- 4 Mayıs 2017
- 189
- 173
- 23
- 35
Bişey sormak istiyorum doktorum bana gebelik kesesini görmesinden itibaren progestan isimli ilacı verdi ve coraspin kullanmamı söyledi. Mevcutta 5,5 cm çikolata kistim
Lekelenmem olduğunda doktor bana da Progestan verdi. Progesteron hormonu içeriyor ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor..doktor bu haftaki kontrolde plasentayı aşağıda görünce Progestan a devam dedi..ben fitil olarak değil de ağızdan kullanıyorum..gerçekten sersemlik yapıyor..o yüzden gece yatarken alıyorum. Bende kabızlık yapmadı sanki tam tersi çalıştırıyor bağırsaklarındakiYanlis hatirlamiyorsam kullananlar var bu ilaclardan.progestan icin Sunu söylüyebilirim.Alttan aliniyodu bebegi korusun diye Risk olmasin diye .sersemlik yapiyodu.bide kabizlik yapiyomus.Ben kullanmiyom ama bilgim var.coraspinde pıhtılaşması olanlara veriliyor
İlk bebeğim olsaydı temmuzda dogacaktı
Rabbim bu meleği sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım herşeyin en hayırlısı neyse o olsunİlk bebeğim olsaydı temmuzda dogacaktı
Gecmis olsun canim. Gözünaydın.Canlarim çok şükür bebeğim iyi rahim ağzında çok büyük bi yara var ondan kanaman olmuş dedi rahim ağzına dikiş koyacağı zaman onu da temizlicem dedi şimdi antibiyotik iğne verdi
AminRabbim bu meleği sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım herşeyin en hayırlısı neyse o olsun
Canım geçmiş olsun bebeğinin iyi olmasına çok sevindim çok şükür. Bebisi etkileyecek birşey değilmiş dimiCanlarim çok şükür bebeğim iyi rahim ağzında çok büyük bi yara var ondan kanaman olmuş dedi rahim ağzına dikiş koyacağı zaman onu da temizlicem dedi şimdi antibiyotik iğne verdi
Kv kp isimleri mi?Aslında isimle aram Yok ta vakkazla sıdıka mecburi koyacağımız isim
Aynen inşallah bebeğim büyürse bana kızmazKv kp isimleri mi?
Güzel isimlerBizimde inşallah sağlıkla olsunda bebisimiz kız olursa Ela Özüm düşünüyoruz erkek olursa Doruk Aslan :)
Teşekkür ederim canım :) bebisin sana neden kızsın kızmaz merak etme kötü isimler değil senin koyacağın isimlerde ama özel değilse şunu sormak istiyorum kv kp özellikle direttiler mi bu şekilde olsun diye yoksa esin ve senin ortak kararınız miGüzel isimler
Benim isimlerin ikiside azıma yakışmıyoBizimde inşallah sağlıkla olsunda bebisimiz kız olursa Ela Özüm düşünüyoruz erkek olursa Doruk Aslan :)
Çok geçmiş olsun canım. Gözünaydın o zamanCanlarim çok şükür bebeğim iyi rahim ağzında çok büyük bi yara var ondan kanaman olmuş dedi rahim ağzına dikiş koyacağı zaman onu da temizlicem dedi şimdi antibiyotik iğne verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?