2017 Aralık Anneleri

Merhaba aralık anneleri bende uzun bir aradan sonra aralık annesi olucam inşaallah doktorların tedaviyle olması bile zor dedikleri bir durumda hamile olduğumu öğrendim hem şaşkın hemde mutluyum oyuzden bebek isteyen arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin..Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Takdiri ilahi cnm ol dedikten sonra doktorlar halt etmiş. Sağ salim kucağına alırsın inşallah

Son düzenleme:
Benim 4.hamileligim ve 3 oglum var kiz bebek icin ölüyorum yabi oncelikle saglikli hayirli olmasi dilegimdir ama yone kiz olmassa diyede cok korkuyorum

Hoşgeldin canım Rabbim gonlundekini hayırlısi ile nasip etsin insAllah. Paylaşmak istediğin bilgileri paylasirsan listeyi duzenlerim

eyyay yok yok canım değişir falan onu demek istemedim
Neden benimki alttan bakılmış demişsin ya Doktorun görmesine netliğine bağlı yani
Alttan görerekte kesinleştirirler ilerki haftalarda anlatmaya çalıştığım oydu
Bu haftalar hep acabamıyla geçer zaten

Bnmki kesin yani
Ayy Nasıl panik oldum birden anlatamam

hayirli olsun aramiza hosgeldin :)

selam hanimlar bende hamileyim 11+0 olduk bugun.tahmini dogum aralik gozukuyo insallah.sizlere bisey sorcam hemen hemen ayni haftalarca olan arkadaslar ozellikle.bu son bir iki haftadr ozellikle geceleri saga yada sola yatinca vajina kemiklerimi kasiklar mi karnim mi anlayamiyrom ama bi agri oluyo sola yatsam sol taraf batiyo saga yatsam ayni.bi duz yatabiliyrm oda belim agirana kadr.bütün gece parça parça uyuyrm hep.dr randevum nornalde ayin 12 sndeydi ama ben korkudan onumuzdeki ptesiye aldim randevuyu.kimisi rahim buyumesi oluuyms ondan yaoar diyo ama icim rahat degil.daha oncede dusuklerm ve kalp durmasi var allah bi daha yasatmasin.sizinde hic bole agrilarniz oldu mu o haftalarda dr a gidicem ama resmen stresten ölücem artk

Aynı seyi bana da söylemişti avusturyada ki doktorlar dönüş yapmadan önce bana psikoloğa git eşinle joga yapın dediler dalga gecer gibi bu rahimle ve bu miyomlarla senin kesinlikle cocugun olmaz dedi oradaki doktorlar cok şükür rabbime ol dedi oldu rabbim istedikten sonra kim ne derse desin. eşim diyor ki inşaallah cocugumuz olursa götürüp onların gözüne sokmak lazım

Canım aynı haftalarda benimde başladı hatta gecenlerde burda yazmıştım hiç uyku uyuyamıyorum artık ama doktora sordum normal dedi hem karnımız büyüyor hem de benim miyomlarım var onlar agrı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…