• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Dün yaptırdığım 2li testin sonucu çıkmış..Ve sonuç inanılmaz kötü:((( 1:79 gibi çok yüksek bir risk çıkmış..Ne yapacağımı şaşırdım..Sonucun doğru olmaması için dua etmekten başka şansım yok..En çok korktuğum şey başıma geldi..Cuma günü kendi doktoruma gideceğim ve direk harmony testi yaptırmasını isteyeceğim..
Bu test sonuçlanana kadar nasıl geçiririm günlerimi bilmiyorum..Burda da sonuç kötü çıkarsa naparım onu hiç bilmiyorum:((( Sizde benim için dua edin nolur..Bu yaştan sonra buldum bebeğimi..dayanamam:((
Halama bebeğin Özürlü olacak Down olabilir demişlerdi çocuk gayet normal sağlıklı. Allah verirse de böyle bir kader zaten cana kıyacak değiliz. ve şunu da asla unutma ki bu testler sadece bir olasılık ifade ediyor. 79 gebeliğinden birinde olma olasılığı. dua et ve olumlu düşün. mutsuz etme bebeği o hisseder.

Bu arada hakkını helal et. Burda eşimden başka dertleşeceğim kimsem Yok. Ona da her şeyi anlatamıyorum. Böyle birimi buldum mu konuşasın tutuyo. Psikolojimi bozdular resmen. Ben böyle değildim
Kızlar dün bende aynı sorunları yaşadım valideyle çok kötü sinir oluyorum ya((

Pekala o zaman konunun hamis listesini kasim ayi annislerinden kopya cekerek hazirlamak istiyorum :)

listeyi ; Üye Adı, Yaş, Şehir, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Bebek İsmi. gibi basliklarla olusturmayi dusunuyorum, sizin fikriniz nedir hanimlar?
Harika olur guliii

gulii7 gulii7 ellerine sağlık. Çok güzel bi tablomuz oldu :)

bmn
Istanbul
SAT: 24.02.2017
BDT :01.12.2017
3. Bebek

ygmrmlk
yaş:29, izmir, sat:16.03.2017, bdt:23.12.2017, ilk çocuğum olcak inşallah, cinsiyet belli değil

Bu arada hakkını helal et. Burda eşimden başka dertleşeceğim kimsem Yok. Ona da her şeyi anlatamıyorum. Böyle birimi buldum mu konuşasın tutuyo. Psikolojimi bozdular resmen. Ben böyle değildim
önemli değil canım kolay değil bu tarz şeyler... ama böyle bir dönemde canını bunlara sıkmamalısın...
en iyisi ne etliye karışmak ne sütlüye... dediklerini de kulak arkası yapmak lazım yoksa bir ömür geçmez...

gulii7 gulii7 cok tesekkurler ilgilendigin icin.
Benim de

Eskiden_periydiM
Yas 29
Sat 24.04.2017
Dogum tarihi 30.12.2017
Cinsiyet belli degil
1. Bebek

Son düzenleme:
Pekala o zaman konunun hamis listesini kasim ayi annislerinden kopya cekerek hazirlamak istiyorum :)

listeyi ; Üye Adı, Yaş, Şehir, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçınsecı Bebek, Bebek İsmi. gibi basliklarla olusturmayi dusunuyorum, sizin fikriniz nedi

r hanimlar?
canım tablomuz çok güzel ellerine sağlık beni de eklermisin
Üye adi : hercal
Sat : 01.03.2017
Tahmini doğum : 06.12.2017
İlk çocuk
Şimdiden teşekkürler canım

gulii7 gulii7 ellerine sağlık cnm beni de eklermisin:eek:

Ankara
Sat: 14.03.2017
Bat: 25.12.2017
Cinsiyet belli değil
İlk çocuk

Üye adi : minnak
Sat : 20.03.2017
Tahmini doğum : 25.12.2017
İlk çocuk

gulii7 gulii7 ellerine saglik benide ekleyebilirmisin :)

Yas : 27
Sehir : ankara
Sat : 03.03.2017
Tahmini dogum : 07.12.2017
Cinsiyet belli degil
Ilk bebegim :)

Back