2017 Aralık Anneleri

Canım limonu 2-3 damla sıkacaksn fazla değil benimde tansiyonum hem 9-5 doktorum içebilirsin dedi hem kanseri hemde enfeksiyonu önlüyor kayınvalidem kanser hastasıydı diyetisyen söyledi
bir iki damlaysa haklisinn cnam ben hamileligmn basinda grip olmjstum olac da kullanamiyordum mecburen sikip icmistim limonu beni mahvetmisti ondan dedim ... Allah sifa versin canm... bende onkoloji saglik calisamym yardimci olabilcgm bsynl olursa beklerim

14 haftalığız cinsiyeti mi göstermedi bağdaş kurmuş tahmini olan

Eklentiler

• IMG-20170603-WA0000.jpeg
    IMG-20170603-WA0000.jpeg
    33,9 KB · Görüntüleme: 76
bir iki damlaysa haklisinn cnam ben hamileligmn basinda grip olmjstum olac da kullanamiyordum mecburen sikip icmistim limonu beni mahvetmisti ondan dedim ... Allah sifa versin canm... bende onkoloji saglik calisamym yardimci olabilcgm bsynl olursa beklerim

Allah razı olsun canıö çok şükür kemoterapi tedavisi bitti ama kemoterapi akciğerinde sertleşme yaptı nefeste almakta zorlanıyor gögüs hastanesinde yatıyor şimdi

Allah razı olsun canıö çok şükür kemoterapi tedavisi bitti ama kemoterapi akciğerinde sertleşme yaptı nefeste almakta zorlanıyor gögüs hastanesinde yatıyor şimdi
ay kiyamam canim Allah sifa versin ya.. kemoterapi mi yapti radyo terapimi xanim ya kemo da pek gorulmez oyle bsy ama zor ya Allah iyiligini versin tez zamanda insallah

Bu akşam iftar sonrası bende gündüzden başlayan aşırı miğde ağrısı ve gaz sıkışması nedeniyle doktora gittim
Hemen bebeği görmek istedik çünkü sancıda oluyordu paniklemiştim

Çok şükür bebekte bir sıkıntı yok
Miğde ve kramplar gaz sıkışması gaviscon ve miğde koruyucu içebilirmişim

Ve sağolsun acildeki kadın doğum doktoru çok ilgiliydi aslında cuma günü 2li testimiz ve kontrolümüz
Yinede rutin kontrol yaptı ve kimse olmadığı için keyiflendirmeyede cinsiyeti görmek için baya uğraştı
En sonunda yok ya nasıl baksamda galiba bu pipi erkek bu dediHoppa

Yinede kesin değil tabi bir dahaki kontrolleri bekleyeceğim

CuteMom CuteMom ve melekiz2 melekiz2 siiznde gözünüz aydın sizde bebişleri görmüşsünüz ve erkekmiş maşallah :KK19:

Kizlar bugun acibademe gittim doktor o kadar güzel baktiki anlatamam 25 dk bebegin her yerine damarlarina parmaklarına her yerine bakti çok memnun kaldim bi sure iki dr gidicem sanirim neyse bu arada cinsiyet öğrendik erkek
Hayırlı olsun canım inşallah böyle devam eder. Ultrason görüntünü buraya yükleyebilir misin bende kendiminkiyle karşılaştırıp bişey cikarabilirim belki ;)

Kizlar bugun acibademe gittim doktor o kadar güzel baktiki anlatamam 25 dk bebegin her yerine damarlarina parmaklarına her yerine bakti çok memnun kaldim bi sure iki dr gidicem sanirim neyse bu arada cinsiyet öğrendik erkek
Normal rutin kontrolleri gitmiştin cnm? 25dk ne güzel yaa biz 5dk dolmadan çıkıyoruz her gitigimizde:/

Kadınlar kulübünün AppStore uygulaması var mı
Android te var canım ios'te yok

ay kiyamam canim Allah sifa versin ya.. kemoterapi mi yapti radyo terapimi xanim ya kemo da pek gorulmez oyle bsy ama zor ya Allah iyiligini versin tez zamanda insallah

Kemoterapi cnm en ağırını aldı. 5 kür aldı ama toplam 30 kere aldı 5 er gün yatarak

Maslak cem batukan . ilaçların hepsini değiştirdi kan sulandirixi igneyide Burak dedi ama cesaretim yok diğer devam ettiğim doktora da devam edicem bi sure cem beye de gidicem ama acibademde doğum yapamam sanki doğum kaç para acaba biliyor musun
Bu arada cem bey perintalog
Cem beyi biliyorum. Acıbadem den fiyat alacağım . Alınca bilgilendiririm. Benim dr memorial'da ve ben de çok memnunum. Zaten ilk doğumumda da aynı dr'a gittim. Doğum dr ü çok önemli ya. Şimdi diyorum ki Silivri'ye gitse, üşenmem kontroller için Silivri'ye giderim. Kurduğun güven bağı çok çok önemli oluyor .

Limon beni de rahatsız ediyor

anladim canim peki haftaliga nezaman gecilecek kis 5 kur den sonra haftalik baslar yada ameliyat yahu radyoterapi denir meme ca mi tanisi

Yok cnm bundan 7 yıl önce rahim kanseri oluyor rahim ve yumurtalık alınmış. Biziö düğünümüze 1 hafta kala fenalaştı hastaneye gittik bağırsak kenarı idrar torbasının üstünde ve karın boşluğunda 4 tane kitle oluşmuş pede girmişti. Aralıkta tekrar ameliyat oldu ameliyattan 1 ay sonra kemoterapiye başladındı geçen ay bitti 24 Mayıs'ta tekrar pede girdi ve sonuç temiz çıktı kemoterapide son buldu rutin kontrolleri gidilecek artık. Bu cigerden dolayı çarşamba yattık nefes alamayınca kalbi yormuş perşembe kriz geçiriyor anjioya girdi bayağı maf etti kemoterapi yani doktorlar olur ağır tedavi gördü demiş

Bu akşam iftar sonrası bende gündüzden başlayan aşırı miğde ağrısı ve gaz sıkışması nedeniyle doktora gittim
Hemen bebeği görmek istedik çünkü sancıda oluyordu paniklemiştim

Çok şükür bebekte bir sıkıntı yok
Miğde ve kramplar gaz sıkışması gaviscon ve miğde koruyucu içebilirmişim

Ve sağolsun acildeki kadın doğum doktoru çok ilgiliydi aslında cuma günü 2li testimiz ve kontrolümüz
Yinede rutin kontrol yaptı ve kimse olmadığı için keyiflendirmeyede cinsiyeti görmek için baya uğraştı
En sonunda yok ya nasıl baksamda galiba bu pipi erkek bu dediHoppa

Yinede kesin değil tabi bir dahaki kontrolleri bekleyeceğim

CuteMom CuteMom ve melekiz2 melekiz2 siiznde gözünüz aydın sizde bebişleri görmüşsünüz ve erkekmiş maşallah :KK19:
Sagol cnm seninde gözün aydın. Bidahaki ay netlesir insallah.

Back