- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
Ay tam benim.ihtiyacım olan şeyleri sormussun çok sağol buraya yazdigin için:) çok sevindim sonuçlarına :)ayy ne cok yazmışsınız kızlar oku oku bitmedi
doktora gittim 2li test sonucun güzel dedi çok şükür
grip oldugumu söyledım bu duurmlarda neler yapmalıyım dedım gargara sprey gıbı ılaclar önerdı zorda kalırsan kullan sen bılırsın dedı
cok basım agrıyo dedım parol ıcebılırsın istersen dedi
bayram ıcın yolculuk sorun olur mu dedım 8 saat yol mola vereerek gıdersın sorun olmaz dedı
20.haftada gel dedı cok gec dedım tmm daha önce gel o zmn sen bılırsın dedi:)
cnm bnmde cıkolata ksıtım var ilk hamıle oldugumu öğrendığımde lekelenmem oldu o zmn progestan iğne verdi bana sonra vermesi coraspin önceki düşükte bi doktor önermişti pıhtılaşmayı önlemek için eger düşük buna baglıysa 28.haftaya kadar mı ne kullan demıştı kullanmadım ama ben
kistlerle ilgili değil yanı ilaçların cnm
bnmde basım cok agrıyor tansıyon baktırmadım ama grip oldugum ıcın agrıdıgını dusunuyorum parol ıcebılırsın dedı doktor bana
ben ilk öğrendığım andan berı gecmıyorı-um cnm
Ben artik ümidimi kesmiştim rabbimin hediyesi oldu olursa artik inşaallah arkasın dan hemen bir tane daha istiyorum bakalım kismetBen de genç değilim :)
ben bugün gittim 13. haftada çağırdı cnmKızlar yarn kontrolum var heyecanlıyım acaba cınsıyetı soylermı dokyor :) bıde ıkılı testı yaparmı yarın bı hafta sntamı cagrr sıZce
benimde suanki doktorumda cok iyii ama malesef cok yogun, gecen gitigimde randevume yarim saat vardi ve onumde 5 kisi daha vardi. dusun artik bekle bekle 1.5 saat sonra anca girdim oda 3 dk surmedi ciktim. birde senin gibi msj atigimda bakiyor ama sonra unutup yogunluktan cevap vermiyor, ikili testi gondermistim hala cvp gelmedi:)) o yuzden simdi ayni hastanede baska bir doktor bakiyorum hata randevu aldim 2 haftaya. iyise onunla devam edecegimGördüğü halde dönmedi bende sinir oldum ne bileyim
yasin kacti cnm ?Kızlar lutfen acıl cevap verrmısınız. Yarn dktra gtcem ıkılı tarama ıcın kafam karısık sız yaptrdınzmı yaptrmamak dahamı mantklı test sonucu yanls cıkabılıyormus hamılelıgımı zehr etmwk ıstemıyorum
benimde suanki doktorumda cok iyii ama malesef cok yogun, gecen gitigimde randevume yarim saat vardi ve onumde 5 kisi daha vardi. dusun artik bekle bekle 1.5 saat sonra anca girdim oda 3 dk surmedi ciktim. birde senin gibi msj atigimda bakiyor ama sonra unutup yogunluktan cevap vermiyor, ikili testi gondermistim hala cvp gelmedi:)) o yuzden simdi ayni hastanede baska bir doktor bakiyorum hata randevu aldim 2 haftaya. iyise onunla devam edecegim
yasin kacti cnm ?
benimde suanki doktorumda cok iyii ama malesef cok yogun, gecen gitigimde randevume yarim saat vardi ve onumde 5 kisi daha vardi. dusun artik bekle bekle 1.5 saat sonra anca girdim oda 3 dk surmedi ciktim. birde senin gibi msj atigimda bakiyor ama sonra unutup yogunluktan cevap vermiyor, ikili testi gondermistim hala cvp gelmedi:)) o yuzden simdi ayni hastanede baska bir doktor bakiyorum hata randevu aldim 2 haftaya. iyise onunla devam edecegim
yasin kacti cnm ?
ozaman yaptirmayi dusunebilirsin cnm, cunki yasi 34ten yukari olanlarin cogu hamislerin sonucu kotu cikiyor ve ikili testi atlayip daha kesin bir test "Harmony" yaptiriyolar.27 yasım
Haklısın canım bu doktorda yoğun zaten başka seçeneğimde yok ilgili biri yüzyüzeyken ondan devam edicem artık
ozaman yaptirmayi dusunebilirsin cnm, cunki yasi 34ten yukari olanlarin cogu hamislerin sonucu kotu cikiyor ve ikili testi atlayip daha kesin bir test "Harmony" yaptiriyolar.
canim o tokso pozitif ciksa emin ol oyle rahat rahat durdurmaz seni dr negatif çıkmasi iyidirKızlar kan sonuçlarım çıkmış normalmiş bu toxoplzma nedir o test yeni yapılmıştı. Dün doktorun özel numarasını aradım 3 kere ulaşamadım mesajda attım. Kart vermişlerdi. Bugün hastanenin dahiliyesine bağlandım doktora bağladı.sekreterine verdi normal sonuçların dedi kapattı. Ben doktorun özel numarasını arayarak hatamı yaptım. Önemli bişey olsa bu doktora ulaşamıcammı benmi hatalıyım acaba
hayir hatta ilk ogrendigim zamanlarda esimin is yerine gitmistim giriste cihaz var gecmek zorunda herkes ben kendimi anlatamayip bayagi komik duruma dustum cok guluyorum o halime :)Avm ve hava alanlarındaki x-ray lerden geçiyor musunuz ?
Canım sanki plesentaya benziyor o bebeğin üstündeki şey yani bebeğin eşi. Normalde ultrason fotoğrafında görünür mu bilmem ama doktorlar ultrasonda gördüklerine göre fotoğrafta da görülebilir demekki. Koru bişey olsa doktorlar kesinlikle gizlemiyorlar bu konuda. Ayrıca ayakta kalma demesinin bununla bir ilgisi yok ben de öğretmenim doktorum Fazla Ayakta kalıyorsun tedbir amaçlı progeston verebilirim demişti ben onun yerine rapor aldım 10 gün şimdi yine işe başladım ama genelde oturuyorum fazla dolanmiyorum. Çok ayakta durmanın riskleri var o yüzden doktorun sana uyarı anlamında demistirHanımlar bişey sorcam, bugün kontrole gittim doktor bebek iyi sorun yok dedi, ayakta fazla kalmıyorsundur heralde dedi ben biraz huylandım öyle sorunca. Eve gelince de ultrason görüntülerinde bebeğin üstünde bişey olduğunu farkettim böyle bişey gören var mı ultrasonda? Moralim bozuldu :/Eki Görüntüle 2003183 Eki Görüntüle 2003184
Ne bileyim doktor acaba gözden mi kaçırdı diye korktum. İnternette de bu haftanın ultrason görüntülerine baktım hiçbirinde böyle bişey yok. Plasenta mı ayrıldı acaba diye korkuyorumCanım sanki plesentaya benziyor o bebeğin üstündeki şey yani bebeğin eşi. Normalde ultrason fotoğrafında görünür mu bilmem ama doktorlar ultrasonda gördüklerine göre fotoğrafta da görülebilir demekki. Koru bişey olsa doktorlar kesinlikle gizlemiyorlar bu konuda. Ayrıca ayakta kalma demesinin bununla bir ilgisi yok ben de öğretmenim doktorum Fazla Ayakta kalıyorsun tedbir amaçlı progeston verebilirim demişti ben onun yerine rapor aldım 10 gün şimdi yine işe başladım ama genelde oturuyorum fazla dolanmiyorum. Çok ayakta durmanın riskleri var o yüzden doktorun sana uyarı anlamında demistir
Canim benim uzulmemek elde degil haklisin ama bu testte o kadar cok riskli cikip saglikli dogan bebek var ki Allahin izniyle senin bebeginde saglikli olacaktir bence de yasindan dolayi bu kadar risk cikmis sonucta ense olcumun normal yani Allah korusun kotu bisey olsa orda da cikardi. Kan testleri kendi yas grubundaki kisilere gore genelleme yapiyor. Hicbir sorun cikmayacak insallah canm dua et bol bol Allah buyukturDün yaptırdığım 2li testin sonucu çıkmış..Ve sonuç inanılmaz kötü(( 1:79 gibi çok yüksek bir risk çıkmış..Ne yapacağımı şaşırdım..Sonucun doğru olmaması için dua etmekten başka şansım yok..En çok korktuğum şey başıma geldi..Cuma günü kendi doktoruma gideceğim ve direk harmony testi yaptırmasını isteyeceğim..
Bu test sonuçlanana kadar nasıl geçiririm günlerimi bilmiyorum..Burda da sonuç kötü çıkarsa naparım onu hiç bilmiyorum(( Sizde benim için dua edin nolur..Bu yaştan sonra buldum bebeğimi..dayanamam (
VitaePekala o zaman konunun hamis listesini kasim ayi annislerinden kopya cekerek hazirlamak istiyorum :)
listeyi ; Üye Adı, Yaş, Şehir, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Bebek İsmi. gibi basliklarla olusturmayi dusunuyorum, sizin fikriniz nedir hanimlar?
Dr unun numarasi varsa resmi yollayip sor canım.Ne bileyim doktor acaba gözden mi kaçırdı diye korktum. İnternette de bu haftanın ultrason görüntülerine baktım hiçbirinde böyle bişey yok. Plasenta mı ayrıldı acaba diye korkuyorum
Avm ve hava alanlarındaki x-ray lerden geçiyor musunuz ?
Fatma duran iyi gul jelin gundogduya iyu diyorlar bilgim.bu kadarhava hast. ultrason cihaxi cok kotuydu. kalp atisi duymadik sadece ekrandan gosterdii doktor. bide orda dogum yokmus. cok sacma. doktor resmen kndjnuze doktor hadtane secin doguma yakkn oraya gidin dedi. hangi doktora gidiyordun nafiz korezde.
Yok canım plesenta ayrılmış olsa bunu gözden kaçırmasi mümkün değil doktorum ki ben o olayın son haftalarda olduğunu duymuştum allah korusun hiç bir zaman olmasın inşallah. Bence fotoğrafın açısından dolayı plesenta çok net çıkmış. Çünkü ben daha önceden ultrason fotoğraflarına bakarken internetten hep böyle görüyordum ok işaretiyle de plesenta yazıyordu üstünde hepNe bileyim doktor acaba gözden mi kaçırdı diye korktum. İnternette de bu haftanın ultrason görüntülerine baktım hiçbirinde böyle bişey yok. Plasenta mı ayrıldı acaba diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?