2017 Aralık Anneleri

Cnm bunun nette kendin yap tarifi var, bulursam paylasirim

Nedense birden fazla kulaniyorum ben cnm
Benim gibi 9 tane gebelik uygulaması olan varmı

Cnm resim çok büyük telefondan kucultemedimde, anlayamadım

Nedense birden fazla kulaniyorum ben cnm
Benim gibi 9 tane gebelik uygulaması olan varmı

Cnm resim çok büyük telefondan kucultemedimde, anlayamadım
Kirptim şimdi
Becerebildim sonunda çok şükür

Eklentiler

• 2017-06-03 10.53.20.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 45
10+5 olduk bugün. Geçen ayın 15 inde doktordan randevu alıp gitmiş ve kalp atışlarını duymuştuk. Bu günlerde 2'li test için randevu planlaması yapmam gerekiyordu. Sekreter bayan doktor bey kendi sağlık sorunları sebebiyle yurt dışına yerleşti deyince hem doktor için hem kendim için baya üzüldüm. Annemi de doğurtan güvendiğimiz bir doktordu. Yeni doktor yeni hastahane yeni doğum planlaması içerisine girdim. Baya çetrefilli bir karar oldu benim için. Adana'da gitmeyi düşündüğüm birkaç hastahane vardı. Acıbadem Hastahanesi iyi ama 6500 civarı bir maliyet çıkardılar, ona gücümüz yetmezdi. Başkent hastahanesinde doğum ücreti sezeryan için 990 tl normal için 1430tl ama bir arkadaşımın arkadaşı doğum yapmış bebek ve kendisi enfekte olmuş 10 gün hastahanede yatmışlar. Falan filan derken Medline Hastahanesinde doğum yapmaya karar verdik. Doğum ücreti 2500 tl . Sezeryan ve normal doğum ücreti aynı. Doktorun da iyi olduğu söyleniyor. 15 Haziranda randevumuz var bakalım doktor nasıl, hastahane ortamı nasıl, minnak bebeğimiz nasıl...

Hakkında hayırlısı olsun canım, bazen yaşanan durumlar başka güzel kapılar açar belkide
İnşallah içine sinen bir hastane ve doktor olur

Benzerini çünkü bende yaşadım
Benim kendi isteğimle oldu aslında
Kızımda gittiğim ve doğum yaptığım üzerine bu gebelik için tedavi gördüğüm doktorumu hem hastane hem kendi yoğunluğu sbebiyle değiştirdim
Kendime daha yakın yeni bir hastaneye başladım
Yeni bebek yeni başlangıç dedik bakalım

İnşallah hayırlısı olur

İnsAllah iyi doktor denk gelirsiniz canım, doktor onemli

Günaydın kızlar doktordan geliyorum kocaman olmuş bebişim çok şükür iyiymiş herşeyi ikili test için kan verdim toxoplasma içinde verdim ben istedim direk yapılmasını ense kalınlığı 1.1 burun kemigide var dedi çok.sukur. cinsiyetini görmek.için bayaaaaa bir uğraştı alttan baktı bebisime ben bisey göremiyorum erkek olsa baya görünürdü %80 kız dedi dumduzdu yavrumun bacak arası pipi namına hiçbirşey görünmüyordu ilk.olarak sağlıklı olmasına çok sevindim çok.şükür Kipirdiyordu dönüyordu böyle bir cinsiyet tahmini yapmasına da sevindim en azından biraz da olsa merakım dindi ne olsa kabulumdu zaten hic farketmezdi bizim.için yine de kesin gözüyle bakmıyorum ama bende göremedim yani pipi

Ay ne kadar güzel massallah cnm inşallah sonuçlarında güzel cikar ki iyi çıkacağına inanıyorum

Gözünaydın canım..İnşallah kan değerlerinde de herşey güzel çıkar..Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

J jeway cnm cok çeşitleri var bunların çerçevesiz olanlar gümüş ya da altın rengi olanlar bnce cok güzel doğunca el ve ayak kalıbını çıkarmak cok sevdim ben
bnde cok begendim cnmm. cok guzel. kndimuiz mi basiyoruz fimi mjniklerin ellerini ayaklarini ayaklarini kaliba.

valla cok sevinirim canimm...

Hadi gözün aydın eminim sonuçlarda iyi çıkacak

melikeecgl hayırlı olsun canım bebebin. Cok sevindim hersey yolundaymis.

Kızlar ben p.tesi dr a gitcem ama çikolata yemek istemiyorum onun dısında ne yesem bebek hareketlernir?

Benden size dev hizmet üşenmedim kolaj yaptım bi de :) 4. Haftam ve 13 haftam arasında ki fark Happybug Eki Görüntüle 2003979
Hem eline hem göbeğine sağlık Birazdan ben de koyacağım foto. Kaç kilo aldın ? Ya da aldın mı?
Bişey dicem 13 haftada kız diipde sonradAn erkek olma olanagı yüksekmidir ki

Evet değişebiliyor... Benim dr yanılma payı var diye söylemedi bile.
Dr lar mutlaka alttan da bakıyorlar . Bizimki de baktı ama birşey demedi.
Günaydın canım. Istanbul da hava bugünde cok gzl.
bildiğin yaz gelmiş bugün ...

Salı gunu sorayım bende. Bebeği görünce her şeyi unutuyorum yazayım da unutmayayim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…