- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
13 haftada geciyor canm ozellikle vutamin takviyesiyleGündüz de uyumama ragmen yine uykusuzluktan ayakta uyuyor gibiyim benim gibi uykucu hamileler kimler?
haklisin canm ya kemiterapi agir bir tedavi ama iste yapacak bsy yok demekki kitleler kaybolmus cok sevindim umarim tekrarlamaz pet temzse bitmis gitmistr artk 3 aya bir kontrole gder tomografi yada ultrasonla takio edilir. ama hap yada hormonoterapiyede mi gerek gormediler femara die bir hap var kanseri biten hastalara biz 5 sene tekrarlamasin die ondan baslariz yada letrozol muhtemelen vardir gunde 1 hapi.. ama tabi bilemem en iyisini hekimi bilirYok cnm bundan 7 yıl önce rahim kanseri oluyor rahim ve yumurtalık alınmış. Biziö düğünümüze 1 hafta kala fenalaştı hastaneye gittik bağırsak kenarı idrar torbasının üstünde ve karın boşluğunda 4 tane kitle oluşmuş pede girmişti. Aralıkta tekrar ameliyat oldu ameliyattan 1 ay sonra kemoterapiye başladındı geçen ay bitti 24 Mayıs'ta tekrar pede girdi ve sonuç temiz çıktı kemoterapide son buldu rutin kontrolleri gidilecek artık. Bu cigerden dolayı çarşamba yattık nefes alamayınca kalbi yormuş perşembe kriz geçiriyor anjioya girdi bayağı maf etti kemoterapi yani doktorlar olur ağır tedavi gördü demiş
evet canim ya tansiyonu cok dusuruyorLimon beni de rahatsız ediyor
Çok iyi ya benimde senin gibi valla utaniyorum içeri çekmeye calisiyorum ne mümkün elbiseler de çok belli oluyor . kilo isi canimi sikiyor kesinlikle dikkat etmem gerek 4 kg ne ya şimdiden 65 yarinda bir resim ben ekliyeyimBu da benim göbek.... baya baya hamile kıyafetlerine geçtim ben artık.
dondurma diyorum kesinlikle. Benimki uyuyordu karnimi epey salladi kisacik uyandirabildi sonra gene uyudu yemek aklima gelmemiştimelikeecgl hayırlı olsun canım bebebin. Cok sevindim hersey yolundaymis.
Kızlar ben p.tesi dr a gitcem ama çikolata yemek istemiyorum onun dısında ne yesem bebek hareketlernir?
Ben özele gidiyorum diş lab. Çalışma gününe gelmiş sonuç verdiğim tarih ertrsi gun cikmisti sonucArkadaslar hepiniz ozele mi gidiyorsunuz bu ikili tarama kan sonuclariniz hep niye 1 hafta sonra cikiyo ben anlamadim :/ ozeldemi oyle cikiyoki ? Ben universite hastanesine gidiorum ertesi gun cikti sonuc :/
ben cuma günü ne yediydem küstüm hatta hasta olduğumu düşündüm ve dun tik yoktu bitti mi acaba diye düşünüyorum darisi basinaHızınıza yetişemiyorum
İnsanlıktan çıkmış haldeyim ne kendime ne eve bakabiliyorum bulantılardan hiç su içemiyorum
halsizlik kusma isteği sürekli
Çok şükür sağlıklıyız tabi ama çok bitkin hissediyorum zaman geçmek bilmiyor sanki
Acibadem sigortamiz var canim muayeneleri ve lab. %100 karsiliyor ana doğum teminatim limitli 5900 ağustosta yenileniyor policem muayeneleri karsilarda doğum kismi acik. Cepten 10 bin oderiz diye düşünüyorum. Yalniz ben 2 sene evvel acibademde ameliyat oldum doğum harici tüm teminatlarim 100 milyar safra kesesi ve göbek fitifi var ya o kadar nazik o kadar kibarlarki insan orada doğum yapsa burnu kanamaz diyorumvalla bilmiyorum tam fiyatı ama özel sağlık sigortan yoksa bulaşma derim. eminim saçma bir fiyattır. benim acıbadem sigortam var, doğumu tamamen karşılıyor ama bazı çekincelerim var. Bebegin hiç bir şeyini karşılamıyor. olur da bebeği yenidoğan yoğun bakıma falan alsalar bi kaç gün, kredi çekmek zorunda kalırız valla :) bir de doğum için olan laboratuvar görüntüleme hizmetlerinin yüzde 20 sini ben ödüyormuşum. diğer hastanelerde doğum fiyatına gelmesin bu görüntüleme diye bi tırstım. bilemedim 20. haftadan sonra düşünücem bu hastane işini sanırım.
Bizimde dr öyle canim eşim huylabiyor hic bakmıyor nornalmi filan dedi benim oğlundan sonra 3 gebelik kaybim var rahim agzim hasar görmüş olabilir ona baktirmaya gittim aslında ama 16.haftada bakarim dedi bu işlemler umarim hasar vermemiştir yoksa bu doktoru birakmam zor. Bebegin damarlarına kadar bakti inanamadik ayrintili gibiydi USG ama kuayne ücreti zaten 480 TLNormal rutin kontrolleri gitmiştin cnm? 25dk ne güzel yaa biz 5dk dolmadan çıkıyoruz her gitigimizde:/
Android te var canım ios'te yok
nasil aliyoruz fiyat canim bende alayim bakayim.Cem beyi biliyorum. Acıbadem den fiyat alacağım . Alınca bilgilendiririm. Benim dr memorial'da ve ben de çok memnunum. Zaten ilk doğumumda da aynı dr'a gittim. Doğum dr ü çok önemli ya. Şimdi diyorum ki Silivri'ye gitse, üşenmem kontroller için Silivri'ye giderim. Kurduğun güven bağı çok çok önemli oluyor .
Sabah sabah siskonligim inmisken bir foto deneyim sizlere .Herkese günaydin. Mutlu pazarlar.
Ben hic kilo almamisim. Hala 63 üm
Gündüz de uyumama ragmen yine uykusuzluktan ayakta uyuyor gibiyim benim gibi uykucu hamileler kimler?
Bende ama gün icinde uyuyamiyorum vebgunaydinlarr..
cinsiyet ogrenen arkadadlar varmiss. hsyrli olsunn. darisi bizeer ins..
canim bende aksam 9 da bayiliyorum uyuyorum. sBhta erknden uyaniyorum. gunde azicik uyuyorumm mutlakaa. tv izlerkn fln uyumaya basliyrum hmn..
Çok tatlı görünüyorsun canım. Seninki erkek miydi göbeğin tam erkek göbeği çünkü:)) allah nazardan esirgesin maşallahEki Görüntüle 2004409
Normalde bu kadar alt dar üst dar giymem ana resimlerden anliyorumki renkli eteği uzun sure giymemeliyim .4 kg aldim 64 kg gebelik haftam 13 yarin itibariyle .
Erkek canim.Çok tatlı görünüyorsun canım. Seninki erkek miydi göbeğin tam erkek göbeği çünkü:)) allah nazardan esirgesin maşallah
oğlumda hep ekşi yedim sonuçta oğlan oldu. Bunda canım hiç birşey istemiyor.@sev
Simdilik erkek dedi canım. Netlesince yazarim yine. Benim kese konumuna gore kız cıkıyodu hatırlarsın belki. Kızlarımda eksi cok isterdim bunda istemedim hic. Goguslerim cok fazla hassaslasti.
Ama belirtiler kisiye ozeldir bence
Annene bol şifa diliyorum...Yok cnm bundan 7 yıl önce rahim kanseri oluyor rahim ve yumurtalık alınmış. Biziö düğünümüze 1 hafta kala fenalaştı hastaneye gittik bağırsak kenarı idrar torbasının üstünde ve karın boşluğunda 4 tane kitle oluşmuş pede girmişti. Aralıkta tekrar ameliyat oldu ameliyattan 1 ay sonra kemoterapiye başladındı geçen ay bitti 24 Mayıs'ta tekrar pede girdi ve sonuç temiz çıktı kemoterapide son buldu rutin kontrolleri gidilecek artık. Bu cigerden dolayı çarşamba yattık nefes alamayınca kalbi yormuş perşembe kriz geçiriyor anjioya girdi bayağı maf etti kemoterapi yani doktorlar olur ağır tedavi gördü demiş
bir de ben 3 ay bitince söyledim etrafıma, Yen'i görenler koca bir göbekle görünce şok oluyor. Yarın umarım spora başlayacağım , ben de kilo konusunda dikkatli gitmek istiyorum. Dün 34-36 beden hamile mayoları aldım, Eylül'e kadar içlerine sığmam Laz'ım .....Çok iyi ya benimde senin gibi valla utaniyorum içeri çekmeye calisiyorum ne mümkün elbiseler de çok belli oluyor . kilo isi canimi sikiyor kesinlikle dikkat etmem gerek 4 kg ne ya şimdiden 65 yarinda bir resim ben ekliyeyim
15. Haftadayım hala akşam 9 da bayılıyorum . İlk hamileliğim böyle değildi ...gunaydinlarr..
cinsiyet ogrenen arkadadlar varmiss. hsyrli olsunn. darisi bizeer ins..
canim bende aksam 9 da bayiliyorum uyuyorum. sBhta erknden uyaniyorum. gunde azicik uyuyorumm mutlakaa. tv izlerkn fln uyumaya basliyrum hmn..
Öyle denir mi hiç? O kocaya kafa atarım... Ben dün ilk kez göbek gösteren bir elbise giydim ve eşim de şok oldu. Bu göbek ne böyle diyor. Farkındaysan hamileyim dedim ....kizlar bende 1 bucuk kilo faln almisim. ama eşim dun ''cok kilolu gorunuyorsun. kardidan gelirkn taniyamadim''dedi cok uzuldumm. sabh kaltim basgul e citim cok da almamisim yanii. kilo almktan cok korkuyorum. bebek icin 12 kilo verdim. kizima sut olsun diye yiyip yiyip aldigim kilolari verememistim halâ. o yuzden bu sefer ölculü gitmeliyimm.
Bende ama gün icinde uyuyamiyorum veb
Bu arada Günay din birşeyler atistirip (kusmamak için) utu yapmam lazim ama dunku alisverisimi eklemeden edemicemEki Görüntüle 2004406
Ay alışverişe bile başlamışsınız , güzel günlerde giysin Deniz...Eki Görüntüle 2004409
Normalde bu kadar alt dar üst dar giymem ana resimlerden anliyorumki renkli eteği uzun sure giymemeliyim .4 kg aldim 64 kg gebelik haftam 13 yarin itibariyle .
ilk hamileliğin mi? İlk hamilelikte daha geç çıkıyor göbek . Ben de kilo almadım hatta verdim ama göbek aldı başını gitti...Eki Görüntüle 2004412 Kızlar günaydın sizin gobekler çok.güzel maşallah harikasınız bayıldımbende 63 kiloda takılı kaldım ama benim göbeğim böyle neden çıkmıyor anlayamıyorum
ilkmi canim? Birde 63 gibi durmuyorsun bende 64 um daha etliyim sanirim bu arada benim 3.gebeliğin inşallah 2.çocuğu m olacak esnemeye müsait cikmamasini tercih ederdimEki Görüntüle 2004412 Kızlar günaydın sizin gobekler çok.güzel maşallah harikasınız bayıldımbende 63 kiloda takılı kaldım ama benim göbeğim böyle neden çıkmıyor anlayamıyorum
Cok tatli gorunuyolar gule gule kullanin :)Bende ama gün icinde uyuyamiyorum veb
Bu arada Günay din birşeyler atistirip (kusmamak için) utu yapmam lazim ama dunku alisverisimi eklemeden edemicemEki Görüntüle 2004406
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?