2017 Aralık Anneleri

Canım aynı haftalarda benimde başladı hatta gecenlerde burda yazmıştım hiç uyku uyuyamıyorum artık ama doktora sordum normal dedi hem karnımız büyüyor hem de benim miyomlarım var onlar agrı yapıyor
ayy allah razi olsun ya cevap verdgn icin cok sagol bi kac yere yazdm kimse yazmadi dogru düzgün.miyom falan yoktu en son bende ama dedgn gibi karin buyudugu icinde insallah yaa vallah 11 de yataga girip anca 3 te uyuyrm done done korkuyrmda bisey olcak diye.insallah dedgn gibidir ptesi gidicem yine zaten tedbir amacli dusuk onleyici ilaclarda iciyrm onlarda bitti sayilir.sagol tekrar allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Amin canım korkma karnımız büyüyor tatlım

A.s maalesef bende geçeleri uyumuyanlardanım karın ağrısı,vajina ağrısı her ikiside oluyo.sağa sola dönüyorum sürekli.dönmemin sebebide yattığım yerde ağrı olması iyi olur inşallah bende merak ediyorum.Doktora gidersen benide bilgilendirmisin.Benim randövüme çok var.

tabiki yazarim.benmde cok vardi iste 12 snde ama ben erkene aldim dayanamam ozamana kadr kocayida yedim kendimide :))) ptesi muhakkak yazarim insallah herkesin dedgi gibi normal agrilardr.

Bende hamile kaldigimdan beri 100 mg sabah ve aksam olmak uzere 2 kere içiyorum daha once gebelik kayıpları yasadigim icin onlem amaclı baslattı doktorum bu kontrole gittigimde 9+0 günlüktüm artik birakabilirmiyim dedim benimde rahimde miyom olusmus gebelikte gecen kontrolde yoktu domtor 1 kutu daha kullanalım dedi miyom bel ve kasık ağrısı yapabilir kanama lekelenmen olabilir bunlar olursa dozu arttir 200 mg sabah aksam seklinfe ic dedi gercektende kasık agrım ve lekelenmem oldu dozu arttırdım 4 gunde kesti cok sükür.bak şu soldaki tümsek gibi olan yermis kesenin yanındaki ama buyuklugu ne kadar ölçmedi

Eklentiler

• 20170526_215116.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 71
Esimde bebegi gormek isteyince biz bugun dr a gittik hersey yolunda vitaminlere kan hapına basladik artik
Bide dr %70 lik bi oranla cinsiyet tahmini yapti. Kesinlesmedi gözuyle bakiyorum. Bidahaki ayı beklicem artık.

Esimde bebegi gormek isteyince biz bugun dr a gittik hersey yolunda vitaminlere kan hapına basladik artik
Bide dr %70 lik bi oranla cinsiyet tahmini yapti. Kesinlesmedi gözuyle bakiyorum. Bidahaki ayı beklicem artık.
Bana da bir an once kan hapi verse iyi olur.
Cinsiyeti neymis peki

Kizlar benim de bugün kasiklarimda agri oluyor bir agriyor bir geçiyor sızı şeklinde.
Tekrar mi idrar yolu iltihabi oldum acaba

Yemek yemediğim için bana 8. Haftada vitamine 11. Haftada demir ve magnezyum / kalsiyuma başlattı
ben o kadar soylememe ragmen bana vitamin vermedi doktor. B12de sinirda ustelik. Sanirim 3. Ayimda verecek.
Bende ağrı pek olmadı. Ama olan arkadaşlar vardı Geçmiş olsun....
sagol canim ilk kez bugun oldu biraz da insallah onemli bir sorun yoktur.

Bu arada kizlar siz hurma yiyor musunuz? Esim bana vermiyor ya cocukta düşüge sebep olabilir diye duymus.
Dogum zamani kadinlar yiyor simdi zararli olabilir diyor
Cok da canim cekiyor hurmayi bu ara

Bugün 1 tane yedim ...

Kizlar bugun acibademe gittim doktor o kadar güzel baktiki anlatamam 25 dk bebegin her yerine damarlarina parmaklarına her yerine bakti çok memnun kaldim bi sure iki dr gidicem sanirim neyse bu arada cinsiyet öğrendik erkek

Kizlar bugun acibademe gittim doktor o kadar güzel baktiki anlatamam 25 dk bebegin her yerine damarlarina parmaklarına her yerine bakti çok memnun kaldim bi sure iki dr gidicem sanirim neyse bu arada cinsiyet öğrendik erkek
Hayırlı saglikli gelsin oglun insallah canim.

Bu da benim göbek.... baya baya hamile kıyafetlerine geçtim ben artık.
ayy pek tatlı çıkmış
benim kilomu sormuşsun; 52,5 idim 4 haftalıkken, 13 haftalık fotodan önce tartıldığımda 54,2 dim. 3 ayın sonunda 1.8 kg aldım yani. almam sanıyodum ilk 3 ay.
hedefim 60 ile bitirmek nasıl olacaksa artık

Hızınıza yetişemiyorum

İnsanlıktan çıkmış haldeyim ne kendime ne eve bakabiliyorum bulantılardan hiç su içemiyorum
halsizlik kusma isteği sürekli
Çok şükür sağlıklıyız tabi ama çok bitkin hissediyorum zaman geçmek bilmiyor sanki

nasıl alıp gidiyor ev di mi
ben de bu hafta kendime geldim. hiç geçmiycek sanıyodum. çok şükür başladım yemek falan yapabilmeye.
müsli, yulaf ezmesi falan ye, bi öğünü öyle kurtarırsın en azından. hem besleyici hem de pek bulantı yapmıyor sütünü az koyarsan. kavun karpuz da baya kurtardı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…