2017 Aralık Anneleri

Kızlar benim gibi baş ağrısı çeken var mı ya kaç gündür başım felaket ağrıyor özellikle de öğleden sonra çok siddetleniyor. Tansiyonumu ölctürmedim hiç ama tansiyon olsa anlarım ben. Normal mi acaba bu haftalarda bu nasıl ağrısı

Görümüm dedi babamla annemin ismini koyarsin. sart Evin tek Oglu diye. Isimlerini koymazsak küseceklerini biliyorum belli etmez Ama Anlarim.Esimde mecburi koyar.Ben Kur'an-i kerimden Bir isim olsun istiyodum.Eşime dedim yine isimlerini onlar koysun ama kendi isimleri olması kızdı .

2 isim koy ozaman. Bunu dusun kocani ikna edersin ins.

Anladım canım keşke seninde kendi istedigin ismi ikinci bir isim olarak.koyma şansın olsaydı güzel olurdu hayırlı evlat olsunlar gerisi mühim.değil

Canım normalmiş bu baş ağrıları. Sıcak ya da soğuk masajlar rahatlatıyormuş. Dene hangisi iyi gelirse onu uygula

Tansiyon çok kötü hamilelikte bi doktora git ölçtür.acık havayı öneririm baş ağrısına bire bir

onlar ne dusunecekler diye dusunmek bizi yipratiyor en iyisi sen nasil rahatsan o sekilde davranmak zaten esin iyiyi kotuyu ayirt etmis tercihini yapmis cok da dusunme diger tarafini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…