2017 Aralık Anneleri

Kızlar Bişi sorcam cinsiyet öğrenenler doktor hep Bebek yan konumdayken mi cinsiyet dedi size bizimki yanken bişi denedi Nasıl çekti bilmiyorum ama popodan çekti ve orda cok netti her sey ekliyorum bakın Bi hic böyle usg fotosu olan görmedim ama böyle cinsiyet cok net belli oluyor

Eklentiler

• image.jpeg
    32,5 KB · Görüntüleme: 77
Fotodaki iki yukarda olan sey ayaklar alttan görünüm üstteki beyaz nokta pipi alttaki popo dedi doktor bize

J jeway cnm cok çeşitleri var bunların çerçevesiz olanlar gümüş ya da altın rengi olanlar bnce cok güzel doğunca el ve ayak kalıbını çıkarmak cok sevdim ben

Kızlar görmeyenler için ekliyorum alttakiler bebeklerin el ayak izlerini cıkarıp saklamak için dekoratif öneriler ben almayı düşünüyorum cok güzel Bi anı bnce

Eklentiler

• image.jpeg
    15,5 KB · Görüntüleme: 74
  • image.jpeg
    17 KB · Görüntüleme: 77
  • image.jpeg
    17,8 KB · Görüntüleme: 75
o paylaşan arkadaş bendim. Zencefilli şeker benim kurtarıcım oldu. bende de limonlusu var çok iyi geliyor.

Günaydın kızlar. Ben yine bulantıyla uyandım. Geçti dedim ama resmen sürpriz yapıp geri geldi. Diyarbakır'da hava bugün sanırım sıcak olacak. Geç bile kaldı sıcaklar

Ne bileyim ilkinde böyle olunca o zaman hindistan cevizi yağı alırız aman ya bu nedir eskiden annelerin böyle sorunlarımı vardı
hindistan cevizi yağı yarım saat sonra bir haftadır yıkanmamış gibi kokutuyor beni

Günaydın kızlar. Ben yine bulantıyla uyandım. Geçti dedim ama resmen sürpriz yapıp geri geldi. Diyarbakır'da hava bugün sanırım sıcak olacak. Geç bile kaldı sıcaklar
Bende her gecti dediğimin ertesi günü bulantı ve kusma ile güne başlıyorum Bişi dememeye karar verdim cnm o yuzden

Masallah ya bu erkek bebek dimi. Benim elimde son gittiğime dair görüntü yok ama benim kinede böyle baktı

Bana da erkek dedi ben kanama ile gittiğim için o korku ile tekrar bakım demek aklıma gelmedi ama bacak arasından gösterdi yakınlaştırp eşim görmüş tam net olarak
Evet bacak arasından gösterince tam belli oluyor seninki de böyledir işte foto olsaydı:)
Hayırlı olsun cnm
Kanama gecti mi

Evet bacak arasından gösterince tam belli oluyor seninki de böyledir işte foto olsaydı:)
Hayırlı olsun cnm
Kanama gecti mi
Evet ya keşke almış olsaydım ama p korku çok başka sadece kalp atışını duymak yetti bana .hala ara ara devam ediyor doktor bebekle alakali değil dedi insallah sağlıkla kucağımaza alırız

Bende her gecti dediğimin ertesi günü bulantı ve kusma ile güne başlıyorum Bişi dememeye karar verdim cnm o yuzden
Sanırım ben de geçti demicem artık. Sağ gösterip sol vuruyo resmen. Bi de sabaha kadar mide zaten boşalıyor. Ölüyorum o kasılma aşamasında. Felaket bi şey ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…