- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
Rica ederim ne demek canim inşallah hayırlı sonuçlar alırız hemen bu sefer ultrasona karnım yok ve çikolata yiyerek gitmeyi deneyecegim ben bundan önce hep aç gittim doktor tok gel bir dahakine kıpır.kıpır olur dedi inşallah öyle olur :)haklisin.. bn bi esimle gorusup karar alayim. 13.haftayi bekliyemiycmm vlla. sagoll canimm.
Ben doktora gittim geldim
2* li için kan verdin harmony testi bana önermedi gerek yok dedi , ense kalınlığı 1 mm burun kemiği 2mm boyu 5.5 cm haftası bir hafta ilerde 4 kg almışım moralim bozuldu ikili bu haftaya çıkacakmış cinsiyet ogrenmeyecektim ama bizimkiler çok ısrarcı olunca eşim girmeden uyarmış ama bu haftalarda belli olmaz size bi kız yakışır vs dedi 16* haziranda randevu o zaman bakarız dedi rahim ağzı uzunluğuna bakacaktı hatırlatmayi unuttum
Saç boyatmayi sordum 14 bitiminde dedi işte boyle
Dualarımız seninle tatlım. Gönlünü ferah tut herkeste oluyor bu lekelenme tedbirini al gerisi allaha kalmış. Hayırlı haberlerle çıkarsın inşallah allah bebeğini sana bagislasinKızlar allh rızası için dua edin sıramı bekliyrm... çok büyük bi stres
evett. bnde oyle yapacmm. cikolata yiyip gidecmm. :)Rica ederim ne demek canim inşallah hayırlı sonuçlar alırız hemen bu sefer ultrasona karnım yok ve çikolata yiyerek gitmeyi deneyecegim ben bundan önce hep aç gittim doktor tok gel bir dahakine kıpır.kıpır olur dedi inşallah öyle olur :)
Dualarımız seninle doktora gitmene de sevindimKızlar allh rızası için dua edin sıramı bekliyrm... çok büyük bi stres
Allah a emanet , hayırlısı ne ise o olsun canım ama bence bir şey yok hatta cinsiyet bile öğrenebilirsin belkiKızlar allh rızası için dua edin sıramı bekliyrm... çok büyük bi stres
Geçmiş olsun, hemen dr a.Kızlar wc geçtim peçeteye kırmızı kan geldi
Karın ağrım da Yok böle sildikçe geliyor sildikçe rengi açılıyor ne yapcm ben elim ayağım titriyor resmn
Uzmanlar mümkün olduğunca geç söyleyin diyorlar. Çünkü zaman kavramı pek Yok çocuklarda. Benim de oğlum 4.5 yaşında. 5-6 aylık olup o anlayana kadar söylemeyi düşünmüyorum.Bende oglumun kresindeki pedagog ile görüşüp uygun görürse haziran sonu bayram öncesi soylemeyi düşünüyorum. 3.5 aylikken yani . çünkü esimin memleketindeki akrabalari cocugun hassasiyeti vs algilamak isteyebilecek zihne sahip degiller. Önce bizden duymasini ve duymamasi gereken yorumlarda uzaklastirimayi düşünüyorum. Esimle beraber gorustugumuz için de bana destek olacaktır. Bayram isi olmamis olsaydi 1 ay daha beklerdim ama.
haberdar et, içini ferah tut.Kızlar allh rızası için dua edin sıramı bekliyrm... çok büyük bi stres
Adana cayır cayırAma çok yakışmış sana:)) Birde dua et sadece göbek diğer yerlerinden almamışsın..Ayrıca taşa basmaa:))))
Adana yanıyorMaasallah canim
ayaklarin corapsiz fayansa nasil bastin öyle
Seni gorunce ben üşüdum
aynı şeyi yaşadım. ilk hamileliğim düşük oldu ve ben mutluluğu fazla yaşayamadım. zamanla geçiyor ama.İlk olunca insan ikincide pek mutlu olamiyo korkularım mutluluğumu bastırıyor inşallah bebeğimi kucağıma alırım hareket ettiği zamanlar bi gelse o zaman hiç bi yere sığmam sen tecrübelisin bazen karnımda kalp atması gibi şeyler oluyor bebeğimin hareketimi
bu işler şakaya gelmiyor. ben de beklerim artarsa giderim demiştim ama bu düşük tehlikesi. şimid günde 3 defa 200 mg progestan alıyorum hafif belli belirsiz lekelenmem vardı ve kulak arkası etmememi söylediler de gittim. bekleme git doktora.Şu an Yok denecek kadar az leke gübi çok korktum onu görünce bi anda oldu bi ağrım da Yok progestan alsam mı acaba.. ayaklarım altında yastık öle yatıyrm Doktr'u arasam gel dick devm edrse gidecm lütfen dua edin bana
Doktr'u aradım kızlar böle şeyler olması norml dedi alttan progestan kullan dedi ağrım da Yok söledim eyer artarsa gel dedi yoksa randevu günü gel .. şimd ilacı aldım uzanıyrm inşlh azalır kızlar bulantı faln var mı sordu var dedim sabh afedrsnz dişimi fırçalarken çıkardım.. Allah'a emnt olsun meleklerimiz eksik olmayın kızlar allh razı olsun sizden bi iki saat uzanacm ondan sınrası bakarz inşlh leke falan yoktr
Çok geçmiş olsun canım.güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah.Kızlar allh rızası için dua edin sıramı bekliyrm... çok büyük bi stres
Kızlar allh rızası için dua edin sıramı bekliyrm... çok büyük bi stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?