2017 Aralık Anneleri

haklisin.. bn bi esimle gorusup karar alayim. 13.haftayi bekliyemiycmm vlla. sagoll canimm.
Rica ederim ne demek canim inşallah hayırlı sonuçlar alırız hemen bu sefer ultrasona karnım yok ve çikolata yiyerek gitmeyi deneyecegim ben bundan önce hep aç gittim doktor tok gel bir dahakine kıpır.kıpır olur dedi inşallah öyle olur :)

ne güzel haberler cute, hadi hayırlı olsun. kız yakışır cidden. ben de haftasonu gideceğim testler konusunu konuşacağım doktorum ne derse ona göre hareket edeceğiz. bu sefer riskli gebelik uzmanına randevu aldım.

evett. bnde oyle yapacmm. cikolata yiyip gidecmm. :)

Kızlar wc geçtim peçeteye kırmızı kan geldi
Karın ağrım da Yok böle sildikçe geliyor sildikçe rengi açılıyor ne yapcm ben elim ayağım titriyor resmn
Geçmiş olsun, hemen dr a.
Uzmanlar mümkün olduğunca geç söyleyin diyorlar. Çünkü zaman kavramı pek Yok çocuklarda. Benim de oğlum 4.5 yaşında. 5-6 aylık olup o anlayana kadar söylemeyi düşünmüyorum.
Kızlar allh rızası için dua edin sıramı bekliyrm... çok büyük bi stres
haberdar et, içini ferah tut.

kızlar cinsiyet öğrenenler alışverişe ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
ya bı taraftan elım gıdıyor bı tarafttan daha erken dıyorum
her gun kendımı bışılere bakarken buluyorum

aynı şeyi yaşadım. ilk hamileliğim düşük oldu ve ben mutluluğu fazla yaşayamadım. zamanla geçiyor ama.

bu işler şakaya gelmiyor. ben de beklerim artarsa giderim demiştim ama bu düşük tehlikesi. şimid günde 3 defa 200 mg progestan alıyorum hafif belli belirsiz lekelenmem vardı ve kulak arkası etmememi söylediler de gittim. bekleme git doktora.

Herkese çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah. Olmayanlarada tez vakitte bu mutluluğu nasip etsin

Cnm geçmiş olsun Allahın izini ile birşey olmaz içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…