Günaydın canım. Istanbul da hava bugünde cok gzl.Günaydın herkesehepimizin mutlu haftasonları olsun
o paylaşan arkadaş bendim. Zencefilli şeker benim kurtarıcım oldu. bende de limonlusu var çok iyi geliyor.Canim ben de bomba gibi geziyorum yeme icmede de problemim yok yedikce daha da gazlaniyorum. Dun soylemesi ayip canim acili eksili salata istedi dayanamadim yaptim sonra kivrandim durdum. Birden aklima burda bi arkadasin paylastigi bimin zencefilli sekeri geldi bizde olur hep. O kadar iyi geldi ki limonlusu varmis hem agzimin.tadi.duzeldi midemin yanmasi da gecti. Bi dene istersen
Bana 11 haftalık iken doktor bence bu kız hatta size %70 kız diyeyim dedi 13 haftalik iken tekrar gittim aaa bu oğlan dedi kızım kızım diye sevdim bende çocuğu ama şimdi oğlum demiyorum değişme ihtimaline karşıBişey dicem 13 haftada kız diipde sonradAn erkek olma olanagı yüksekmidir ki
hindistan cevizi yağı yarım saat sonra bir haftadır yıkanmamış gibi kokutuyor beniNe bileyim ilkinde böyle olunca o zaman hindistan cevizi yağı alırız aman ya bu nedir eskiden annelerin böyle sorunlarımı vardı
Bende her gecti dediğimin ertesi günü bulantı ve kusma ile güne başlıyorum Bişi dememeye karar verdim cnm o yuzdenGünaydın kızlar. Ben yine bulantıyla uyandım. Geçti dedim ama resmen sürpriz yapıp geri geldi. Diyarbakır'da hava bugün sanırım sıcak olacak. Geç bile kaldı sıcaklar
Masallah ya bu erkek bebek dimi. Benim elimde son gittiğime dair görüntü yok ama benim kinede böyle baktıKızlar Bişi sorcam cinsiyet öğrenenler doktor hep Bebek yan konumdayken mi cinsiyet dedi size bizimki yanken bişi denedi Nasıl çekti bilmiyorum ama popodan çekti ve orda cok netti her sey ekliyorum bakın Bi hic böyle usg fotosu olan görmedim ama böyle cinsiyet cok net belli oluyor
Bnmki de ilk basta değildi ama artık Bi garip kokmaya basladı ya atletler fln kötü koktuhindistan cevizi yağı yarım saat sonra bir haftadır yıkanmamış gibi kokutuyor beni
Evet erkek Bebek cnmMasallah ya bu erkek bebek dimi. Benim elimde son gittiğime dair görüntü yok ama benim kinede böyle baktı
Bana da erkek dedi ben kanama ile gittiğim için o korku ile tekrar bakım demek aklıma gelmedi ama bacak arasından gösterdi yakınlaştırp eşim görmüş tam net olarakEvet erkek Bebek cnm
Seninkinde cinsiyet ne dedi
Canm inan bende cok merak ediyorum bende cok kotuyum ya hele sabahlariBulantılar ne zaman geçeceksizler ne durumdasınız kızlar
Evet bacak arasından gösterince tam belli oluyor seninki de böyledir işte foto olsaydı:)Bana da erkek dedi ben kanama ile gittiğim için o korku ile tekrar bakım demek aklıma gelmedi ama bacak arasından gösterdi yakınlaştırp eşim görmüş tam net olarak
Evet ya keşke almış olsaydım ama p korku çok başka sadece kalp atışını duymak yetti bana .hala ara ara devam ediyor doktor bebekle alakali değil dedi insallah sağlıkla kucağımaza alırızEvet bacak arasından gösterince tam belli oluyor seninki de böyledir işte foto olsaydı:)
Hayırlı olsun cnm
Kanama gecti mi
Canm inan bende cok merak ediyorum bende cok kotuyum ya hele sabahlarisabirla bekliyorum gecmesini artik
Sanırım ben de geçti demicem artık. Sağ gösterip sol vuruyo resmen. Bi de sabaha kadar mide zaten boşalıyor. Ölüyorum o kasılma aşamasında. Felaket bi şey ya.Bende her gecti dediğimin ertesi günü bulantı ve kusma ile güne başlıyorum Bişi dememeye karar verdim cnm o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?