Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir de boşuna kaygılanıyorumdurYok canım plesenta ayrılmış olsa bunu gözden kaçırmasi mümkün değil doktorum ki ben o olayın son haftalarda olduğunu duymuştum allah korusun hiç bir zaman olmasın inşallah. Bence fotoğrafın açısından dolayı plesenta çok net çıkmış. Çünkü ben daha önceden ultrason fotoğraflarına bakarken internetten hep böyle görüyordum ok işaretiyle de plesenta yazıyordu üstünde hep
Kendi doktorumun yok ama başka bi doktorun vardı ona gönderdim rahim duvarı olabilir, bizim bi bakmamız lazım dediDr unun numarasi varsa resmi yollayip sor canım.
Benim bildigim plasenta ayrilmis olsa bebek artık yaşamaz.Hanımlar bişey sorcam, bugün kontrole gittim doktor bebek iyi sorun yok dedi, ayakta fazla kalmıyorsundur heralde dedi ben biraz huylandım öyle sorunca. Eve gelince de ultrason görüntülerinde bebeğin üstünde bişey olduğunu farkettim böyle bişey gören var mı ultrasonda? Moralim bozuldu :/Eki Görüntüle 2003183 Eki Görüntüle 2003184
Benim bildigim plasenta ayrilmis olsa bebek artık yaşamaz.
Bir de ne kadar dogru bilmiyorum ama eger uzak bir yere uzanirsak perde asmak gibi o zaman plasentadan ayrilabiliyormus. Oyle okumustum bir yerden.
Ama bebegin kalp atis sinyalini doktor görmüştür. Ekrandan gözüküyor sana dinletmese de.
Evet hanimlar yetistim size :)) bildirenler herkezi ekledim sanirim tabloya, gozumden birsey kactiysa soyleyin lutfen. bu arada rica ederim seve seve yaptimbelki ilerde tabloyu dogum tarihine gore siralarim ne dersiniz?
hayirlisi olsun tatlim herkezte tutmuyormus zaten
dogum tarihlerimiz ayni canim
kizzz 5 gunde bebisi kucaginami aldin :))) ama duzeltim tabloda
gozunaydin cnm, ne guzell bi saat bebisini izledin biz 2 dkka ciktik ya:)) bende birdaha gitigimde cikolatalari yiyip gidecem, bizim minnak hic kipirdamadi o kadar durtmeye ragmen. bebis resimde basi asa cikmis yan profili yokmu?
gecmis olsun cnm bol bol dinlen uzan
canim bence senin yasinin kucuk olmasindan dolayi gorumcen dedigini yaptirmak istiyor, hic taviz verme. sonucta bebek senin bebisin, madem o kadar cok istiyolardi kendileri koysaymis anne babalarin isimlerini. kirmamak icin ikinci isim olarak koyabilirsin bence, sonra bu ezilmis duygusu hep icinde kalacagina eminim. lutfen guzel bi dille bunu esine izah et ve esin lafini masaya koysun ikinci isim diye
cnm doktoruna gitiginde kac hafatlik dedi bebisine? onu baz alarak dogum tarihi hesapliyabilirsin
Bu arada herkeze hayirli cumalar ve milletce basimiz sagolsun...
Kalp atışını duyduysan korkmaDinledik kalp atışı var bebek iyi dedi. Ben de dün markete gitmiştim biraz ağır kaldırdım ondan mı oldu ki diye düşündüm. İnsanın aklına herşey geliyor, çok hassas bi dönemmiş bu hamilelik :/
Rica ederim cnmAy tam benim.ihtiyacım olan şeyleri sormussun çok sağol buraya yazdigin için:) çok sevindim sonuçlarına :)
Teşekkür ederim canım bende ilaç kullanma taraftarı değilim kullanmadım da zaten ilaçRica ederim cnm
İlaç isimlerini de özelden yazarım istersen ama ben kullanmayı düşünmüyorum yine de brz uzun sürse de doğal yollarla gecıyor bir sekilde cok şükür
Kızlar maalesef bebeğimi bir hafta önce kaybetmişim. Kalp atımı da yok. Bugün iki doktor gezdim ikisi de aynı şeyi söyledi ve yarin kurtaj alacağım kanamam da varBana da kahverengi akıntı oldu..geçti sonra..korkmayın; doktordan da güzel haberler umarım..yorulmayın dinlenin..
Kahverengi lekeleme bende yaşadım canım progestan kullandım geçti çok şükür doktora görün bence ihmal etme
Tamam canım telaşlanma olur mu? Heee ne sıkıntı varsa muhakkak çaresi de vardır. Yediklerine dikkat et. Bol su iç. Su hakikaten her şeyin tedavisi
git bi doktora istersen canım
Bana da kahverengi akıntı oldu..geçti sonra..korkmayın; doktordan da güzel haberler umarım..yorulmayın dinlenin..
Allah sabır versin anladın mı kaybettiğiniKızlar maalesef bebeğimi bir hafta önce kaybetmişim. Kalp atımı da yok. Bugün iki doktor gezdim ikisi de aynı şeyi söyledi ve yarin kurtaj alacağım kanamam da var
sagol canimm. ayin 12 sine randevu alacm. 2 li tarzma icin. tesekkurler..Fatma duran iyi gul jelin gundogduya iyu diyorlar bilgim.bu kadar
Kızlar maalesef bebeğimi bir hafta önce kaybetmişim. Kalp atımı da yok. Bugün iki doktor gezdim ikisi de aynı şeyi söyledi ve yarin kurtaj alacağım kanamam da var
Saol canım hayır anlamadım dün geceye kadar kusuyordum uyuyordum bugün lekelenme ile doktor soylediAllah sabır versin anladın mı kaybettiğini
İnşallah canım Allâh razı olsunGeçmiş olsun canım rabbim tez vakitte sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Korktum kız kusma iyi derlerdiSaol canım hayır anlamadım dün geceye kadar kusuyordum uyuyordum bugün lekelenme ile doktor soyledi
fatma duran a alamadim cnim. en erken ayin 20 sine veriyor. gul jelin gundogdu ya aldim.. tesekkr ederim tekrar.Fatma duran iyi gul jelin gundogduya iyu diyorlar bilgim.bu kadar
canimm allh tez zamda saglikli hayrli gebelik nasip etsin.Kızlar maalesef bebeğimi bir hafta önce kaybetmişim. Kalp atımı da yok. Bugün iki doktor gezdim ikisi de aynı şeyi söyledi ve yarin kurtaj alacağım kanamam da var