Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi şube, hangi doktor?Kizlar bugun acibademe gittim doktor o kadar güzel baktiki anlatamam 25 dk bebegin her yerine damarlarina parmaklarına her yerine bakti çok memnun kaldim bi sure iki dr gidicem sanirim neyse bu arada cinsiyet öğrendik erkek
Maslak cem batukan . ilaçların hepsini değiştirdi kan sulandirixi igneyide Burak dedi ama cesaretim yok diğer devam ettiğim doktora da devam edicem bi sure cem beye de gidicem ama acibademde doğum yapamam sanki doğum kaç para acaba biliyor musunhangi şube, hangi doktor?
11+5 ama bebek 12+6 canim 6.5 cm sanirim haftami degistirecekler ay sonundaCuteMom canım hayırlısı olsun tam kaç haftalıksın
aa. bu cokbguzel ve onmli bir bilgi cnmm. ilk dafa duyuyrumm.. cok sagolBen uygulama olarak pregnancy+ kullaniyorum ingilizce ama. Degisik guzel bilgiler geliyor. Mesela gecen okudum sogan sarimsak gibi seylerin tadi amniyo sivisina da geciyormus. Hatta son trimesterde bebek gunde 1 litre amniyo sivisindan yutarmis emmeyi de ogrenirmis bu sekilde ve degisik tatlari da ogrenirmis. Sonrasinda Her seyden yiyen bebek icin bizim de her seyden tuketebilmemiz onemli olabilir bu yuzden.
hayrli olsun canimm.Kizlar bugun acibademe gittim doktor o kadar güzel baktiki anlatamam 25 dk bebegin her yerine damarlarina parmaklarına her yerine bakti çok memnun kaldim bi sure iki dr gidicem sanirim neyse bu arada cinsiyet öğrendik erkek
Simdilik erkek dedi canım. Netlesince yazarim yine. Benim kese konumuna gore kız cıkıyodu hatırlarsın belki. Kızlarımda eksi cok isterdim bunda istemedim hic. Goguslerim cok fazla hassaslasti.Bana da bir an once kan hapi verse iyi olur.
Cinsiyeti neymis peki
Evet canım eve biri gelmese diye dua ediyorumnasıl alıp gidiyor ev di mi
ben de bu hafta kendime geldim. hiç geçmiycek sanıyodum. çok şükür başladım yemek falan yapabilmeye.
müsli, yulaf ezmesi falan ye, bi öğünü öyle kurtarırsın en azından. hem besleyici hem de pek bulantı yapmıyor sütünü az koyarsan. kavun karpuz da baya kurtardı beni.
Hayırlı olsun canım bebegin. Benimde onde gidiyomus degisicek galiba dogum tarihi.11+5 ama bebek 12+6 canim 6.5 cm sanirim haftami degistirecekler ay sonunda
Ay su içemiyorum tiksindim resmenİnşallah faydasını görürsün canım limonlu su içebiliyorsan iç limonda enfeksiyonu önlüyor ağızdaki
Çok güzel ama Şen'de benim gibi yangın Ayşesin sanırım bende hep çıplak ayakBu da benim göbek.... baya baya hamile kıyafetlerine geçtim ben artık.
Kadınlar kulübünün AppStore uygulaması var mı
valla bilmiyorum tam fiyatı ama özel sağlık sigortan yoksa bulaşma derim. eminim saçma bir fiyattır. benim acıbadem sigortam var, doğumu tamamen karşılıyor ama bazı çekincelerim var. Bebegin hiç bir şeyini karşılamıyor. olur da bebeği yenidoğan yoğun bakıma falan alsalar bi kaç gün, kredi çekmek zorunda kalırız valla :) bir de doğum için olan laboratuvar görüntüleme hizmetlerinin yüzde 20 sini ben ödüyormuşum. diğer hastanelerde doğum fiyatına gelmesin bu görüntüleme diye bi tırstım. bilemedim 20. haftadan sonra düşünücem bu hastane işini sanırım.Maslak cem batukan . ilaçların hepsini değiştirdi kan sulandirixi igneyide Burak dedi ama cesaretim yok diğer devam ettiğim doktora da devam edicem bi sure cem beye de gidicem ama acibademde doğum yapamam sanki doğum kaç para acaba biliyor musun
Bu arada cem bey perintalog
oy maşşallah 3 oğlanBenim 4.hamileligim ve 3 oglum var kiz bebek icin ölüyorum yabi oncelikle saglikli hayirli olmasi dilegimdir ama yone kiz olmassa diyede cok korkuyorum
bim de satılan zencefilli şekeri tavsiye etti burada bir arkadaş. dene istersenEvet canım eve biri gelmese diye dua ediyorum
Hepsini denedim ama olmuyor tüm gün sürer mi bulantı
11+5 ama bebek 12+6 canim 6.5 cm sanirim haftami degistirecekler ay sonunda
Ay su içemiyorum tiksindim resmen
yinede dikkat edin tansiyon dusukse limonlu su sarsa bilirAma çok yararlı cnm limonlu su günde 1 bardak en azından
yinede dikkat edin tansiyon dusukse limonlu su sarsa bilir