- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
ayy allah razi olsun ya cevap verdgn icin cok sagol bi kac yere yazdm kimse yazmadi dogru düzgün.miyom falan yoktu en son bende ama dedgn gibi karin buyudugu icinde insallah yaa vallah 11 de yataga girip anca 3 te uyuyrm done done korkuyrmda bisey olcak diye.insallah dedgn gibidir ptesi gidicem yine zaten tedbir amacli dusuk onleyici ilaclarda iciyrm onlarda bitti sayilir.sagol tekrar allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahCanım aynı haftalarda benimde başladı hatta gecenlerde burda yazmıştım hiç uyku uyuyamıyorum artık ama doktora sordum normal dedi hem karnımız büyüyor hem de benim miyomlarım var onlar agrı yapıyor
Amin canım korkma karnımız büyüyor tatlımayy allah razi olsun ya cevap verdgn icin cok sagol bi kac yere yazdm kimse yazmadi dogru düzgün.miyom falan yoktu en son bende ama dedgn gibi karin buyudugu icinde insallah yaa vallah 11 de yataga girip anca 3 te uyuyrm done done korkuyrmda bisey olcak diye.insallah dedgn gibidir ptesi gidicem yine zaten tedbir amacli dusuk onleyici ilaclarda iciyrm onlarda bitti sayilir.sagol tekrar allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
A.s maalesef bende geçeleri uyumuyanlardanım karın ağrısı,vajina ağrısı her ikiside oluyo.sağa sola dönüyorum sürekli.dönmemin sebebide yattığım yerde ağrı olması iyi olur inşallah bende merak ediyorum.Doktora gidersen benide bilgilendirmisin.Benim randövüme çok var.selam hanimlar bende hamileyim 11+0 olduk bugun.tahmini dogum aralik gozukuyo insallah.sizlere bisey sorcam hemen hemen ayni haftalarca olan arkadaslar ozellikle.bu son bir iki haftadr ozellikle geceleri saga yada sola yatinca vajina kemiklerimi kasiklar mi karnim mi anlayamiyrom ama bi agri oluyo sola yatsam sol taraf batiyo saga yatsam ayni.bi duz yatabiliyrm oda belim agirana kadr.bütün gece parça parça uyuyrm hep.dr randevum nornalde ayin 12 sndeydi ama ben korkudan onumuzdeki ptesiye aldim randevuyu.kimisi rahim buyumesi oluuyms ondan yaoar diyo ama icim rahat degil.daha oncede dusuklerm ve kalp durmasi var allah bi daha yasatmasin.sizinde hic bole agrilarniz oldu mu o haftalarda dr a gidicem ama resmen stresten ölücem artk
tabiki yazarim.benmde cok vardi iste 12 snde ama ben erkene aldim dayanamam ozamana kadr kocayida yedim kendimide :))) ptesi muhakkak yazarim insallah herkesin dedgi gibi normal agrilardr.A.s maalesef bende geçeleri uyumuyanlardanım karın ağrısı,vajina ağrısı her ikiside oluyo.sağa sola dönüyorum sürekli.dönmemin sebebide yattığım yerde ağrı olması iyi olur inşallah bende merak ediyorum.Doktora gidersen benide bilgilendirmisin.Benim randövüme çok var.
Bende hamile kaldigimdan beri 100 mg sabah ve aksam olmak uzere 2 kere içiyorum daha once gebelik kayıpları yasadigim icin onlem amaclı baslattı doktorum bu kontrole gittigimde 9+0 günlüktüm artik birakabilirmiyim dedim benimde rahimde miyom olusmus gebelikte gecen kontrolde yoktu domtor 1 kutu daha kullanalım dedi miyom bel ve kasık ağrısı yapabilir kanama lekelenmen olabilir bunlar olursa dozu arttir 200 mg sabah aksam seklinfe ic dedi gercektende kasık agrım ve lekelenmem oldu dozu arttırdım 4 gunde kesti cok sükür.bak şu soldaki tümsek gibi olan yermis kesenin yanındaki ama buyuklugu ne kadar ölçmediBişey sormak istiyorum doktorum bana gebelik kesesini görmesinden itibaren progestan isimli ilacı verdi ve coraspin kullanmamı söyledi. Mevcutta 5,5 cm çikolata kistim ve 1,5 cm myomum var. Bu sebeple olabilir mi? Yada benim gibi bu ilaçları kullananlar varsa ne sebeple kullanıyorlar acaba?
Bana da bir an once kan hapi verse iyi olur.Esimde bebegi gormek isteyince biz bugun dr a gittik hersey yolunda vitaminlere kan hapına basladik artik
Bide dr %70 lik bi oranla cinsiyet tahmini yapti. Kesinlesmedi gözuyle bakiyorum. Bidahaki ayı beklicem artık.
Canım şimdi fark ettim, sen 10+.. haftaliksin? İkili test 12ci haftadan itibaren yapılıyor diye biliyorum?
Bende ağrı pek olmadı. Ama olan arkadaşlar vardı Geçmiş olsun....Kizlar benim de bugün kasiklarimda agri oluyor bir agriyor bir geçiyor sızı şeklinde.
Tekrar mi idrar yolu iltihabi oldum acaba
Yemek yemediğim için bana 8. Haftada vitamine 11. Haftada demir ve magnezyum / kalsiyuma başlattıBana da bir an once kan hapi verse iyi olur.
Cinsiyeti neymis peki
Gözün aydın...Esimde bebegi gormek isteyince biz bugun dr a gittik hersey yolunda vitaminlere kan hapına basladik artik
Bide dr %70 lik bi oranla cinsiyet tahmini yapti. Kesinlesmedi gözuyle bakiyorum. Bidahaki ayı beklicem artık.
ben o kadar soylememe ragmen bana vitamin vermedi doktor. B12de sinirda ustelik. Sanirim 3. Ayimda verecek.Yemek yemediğim için bana 8. Haftada vitamine 11. Haftada demir ve magnezyum / kalsiyuma başlattı
sagol canim ilk kez bugun oldu biraz da insallah onemli bir sorun yoktur.Bende ağrı pek olmadı. Ama olan arkadaşlar vardı Geçmiş olsun....
Bugün 1 tane yedim ...ben o kadar soylememe ragmen bana vitamin vermedi doktor. B12de sinirda ustelik. Sanirim 3. Ayimda verecek.
sagol canim ilk kez bugun oldu biraz da insallah onemli bir sorun yoktur.
Bu arada kizlar siz hurma yiyor musunuz? Esim bana vermiyor yacocukta düşüge sebep olabilir diye duymus.
Dogum zamani kadinlar yiyor simdi zararli olabilir diyor
Cok da canim cekiyor hurmayi bu ara
Hayırlı saglikli gelsin oglun insallah canim.Kizlar bugun acibademe gittim doktor o kadar güzel baktiki anlatamam 25 dk bebegin her yerine damarlarina parmaklarına her yerine bakti çok memnun kaldim bi sure iki dr gidicem sanirim neyse bu arada cinsiyet öğrendik erkek
ayy pek tatlı çıkmışBu da benim göbek.... baya baya hamile kıyafetlerine geçtim ben artık.
valla mı? benziyo mu hamileye? bana daha çok kütük gibi geliyor belim göbeğim :)Süper bayıldım ben de yapacağım.Tam hamiş göbeği.
nasıl alıp gidiyor ev di miHızınıza yetişemiyorum
İnsanlıktan çıkmış haldeyim ne kendime ne eve bakabiliyorum bulantılardan hiç su içemiyorum
halsizlik kusma isteği sürekli
Çok şükür sağlıklıyız tabi ama çok bitkin hissediyorum zaman geçmek bilmiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?