2017 Aralık Anneleri

Olmassa bunu teklif ederim doktoruma cunku dogumdan sonra hemoroid ameliyatindan cok zor uyandirmislar esim uyanamayacagim diye cok korkmus ceneme bastiktaltini gorunce.

Doktor seçenekleri söyler zaten artık ona göre tercih yaparsın. Tabi uyunamıyosun en mantıklısı uyuşturmak

Kızlar ne yersek bebek hareketlenir ben cıkolata hiç sevmem de onun yerine yine bebekleri hareket ettiren bir yiyecek var mı

cook guzelllrr canimm. ins. uzerlerinde de goruruz o zsmana kadar buralarda olup gorusuruz..

cok guzel gorunuuorsunn valla. madallh.
masallh cnmm.

bn marincap killniyordum. zma biraz ara verdimm. midem almiyo cunku.

4 D ye girfiysen bnce degismez canimm. ama yinne de belli olmaz tabii. bu arada hos geldimn.
canimmsinnn. hepsi gececek. testin temiz cikacak ve bu uzuntulerin ucuuup gidecek ben eminimm.
İnşallah kuzum Allah razı olsun çok moral veriyosun bana..İnşallah hissettiğin gibi olur..İyiki varsınız..

Bak aynı yaştayız Ve dr um moralinin bozulmasını istemiyorum çünkü 2 li test sonucun yaştan dolayı iyi çıkmayacak diyerek 2 li testi atladı. Harmony sonucu da güzel çıktı. Önündeki en güzel örneğim. Lütfen harmony sonucunu görmeden moralini daha da bozma. İyi çıkacak .....iyi dileklerim seninle..
Haklısın, biliyorum birçok örneği var bunun..Ama o ihtimal bile insanı fazlasıyla huzursuz etmeye yetiyor..Sırf yaş riskim yüksek çıksa takılmayacaktım ama Papp-a değerimin çok düşük çıkması beni korkuttu canım..Allah büyük inşallah atlatırız bunlarıda..

Kızlar sabah namazına kalktıgımda çok kaşıntı oldu altta sirkeli su yaptım sonra kanama gördüm kaşıntıdandır dedim umursamadım sabah wc ye gittiğimde kan pıhtısı düşürdüm sürekli sildim taze kan geldi çok korktum kendi doppler aletimle baktım bebeğin kalp atışı var şimdi doktora gidiyorum dua edin

Duamı ettim canım, Allahım yavrunu sana bağışlasın..İnşallah önemli bişey yoktur, güzel haberlerini bekliyoruz..

hercal hercal Allah yardımcın olsun canım İnşAllah bebişin iyidir :dua: M Mucizem2017 canım sıkma canını bebişe böyle daha çok zarar ediyorsun herşey Allahın elinde umudunu kaybetme Allah ol der ve olur annemin teyzesinin kızına demişkerdi kalbide delikdi bebeyin hemde down demişlerdi bizlerden uzak ama sağlam oldu çok şükr bi kalbinde problemi var oda tedavi oluyor sende dua et bolca ümidini kaybetme sakın herşey çok iyi olucak Allahın izniyle:dua:

Kızlar sabah namazına kalktıgımda çok kaşıntı oldu altta sirkeli su yaptım sonra kanama gördüm kaşıntıdandır dedim umursamadım sabah wc ye gittiğimde kan pıhtısı düşürdüm sürekli sildim taze kan geldi çok korktum kendi doppler aletimle baktım bebeğin kalp atışı var şimdi doktora gidiyorum dua edin
Hercal canim insallah güzel haberler donersin dr dan.

Gobusleriniz hayırlı olsun kızlar. :anneadayı: benimde cikti gobus ilkinde de cikmisti ilk haftalardan bu da çıktı. İç karın denilen sey bende yok sanırım:KK76:

Gobusleriniz hayırlı olsun kızlar. :anneadayı: benimde cikti gobus ilkinde de cikmisti ilk haftalardan bu da çıktı. İç karın denilen sey bende yok sanırım:KK76:
O ic karindan bende de yok sanirim :KK48:Kizimda da cikmisti bu seferde var goren anlar yani hamile oldugumu :)
hercal hercal insallah iyisinizdir canm aklim sende kaldi

Kizlar bugun acibademe gittim doktor o kadar güzel baktiki anlatamam 25 dk bebegin her yerine damarlarina parmaklarına her yerine bakti çok memnun kaldim bi sure iki dr gidicem sanirim neyse bu arada cinsiyet öğrendik erkek
Hayırlı olsun. Çok bulantın olmuşmuydu. Canın hangi yiyecekleri çekmişti. Ben kendimimkini çok merak ediyorum

kizlar ben okadar bicimsizlestim ki hic bir giydigim yakismiyo... ustelik cildim mahvoldu. eski ozguvenim yok gozlerim de hep bir agri gozluge muhtac oldum bu hamilelik beni ezdi.. oysa hic bilantim olmadi... halsizlik cirkinlik bicimsizlik hic eskisi gbi degil bas agrisi goz agrisi cok kotuyum insallah hayirlisiyla alirim evladimi kucagima ;(
Ah aynı ben. Gözlerimin altı mor 300 metre yol yürüyemiyorum. Hep bir yorgunluk. Bulantımda en fazla 6 gün olmuştur

Gecmis olsun canim. Son zamanlarda bu ayrıntılı ultrasonu bende düşünmeye başlamıştım ne zaman olcak kendinmi randevu alcan vs vs... Birdahaki randevumde bunları sormayı dusunuyordum artık oradan yola çıkarız
Bu arada forumda Ayrıntılı ultrason diye başlık var ordada bı kaç tavsiyeler var.

Cok tatlılar canimmm:KK200::KK200: isim deniz efe mi olcak?

Estağfurullah cnm ne demek :)) başlığın ilk sayfasında liste/tablo gibi birşey oluşturduk eğlence amaçlı. bende orda yer almak istiyorsun diye yanlış anladım, o yüzden orda yazılan bilgilerini sordum. yoksa ne hadimize soruşturma gibi bilgilerini istemek:)))
yok canim büyük oğlum ege küçük oğlum deniz olacak.
hercal hercal

İnşallah kuzum Allah razı olsun çok moral veriyosun bana..İnşallah hissettiğin gibi olur..İyiki varsınız..
vallahi bakk. icimmden bir hiss bosuna uzuldugumuzu soyluyor. harmony temiz cikacak ve bu uzuntulu gunlerii hicc hatrlamadan hazirliklara koyulacaksinn. su zamnn bi gecsin dee. hayrlisiyla al sonuclarini. ugras bul kndinee. oyalann. ne zamn cikacak sonuc.

Kızlar doktordan çıktım şimdi normalde kendi doktorumda randevum haftaya cuma ama dayanamadım görmek istedim. Eşim de hiç görmemişti bebeğimizi çok şükür herşey yolunda doktor ağzını burnunu herşeyini gösterdi ama ense kalınlığı filan bişey demedi. Ben de sormadım kendi doktorum nasılsa ölçer belki şuan erkendır diye. Ama anormal bir durum olsa söylerdi herhalde dimi doktor. Ne yaparsam yapayım evhamımı yenemiyorum:)) bu arada doktor bu haftalarda yanılma payı çok yüksek ama cinsiyeti erkeğe benziyor dedi :)) allah hepimizin bebeklerini bizlere bagislasin

Canım bizi haberdar et mutlaka allah bebeğini sana bagislasin. Dualarımız seninle

Back