- 4 Mayıs 2017
- 189
- 173
- 23
- 35
Evet hanimlar yetistim size :)) bildirenler herkezi ekledim sanirim tabloya, gozumden birsey kactiysa soyleyin lutfen. bu arada rica ederim seve seve yaptimbelki ilerde tabloyu dogum tarihine gore siralarim ne dersiniz?
hayirlisi olsun tatlim herkezte tutmuyormus zaten
dogum tarihlerimiz ayni canim
kizzz 5 gunde bebisi kucaginami aldin :))) ama duzeltim tabloda
gozunaydin cnm, ne guzell bi saat bebisini izledin biz 2 dkka ciktik ya:)) bende birdaha gitigimde cikolatalari yiyip gidecem, bizim minnak hic kipirdamadi o kadar durtmeye ragmen. bebis resimde basi asa cikmis yan profili yokmu?
gecmis olsun cnm bol bol dinlen uzan
canim bence senin yasinin kucuk olmasindan dolayi gorumcen dedigini yaptirmak istiyor, hic taviz verme. sonucta bebek senin bebisin, madem o kadar cok istiyolardi kendileri koysaymis anne babalarin isimlerini. kirmamak icin ikinci isim olarak koyabilirsin bence, sonra bu ezilmis duygusu hep icinde kalacagina eminim. lutfen guzel bi dille bunu esine izah et ve esin lafini masaya koysun ikinci isim diye
cnm doktoruna gitiginde kac hafatlik dedi bebisine? onu baz alarak dogum tarihi hesapliyabilirsin
Bu arada herkeze hayirli cumalar ve milletce basimiz sagolsun...
Ay Ne çok karışıyorlar... :) olmadı 2 isim koyarsınız , hem onların gönlü olur hem sizin.Görümüm dedi babamla annemin ismini koyarsin. sart Evin tek Oglu diye. Isimlerini koymazsak küseceklerini biliyorum belli etmez Ama Anlarim.Esimde mecburi koyar.Ben Kur'an-i kerimden Bir isim olsun istiyodum.Eşime dedim yine isimlerini onlar koysun ama kendi isimleri olması kızdı .
Ya hic aklima gelmedi ama ozel hastane degilki vermezler heraldeVideo da alsaydiniz surekli izlerdiniz. Kim isterse gosterirsinizde.
Benim dr um da çok meşgul bir kadın. Genelde mesaj atıyorum WhatsApp tan Ve uygun olduğunda cevap veriyor.Bilemedim ya bu doktoru çok övmüşlerdi mesajımıda gördü dönmemişti dün
Video da alsaydiniz surekli izlerdiniz. Kim isterse gosterirsinizde.
Ayrıntılı ultrason 20-21. Haftada yapılıyor ama...Kızlar bende kacamak yaptım ilaç yazdırmak için hastaneye gittim gitmişken de bebeğimi gördüm daha dogrusu ultrason okadar kötüydü ki sadece bir karaltı hareket ediyordu onu gördüm doktor cok iyiydi şikayetlerimi özeldeki doktordan daha iyi dinledi ayrıntılı ultrason zamanın gelmiş dedi istersen izmire sevk edeyim seni dedi bursaya tasınma durumu heran olabilir diye istemedim bursada giderim dedim . Bu ayrıntılı ultrason ne oluyor hanımlar bir bilginiz var mı
Ben de genç değilim :)Bu arada grubun en yaşlısı benim
Gördüğü halde dönmedi bende sinir oldum ne bileyimBenim dr um da çok meşgul bir kadın. Genelde mesaj atıyorum WhatsApp tan Ve uygun olduğunda cevap veriyor.
Daha canlı net herseyini görüyorsun.Aletleri son model oluyoKızlar bende kacamak yaptım ilaç yazdırmak için hastaneye gittim gitmişken de bebeğimi gördüm daha dogrusu ultrason okadar kötüydü ki sadece bir karaltı hareket ediyordu onu gördüm doktor cok iyiydi şikayetlerimi özeldeki doktordan daha iyi dinledi ayrıntılı ultrason zamanın gelmiş dedi istersen izmire sevk edeyim seni dedi bursaya tasınma durumu heran olabilir diye istemedim bursada giderim dedim . Bu ayrıntılı ultrason ne oluyor hanımlar bir bilginiz var mı
Bizden önce doğuruyon gencsin demek kiBen de genç değilim :)
Bakalım biAy Ne çok karışıyorlar... :) olmadı 2 isim koyarsınız , hem onların gönlü olur hem sizin.
23.ne vardı randövüm ama gitmedim.Orada bebeğin hastalıklarında bakıyorlar iyce inceliyorlarAyrıntılı ultrason 20-21. Haftada yapılıyor ama...
Ben de genç değilim :)
Kizlar bende bebısın 10 haftalik fotosunu yükleyeyim cinsiyeti sordum ama doktor bu haftalarda hepsi erkeğe benzer yani belli değil dedi. Sizin tahminleriniz varsa seve seve dinlerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?