- 25 Şubat 2010
- 225
- 189
- 303
Bende daha gpstermeye gidemedim ama heekes boyle bi hafta falan degince acaba baska seydemi var diye dusunmeye basladim
Çok tatlıBu da benim göbek.... baya baya hamile kıyafetlerine geçtim ben artık.
Sağol canım birkaçını ben de ekleyim
Sağol canım birkaçını ben de ekleyim
Kötü olsa söylerdi, benim dr da söylemedi . Ki çok titiz bir kadındır. İhmal ettiğini düşünmedim hiç. yalnızca her şey yolunda dedi. Her türlü tıbbi ayrıntıyı paylaşmak istemeyebilirler . Ama dr unun ihmslkar olduğuna dair başka bir şüphen varsa tabi başka dr un da fikrini al.
Eki Görüntüle 2004063
Insallah cnm ınsallah sılemstrde ben duymamamdr kagt dpldrdu sekreter hc bakmadım heyecandan kan vergm yere verdm onuda. Bebekle ılgıılıde consoyete erken dedı gornmuyo dımı Fotoda
Masallah senn kullanmadgn yok herhalde
Özel hastanelerin çoğu testlerin büyük bir kısmını dışarıdaki laboratuvarlara gönderiyorlar..o sebeple uzun süre oluyor. Üniversitenin kendi laboratuvarları olduğu için sonuçların kısa sürede çıkması doğal diye düşünüyorum.Bende daha gpstermeye gidemedim ama heekes boyle bi hafta falan degince acaba baska seydemi var diye dusunmeye basladim
Maşallah uygulama bırakmamışsınız
Soğuk değil ılık içmen lazım soğuk süt gaz yapar ben biraz kaynar su damlatıyorum içine de bi çimdik şeker ya da bal koyunca bişey olmazSoğuk içiyorum canım ama yok resmen gaz bombası oluyorum.
Laktozsuz sütte gaz yapmayı önlüyor.Soğuk değil ılık içmen lazım soğuk süt gaz yapar ben biraz kaynar su damlatıyorum içine de bi çimdik şeker ya da bal koyunca bişey olmaz
erkek sanmıştım ben:)Bana kız dedi canım
Aaa bnmki de erkek olmayabilir mi yani cnmeyyay canım genellikle alttan 16 haftada net olarak alt takımları geliştiği ve görüldüğü zaman bakıyorlar ilkten kız diyip sonda erkek demeleri bu oluşan nubun eğilip düzelmesi yada kalkması drumundan
İlk kızımda bizde tam tersi olmuştu rutin doktor erkek demişti peritanalog kız demişti
Bnde:)Erkek sandım
evet cnm biz basıyoruz alçı gibi Bişi sanırımbnde cok begendim cnmm. cok guzel. kndimuiz mi basiyoruz fimi mjniklerin ellerini ayaklarini ayaklarini kaliba.
valla cok sevinirim canimm...
değişebilir mi bu fotodan cnmHem eline hem göbeğine sağlıkBirazdan ben de koyacağım foto. Kaç kilo aldın ? Ya da aldın mı?
Evet değişebiliyor... Benim dr yanılma payı var diye söylemedi bile.
Dr lar mutlaka alttan da bakıyorlar . Bizimki de baktı ama birşey demedi.
bildiğin yaz gelmiş bugün ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?