Benim 13 te geçti. 12 de bi geçiyo gibi yapıp geri gelmişti. Şimdi iyiyim ama bazı tiksindiğim şeyler var, hala düşününce içim kalkıyor. Dişimi sıkıp yazayım; brokoli, karnıbahar, ıspanak, barbunya
Ve bunlar benim en sevdiğim sebzelerdi. Umarım geçer tiksintim
Bizimkine de alttan baktı canımKızlar Bişi sorcam cinsiyet öğrenenler doktor hep Bebek yan konumdayken mi cinsiyet dedi size bizimki yanken bişi denedi Nasıl çekti bilmiyorum ama popodan çekti ve orda cok netti her sey ekliyorum bakın Bi hic böyle usg fotosu olan görmedim ama böyle cinsiyet cok net belli oluyor
İnşallah gecer cnn kısa zmndaEvet ya keşke almış olsaydım ama p korku çok başka sadece kalp atışını duymak yetti bana .hala ara ara devam ediyor doktor bebekle alakali değil dedi insallah sağlıkla kucağımaza alırız
bende direk kusma okuyo ya zor yetişiyorum valla lavaboyaSanırım ben de geçti demicem artık. Sağ gösterip sol vuruyo resmen. Bi de sabaha kadar mide zaten boşalıyor. Ölüyorum o kasılma aşamasında. Felaket bi şey ya.
erkek mi cnmBizimkine de alttan baktı canımEki Görüntüle 2004037
Bana kız dedi canımbende direk kusma okuyo ya zor yetişiyorum valla lavaboya
erkek mi cnm
Hayırlı olsun gözün aydın canım darısı bizeSelam kızlar kontrolden geliyorum daha çok erken olsada bi kızım olacakmış öyle gözüküyor sesi ayrıca düşük tehlikem azalmış kanamalarıma gelince Yok denecek kadar bitmiş die bilirim dedi bebeğiminde keyfi yerindeymiş parmağını emerken yakaladık elhamdulillah çok İyim ya
Günaydın canım. Istanbul da hava bugünde cok gzl.
Benim yirmilik dişim dün akşamdan beri çok rahatsız ediyor. Çıkma durumu yok yan yatık ve batık şekilde. Yutkunurken bile zorluk çekiyorum. Geçen yıl ameliyatla alacaklardı korktum aldırmamıştımBirkaç gün önce sağ alt arka diş etim şişti ve ağrı yaptı.. geçti şimdi çok şükür. 1 su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı tuzu karıştırıp ağzını çalkalayınca baya iyi geldi bana. yanaktan buz kompresi de iyi geliyor. Cildim için bişey yapmıyorum bi kaç tane sivilceden başka bir şey yok çok şükür ama tabiki hamile olmadığım zamana göre daha solgun yüzüm aynaya bakıncadışarı çıkarken güneş kremini de ihmal etmiyorum; hamilelik lekelerine karşı..
trkn0709 evet canım
Benim yirmilik dişim dün akşamdan beri çok rahatsız ediyor. Çıkma durumu yok yan yatık ve batık şekilde. Yutkunurken bile zorluk çekiyorum. Geçen yıl ameliyatla alacaklardı korktum aldırmamıştım
Çok çok sağol canım Allah razı olsunCnm enfeksiyon olduysa bol sakız çiğne bana doktorum demişti bundan 5 ay önce çok iyi geld ilaçtan bile. Falım sade sakız ama tatsız olacak birde tuzlu suyla gargara yap
Görünmüyor tatlımKızlar birde benimkine bakın yahuu
Doktor bana da söylemedi daha erken 16 haftada belli olur dedi
Çok çok sağol canım Allah razı olsun
Cnm bunun nette kendin yap tarifi var, bulursam paylasirimaa bn kokulu tas sandim canimm. bu daha guzel bisey. hatta superr. bnde isterim valla. :)
Nedense birden fazla kulaniyorum ben cnmKızlar tlfnda hangi uygulamaları kullanıyorsunuz
Cnm resim çok büyük telefondan kucultemedimde, anlayamadımKızlar birde benimkine bakın yahuu
Doktor bana da söylemedi daha erken 16 haftada belli olur dedi
İnsallah canım inşallahİnşallah gecer cnn kısa zmnda
Erkek sandımBana kız dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?