2017 Aralık Anneleri

Benim tiksintim olmuyor canım ama ne yesem 10 dk sonra lavaboya koşuyorum bünyem halsiz düşüyor bu seferde

Bizimkine de alttan baktı canım

Evet ya keşke almış olsaydım ama p korku çok başka sadece kalp atışını duymak yetti bana .hala ara ara devam ediyor doktor bebekle alakali değil dedi insallah sağlıkla kucağımaza alırız
İnşallah gecer cnn kısa zmnda

Hayırlı olsun gözün aydın canım darısı bize

eyyay canım genellikle alttan 16 haftada net olarak alt takımları geliştiği ve görüldüğü zaman bakıyorlar ilkten kız diyip sonda erkek demeleri bu oluşan nubun eğilip düzelmesi yada kalkması drumundan

İlk kızımda bizde tam tersi olmuştu rutin doktor erkek demişti peritanalog kız demişti

Kızlar bu ense ölçümünü karından bakarak mı yapıyorlar ?

Benim yirmilik dişim dün akşamdan beri çok rahatsız ediyor. Çıkma durumu yok yan yatık ve batık şekilde. Yutkunurken bile zorluk çekiyorum. Geçen yıl ameliyatla alacaklardı korktum aldırmamıştım

Benim yirmilik dişim dün akşamdan beri çok rahatsız ediyor. Çıkma durumu yok yan yatık ve batık şekilde. Yutkunurken bile zorluk çekiyorum. Geçen yıl ameliyatla alacaklardı korktum aldırmamıştım

Cnm enfeksiyon olduysa bol sakız çiğne bana doktorum demişti bundan 5 ay önce çok iyi geld ilaçtan bile. Falım sade sakız ama tatsız olacak birde tuzlu suyla gargara yap

aa bn kokulu tas sandim canimm. bu daha guzel bisey. hatta superr. bnde isterim valla. :)
Cnm bunun nette kendin yap tarifi var, bulursam paylasirim

Kızlar tlfnda hangi uygulamaları kullanıyorsunuz
Nedense birden fazla kulaniyorum ben cnm
Benim gibi 9 tane gebelik uygulaması olan varmı

Kızlar birde benimkine bakın yahuu
Doktor bana da söylemedi daha erken 16 haftada belli olur dedi
Cnm resim çok büyük telefondan kucultemedimde, anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…