklerimde de az kilo aldım ama vücut aynı kalsa da göbek çok büyüyor. İlk hamileliğimden bir foto yükleyeyim bir ara 9 aylık göbek ile. Göbekte 2 karpuz var, bacaklar çırpı gibi. Dün aldığım kıyafetler de 34-36 beden , pek mesut oldum diğer kısımlar çok değişmedi diye.
Bende diğer yerlerim aynı kalsın sade göbeğim çıksın cok istiyorum çünkü vücudum kilo almaya müsait bi başladım mi almaya durdurabilene aşk olsun ama hamilelikte ters tepti kilo verdim 6 kilo verdim üstüne birde hic almıyorum.. Bebegim rahat olsunda içerde kilo alsam da almasam da mühim değil :)Benim 8. Ay çok iştahım açılmıştı ilk hamileliğimde. Son aylar gerçekten çok yiyorsun....