Ben bizzat sabır oldum kuzumm :) kim kıza hamile kalsa kaşındıBenim belirtilerim hep kiz gibi duruyor oyleyse. :)
Bilmem ki canim hayirlisi olsun.
Cok merak ediyorum cinsiyeti ama
Canim senin nikin mi degisti cansekeri degil miydin ben mi karıştırdım.Günaydın kızlar. Dün akşamdan beri çok huzursuzum. Karnım çok ağrıyo. Hareket etmekte zorlanıyorum. Gaz sancısı mı bilemedim. Omuzlarıma kadar atıyo sancısı. Ve aşırı tokluk da var. Çok az bi şeyle hemen doyuyorum. Benim gibi olan var mı? Normal mi bunlar? Çok Canımı sıktı bu durum. Mide bulantılarım da kesilmişti bi ara şimdi tekrar başladı. Ama yemek yedikten sonra olduğunda sanki hiç yemek yememişim gibi midem bomboş. N'oluyo böyle ya
Günaydın kızlar. Dün akşamdan beri çok huzursuzum. Karnım çok ağrıyo. Hareket etmekte zorlanıyorum. Gaz sancısı mı bilemedim. Omuzlarıma kadar atıyo sancısı. Ve aşırı tokluk da var. Çok az bi şeyle hemen doyuyorum. Benim gibi olan var mı? Normal mi bunlar? Çok Canımı sıktı bu durum. Mide bulantılarım da kesilmişti bi ara şimdi tekrar başladı. Ama yemek yedikten sonra olduğunda sanki hiç yemek yememişim gibi midem bomboş. N'oluyo böyle ya
aynı .haftadayiz :) erkek olsa erkenden belli ediyormuşDönmeme sevınen herkesı sevgıyle kucaklıyorum
Buarada bende kız hıssedıyorum kendımı ,
1 - doktor cınsıyet tahmınınde bulunmadı oglanda hemen bellı olmustu
2- dun aksam acıldekı doktorda tahmın yapamadı kesın kız
3- ıkılıde beta hcg 72 kesın kız
4- hala kusuyorum bence kız
halbukı bız erkek hıssedıyorduk.
Benım ufaklık dun aksam oturuyordu bır elıde kafasındaydı , ayaklarını oynatıyordu of ne garıbanlar dusunsenıze ıcerıde hayat oldukca sıkıcıdır
Tınaztepe yapıyormu canım, bilmiyordum..Özel bir laboratuvara yönlendirir heralde doktorum hiçbi fikrim yok canım..Bugün 15:20 de randevum..
Evet canım nickim değişti. Akşam geç saatlere kadar da devam etti stresim zaten. Eşimin yanında oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım. Bugün kendimi psikolojik olarak daha iyi hissediyorum ama hala ağrılarım varCanim senin nikin mi degisti cansekeri degil miydin ben mi karıştırdım.
Eger oyleyse senin agrilarin vs stresten olabilir. Dun de yazdiklarini okumustim bayagi gerilmistin.
Kendini biraz rahat birak.
50 den asagı olursa erkek , yukarı olursa kız dıyorlar ama garantı veya net bısey degılmıs anladıgım kadarıyla. Arada sonucunu kontrol et benımde haftaya cıkacaktı verdıgımızın 2. gunu sonuc geldıaynı .haftadayiz :) erkek olsa erkenden belli ediyormuşprensesler nazlı oluyor bencede kız seninki caniimmmm bazlı bir prenses geliyor...haftaya veya diğer hafta bence yine git bu arada ikili testteki değer den nasıl anlıyoruz:) kaç olursa erkek oluyor bende verdim sonuç haftaya cikacak
Ne yapsak acaba ya. Çok sinir bozucu. Eşimin kullandığı bitki çaylarını hamile olmadan önce içiyordum rahatlatıyodu. Şimdi onları da içemem. Hhuuuufff çok zor yaBende de hazımsızlık ve şişkinlik bu aralar çok fazla. Ve dediğin gibi yedikten sonra aşırı doyma hissi ama aradan bi süre geçiyo midem bomboş.
Ayy oyle mi vallahi cok isterim canim hadi hayirlisiBen bizzat sabır oldum kuzumm :) kim kıza hamile kalsa kaşındıprensesin geliyor olabilir
Tamam canımmm arıcam:) ayyy çok heyecanli50 den asagı olursa erkek , yukarı olursa kız dıyorlar ama garantı veya net bısey degılmıs anladıgım kadarıyla. Arada sonucunu kontrol et benımde haftaya cıkacaktı verdıgımızın 2. gunu sonuc geldı
Dusunme canim sen hicbir sey.Evet canım nickim değişti. Akşam geç saatlere kadar da devam etti stresim zaten. Eşimin yanında oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım. Bugün kendimi psikolojik olarak daha iyi hissediyorum ama hala ağrılarım var
Canımmm erkekse belli eder ama kizsa 12.haftada belli olmuyor :) erkek demediği sürece kızdır ordan anla benceAyy oyle mi vallahi cok isterim canim hadi hayirlisi
Bir dahaki randevum 14 haziran doktor soylese keske cinsiyeti
Ben kusuyorum bırde ama nasıl aldım anlamıyorum ara ogunlerımı kacırıyorum dıyecegım meyve yıyorum meyve kılo aldırır mı? Sıgara ıcıyordum ogrendıgımden berıdır ıcmıyorum oda sebeb oldu herhalde. Ekmek bende yememelıyım ama doymuyorum ekmeksız hamılelıkten oncede boyleydımBen de oncekinde 25kilo almistim. Onda da ilk 3 ay hic almamistim. Simdi de hic kilo almadim ama sonum oncekine benzeyecek diye cok korkuyorum. Ne zor vermistim o son 10 kiloyu. Ekmek kesinlikle yemiyorum artik ama cok olmasa da pilav makarna illaki yiyorum12 kiloyla tamamlariz insallah amin
Keşke dediğimiz kadar kolay olsa. Ailemden kmlerce uzaktayım. Eşim de olmasa yapayalnızım. Eşimin ailesinin gerçek yüzünü gördüm. Daha doğrusu görümcemin. Ve yavaş yavaş diğer aile üyelerini de etkisi altına alıp beni tamamen yalnız bırakacaklar. Allah hakkımı bırakmasın. Beddua etmiyorum etme bulma dünyasıdır. Bana ne ediyorlarsa kendileri de bulsunlarDusunme canim sen hicbir sey.
Bu surecte tek dusunmen gereken bebegin.
Bosver kim ne demisse demis.
Kendine bak.
Tamam canim anladım.Canımmm erkekse belli eder ama kizsa 12.haftada belli olmuyor :) erkek demediği sürece kızdır ordan anla bence
Ben yazacaktım sabah ama yazamadım buraya kapıldım. Bastan asagıya cok haksızsın.Evet canım nickim değişti. Akşam geç saatlere kadar da devam etti stresim zaten. Eşimin yanında oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım. Bugün kendimi psikolojik olarak daha iyi hissediyorum ama hala ağrılarım var
Valla bız dombılımı olucaz acabaBen oglumda 20 kılo almıstım belkıde bıraz daha fazlası o yuzden benım daha hakkım var umarım gecmem oysakı hayalım ebru sallı gıbı olmaktı.
Hosbuldum canımm
Sen nasıl ogrendın kum doktugunu benımde kucukken bobrek sorunum vardı kum dokmustum, kım teshıs edıyorsa bende bır baktırsam ıyı olur malum gunde hala 1 lt su ıcebılıyorum. Ve kusuyorum . Hatta demın kahvaltıyı bosaltıp geldım. Ona ragmen kılo aldım bende ah ah susuz kaldıgımıda dusunuyorum .
Insallah bu defa korktugunla sınanmazsın yavrum , ınsallah oglunda cok guzel konusmaya baslar tum sıkıntılar mumkun oldugunca gerıde kalır yengemın abısıde epilepsi hastası ama kendını cok guzel gelıstırmıs ınan hıııc bır farkımız yok onun epilepsisi soyle gelısmıs, balkonda kanepede yatarken uyurken dusuyor ve kafasını vuruyor betona orada ılk krızını gecırıyor
Ben o cümleyi o manada söylemek istemedim. Tabi ki kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ki kimin ne şekilde evleneceği ya da kaç kişiyle görüşüp evleneceği nasip meselesi. Kimsenin kaderini bilemeyiz. Ben bi kişiyle görüştüm onunla da evlendim diyerek kendini aklamıyorum. Yazışmaları muhakkak okudunuz. Yaptığımın yanlış olduğunu da biliyorum. Ama ben insanlardan nasıl davranmam hususunda yardım istedim onlar bana hakaretler etmeye başladılar. Yardım istedim hakaret değil. İnsan sinir anında düşünmeden konuşabiliyor. Orda bana o kadar laf söyleyenlerin hiç mi hatası olmadı. Hepsi pür-i pak mı? Evet birine bi ithamda bulunurken önce kendimize dönüp bakmalıyız. Ama bunu bana söyleyenlerin yüzde kaçı kendini de eleştirip konuştu? Hatalıyım tekrar söylüyorum. Ama görümcemle ilgisi olmayan bi konu üzerine böyle bi yorum yapmasını aklım almıyo. Dün konuşmaya çalıştım. Yanlış anladığını anlattım. Her şeyi baştan sonra anlattım eşime de ablalarına da. Ama görümcem beni anlamamakta ısrarcı. Nerde kaldı insanların konuşarak anlaşması? Demek ki o yorumu kasti olarak yapmış ve canımı acıtmak istemiş. Siz ne anlarsınız bundanBen yazacaktım sabah ama yazamadım buraya kapıldım. Bastan asagıya cok haksızsın.
Bak sımdı benım 2. evlılıgım ben bu durumda asagılık bır ınsan mı oluyorum? Tek bır erkekle cıkıp onunla evlenmek bunlar ınsan hayatında , kısısel olarak hıc bır degerı degıstırmez. Bunları kavga etmek ıcın yazmıyorum cok haksızsın gorumcen hemen cevabını vermıs burada yapman gereken kesınlıkle ozur dılemek , ve gerı adım atmak . Cunku yaptıgın bak arkadasca soyluyorum cok ayıp , sana gore dogru olabılır ama ınsanları sosyal medyadan bu sekılde elestıremezsın elestırmemelısın , ayrıca bu tarz laf sokmalar cok cocukca ne whatsapp ne facebook hıc gerek yok.
Herkes kendıne gore yasar bu hayatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?