2017 Aralık Anneleri

Kızlar maalesef bebeğimi bir hafta önce kaybetmişim. Kalp atımı da yok. Bugün iki doktor gezdim ikisi de aynı şeyi söyledi ve yarin kurtaj alacağım kanamam da var
Canım çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliğin olur unutturur sana bu durumu

Walla canm kske arastrmasaydım kacam karstı ıyıce yanls. Cıkıyo s dıye cok okudum o strese grmek ıstemıyoruym bıde. Ikı yıldr hastanelerdeyım zaten tup bebekle oldu hamılelıgım . Bıde herhangı bı mıdahale tedavı ol uyo s poztf cıkarsa ya aldrcan ya oyle devam etcen o pskolpjule zehr olr hMılelıgım dıye danuyorum.
Büyük ihtimal Allah'ın izini ile kötü çıkmaz canım, eğer çıkarsada diğer kesin olan testi yaptırabilirsiniz. İstersen doktoruna gidince sor o daha iyi açıklama yapar sana:KK66:

Kızlar maalesef bebeğimi bir hafta önce kaybetmişim. Kalp atımı da yok. Bugün iki doktor gezdim ikisi de aynı şeyi söyledi ve yarin kurtaj alacağım kanamam da var

Basın sağolsun cnm :KK43:( güzel haberlerle gelmeni bekliyorduk

Canım benim çok üzüldüm. Rabbim dayanma gücü versin inşallah. Yine olur merak etme. Vakti değilmiş demek ki. Çok geçmiş olsun. Üzülme diyecem de üzüleceksin biliyorum. Allah yardımcın olsun inşallah. En kısa sürede sana sağlıklı bir melek nasip etsin

Allah sabır versin canım. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın. Allah herşeyin en hayırlısını düşünür canım hiç ümitsizliğe kapılma. Mide bulantıların filan devam ediyor muydu senin

Rica ederim cnm
İlaç isimlerini de özelden yazarım istersen ama ben kullanmayı düşünmüyorum yine de brz uzun sürse de doğal yollarla gecıyor bir sekilde cok şükür
Kullanma canım ben bir haftadır yatıyorum çok şükür bugün iyiyim.İlaç kullanmadım tuzlu gargara limonlu ılık ballı su bu şekilde iyileştim.

canım çok üzüldüm inan kalbime bir ağrı saplandı. Ben de aynı şeyi yaşamıştım.Allah sabrını versin.Size dua edeceğim allahım en yakın zamanda sağlıklı bebek versin.

arkadaşlar ben miniğimi gördüm bi bakın bakalım cinsiyetini tahmin edebilicek varmı

Eklentiler

• IMG_5082.JPG
    IMG_5082.JPG
    41,9 KB · Görüntüleme: 74
Canım cok üzüldüm cok gecmiş olsun sabır diliyorum rabbim tez zamanda kucagını doldursun

Kullanma canım ben bir haftadır yatıyorum çok şükür bugün iyiyim.İlaç kullanmadım tuzlu gargara limonlu ılık ballı su bu şekilde iyileştim.
Yok cnm kullanmayacam zaten ben rapor da alamadım ama iyiyim toparladım cok şükür

Benim bildigim plasenta ayrilmis olsa bebek artık yaşamaz.
Bir de ne kadar dogru bilmiyorum ama eger uzak bir yere uzanirsak perde asmak gibi o zaman plasentadan ayrilabiliyormus. Oyle okumustum bir yerden.
Ama bebegin kalp atis sinyalini doktor görmüştür. Ekrandan gözüküyor sana dinletmese de.
icimi rahatlattin en son ptesi gunu gittigimde dr kalp atisini dinletmedi bize pek hareket de etmedi icim icimi yiyodu resmen insallah gormustur kalp atimini

Allah sabir versin insallah en kisa surede saglikli hayirli bir evlat nasip etsin

Cok sey kacirmisim tabloyu gorunve heyecanlandim.
Beni de ekler misiniz
Son_maviumut
Sat 12.03.2017
Dogum 16.12.2017
3. Cocuk.
Yas 30
Sanliurfa

Canim cok uzuldum. Rabbim sabir versin.
Insallah saglikli hayirli bir evlat sahibi olursun en kisa zamanda .

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşAllah.

Canım çok geçmiş olsun..Allah inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin en kısa zamanda..sabrını artırsın..

Çok geçmiş Olsn cnm.. allh sabır versin.. allhım sağlıklı hayrlı evlat nasip etsin inşşh. :dua:

Back