- 29 Mayıs 2017
- 148
- 158
- 18
Benimde bi önceki dogsaydi temmuz 2017 de dogcakti.İlk bebeğim olsaydı temmuzda dogacaktı
Görümüm dedi babamla annemin ismini koyarsin. sart Evin tek Oglu diye. Isimlerini koymazsak küseceklerini biliyorum belli etmez Ama Anlarim.Esimde mecburi koyar.Ben Kur'an-i kerimden Bir isim olsun istiyodum.Eşime dedim yine isimlerini onlar koysun ama kendi isimleri olması kızdı .Teşekkür ederim canım :) bebisin sana neden kızsın kızmaz merak etme kötü isimler değil senin koyacağın isimlerde ama özel değilse şunu sormak istiyorum kv kp özellikle direttiler mi bu şekilde olsun diye yoksa esin ve senin ortak kararınız mi
Yol şimdilik etkilemez ama Allah korusun 20 . Haftada devam ederse erken doğuma sebeb plur dediCanım geçmiş olsun bebeğinin iyi olmasına çok sevindim çok şükür. Bebisi etkileyecek birşey değilmiş dimi
Cok iyi yaptin tabiiki. en ufak kahve lekede gidiorum ben.geçmiş olsun canım.Doktor iyi ki gelmissin dedi sizlerde de olurda sakin kulak ardı etmeyon
2 isim koy ozaman. Bunu dusun kocani ikna edersin ins.Görümüm dedi babamla annemin ismini koyarsin. sart Evin tek Oglu diye. Isimlerini koymazsak küseceklerini biliyorum belli etmez Ama Anlarim.Esimde mecburi koyar.Ben Kur'an-i kerimden Bir isim olsun istiyodum.Eşime dedim yine isimlerini onlar koysun ama kendi isimleri olması kızdı .
Anladım canım keşke seninde kendi istedigin ismi ikinci bir isim olarak.koyma şansın olsaydı güzel olurdu hayırlı evlat olsunlar gerisi mühim.değilGörümüm dedi babamla annemin ismini koyarsin. sart Evin tek Oglu diye. Isimlerini koymazsak küseceklerini biliyorum belli etmez Ama Anlarim.Esimde mecburi koyar.Ben Kur'an-i kerimden Bir isim olsun istiyodum.Eşime dedim yine isimlerini onlar koysun ama kendi isimleri olması kızdı .
Allah razı olsun canım çok şükür onu görünce rahatladımÇok geçmiş olsun canım. Gözünaydın o zaman
Allah öyle bi şey yapar ki sevinirsin aralık ikide kürtaj oldum bu sene ise aralığın ikisinde bebeğim olacakBenimde bi önceki dogsaydi temmuz 2017 de dogcakti.
Rabbim bu bebiklerimize sağlık ömür versin
Canım normalmiş bu baş ağrıları. Sıcak ya da soğuk masajlar rahatlatıyormuş. Dene hangisi iyi gelirse onu uygulaKızlar benim gibi baş ağrısı çeken var mı ya kaç gündür başım felaket ağrıyor özellikle de öğleden sonra çok siddetleniyor. Tansiyonumu ölctürmedim hiç ama tansiyon olsa anlarım ben. Normal mi acaba bu haftalarda bu nasıl ağrısı
İnşallah geçer canım bir an önceYol şimdilik etkilemez ama Allah korusun 20 . Haftada devam ederse erken doğuma sebeb plur dedi
Allah razı olsun canım Allah kimseyi korktuğuna uğratmasinCok iyi yaptin tabiiki. en ufak kahve lekede gidiorum ben.geçmiş olsun canım.
Hayırlı olsun dediğin gibi gerisinin önemi Yok.Anladım canım keşke seninde kendi istedigin ismi ikinci bir isim olarak.koyma şansın olsaydı güzel olurdu hayırlı evlat olsunlar gerisi mühim.değil
Inanamiyorum. Benim de 20 aralikta ilacla duusk yaptirilmisti.Rabbim unutturcak mucizelerimizi nasil yolluyor.sukurler olsunAllah öyle bi şey yapar ki sevinirsin aralık ikide kürtaj oldum bu sene ise aralığın ikisinde bebeğim olacakşükürler olsun
Ben de aynı şeyleri yaşamıştım. Progestan 3 gün kullandım hemen kesildi ama içim rahat etmedi randevu alıp yine gittim. İlaca devam dedi doktor.Allah razı olsun canım çok şükür onu görünce rahatladım
Tansiyon çok kötü hamilelikte bi doktora git ölçtür.acık havayı öneririm baş ağrısına bire birKızlar benim gibi baş ağrısı çeken var mı ya kaç gündür başım felaket ağrıyor özellikle de öğleden sonra çok siddetleniyor. Tansiyonumu ölctürmedim hiç ama tansiyon olsa anlarım ben. Normal mi acaba bu haftalarda bu nasıl ağrısı
llah canım insallahİnşallah geçer canım bir an önce
Aynı benim gibisinInanamiyorum. Benim de 20 aralikta ilacla duusk yaptirilmisti.Rabbim unutturcak mucizelerimizi nasil yolluyor.sukurler olsun
onlar ne dusunecekler diye dusunmek bizi yipratiyor en iyisi sen nasil rahatsan o sekilde davranmak zaten esin iyiyi kotuyu ayirt etmis tercihini yapmis cok da dusunme diger tarafiniKayınvalidende rahatsan sorun yok. Ben de rahattım. Ta ki görümce sorunsalıyla karşılaşana kadar. Evde bekar görümce olması çok kötü. Yaşça benden büyük ve ben saygısızlık olmasın diye bu zamana kadar ne kırıldıysam birinde bile tepki göstermedim huzursuzluk çıkmasın diye. Eşimle anlaşamıyolar zaten. Ben tepki gösterseydim eşim ifrit olurdu ama son olaydan sonra artık çizgiyi aşınca eşime havale ettim. Şimdi kaynanamlarda gitmiyoruz. Çünkü istenmeyen gelin olduğumu öğrendim. Hem de sosyal medya üzerinden bu ilan edildi resmen. Bütün hesaplarımı kapattım. Bana rezil bi gece yaşattı bu mübarek ayda. Allah razı olsun eşimden. Eşim benim yanımda. O yüzden içim rahat. Ama bu kez de "oğlumuzu elimizden aldı" diyecekler. Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal. Rabbim hayırlı bi kapı açsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?